Emlak Manşet
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

HABER ARA


Gelişmiş Arama

EN ÇOK OKUNANLAR

Özyurtlar Rezidence Satışa Çıktı!

Özyurtlar Rezidence Satışa Çıktı!

Tarih 11 Ekim 2011, 12:34 Editör Seda

59 Bin TL'ye Rezidence Daire Sahibi Olun...

Özyurtlar İnşaat, ev sıcaklığında otel konforunda bir yaşam isteyenler için Beylikdüzü’nde Özyurtlar Residence’ı hayata geçiriyor

10 katlı üç blokta toplam 459 konuttan oluşan Özyurtlar Residence'da fiyatlar 59 bin liradan başlıyor. Ev almak isteyenlere iki farklı ödeme şekli sunuluyor.
 
İnşaat sektöründe 21 yılı geride bırakan Özyurtlar İnşaat, ev sıcaklığında otel konforunda bir yaşam isteyenler için İstanbul'un en hızlı gelişen yerlerinden biri olan Beylikdüzü'nde Özyurtlar Residence'ı kuruyor. 10 katlı üç blokta 459 konuttan oluşan Özyurtlar Residence'da 327 adet 1+0, 132 adet de 1+1 daire bulunuyor. Özyurtlar İnşaat yeni projesini 12 Ekim Çarşamba günü özel bir kampanya ile satışa sunuyor. Kampanya kapsamında Özyurtlar Residence'da 36 metrekarelik 1+0 yani stüdyo daireler 59 bin liradan satılırken, projede yer alan 74 metrekare büyüklüğündeki 1+1 dairelerin satış fiyatı ise 89 bin lira.
 
Ödemede Kolaylık ...

 
Özyurtlar İnşaat, Özyurtlar Residence'dan ev almak isteyenlere iki farklı ödeme şekli sunuyor. Birinci seçenekte 12 ay taksitle hiç faiz ödemeden eve sahip olunabiliyor. İkinci ödeme seçeneğindeyse Özyurtlar Residence'dan daire alanlara şirket bünyesinde 48 ay vade yapılıyor. Yapımına bu ay başlanan ve 2013 Haziranında sahiplerine teslim edilecek olan Özyurtlar Residence, 20 milyon dolara mal olacak. Özyurtlar Residence'da 459 konutun yanı sıra restoran, cafe ve market tarzı kuruluşlar için düşünülmüş 18 adet ticari birim de bulunuyor. 
 
İş Dünyası İçin Tasarlandı,
 
 
Özyurtlar Residence'ın Beylikdüzü'nde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi ile Kaya Ramada Oteli'nin tam arkasında inşaa edileceğini belirten Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, “Projenin şehirdışı ve yurtdışından İstanbul'a fuar ya da iş görüşmesi için gelen işadamlarından büyük ilgi göreceğini düşünüyoruz. Hem konaklama sıkıntısı yaşamak istemeyen hem de geleceğe yatırım yapmak isteyenler Özyurtlar Residence'dan bir ya da birkaç daire alacaktır” dedi.
 
Proje bittikten sonra ikinci el satışları ve kiralamaları da Özyurtlar Gayrimenkul'ün yapacağını ifade eden Tamer Özyurt,  “Bu sayede gayrimenkulün değeri hem düşmemiş olacak hem de bir standart gelecek” diye konuştu.
 
Özyurtlar Residence İletişim Bilgileri
 
Web: www.ozyurtlar.com

Telefon: 444 40 27

Bu haber 812 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Özyurtlar İnşaat Haberleri

Özyurtlar İnşaat'ın 2012 Planı!

Özyurtlar İnşaat'ın 2012 Planı! Önümüzdeki yıl 1'i Kırklareli, 2'si İstanbul olmak üzere yeni proje hayat bulacak.

Nmerkez'de 60 Ay Vade, 890 TL Taksitle Konut!

Nmerkez'de 60 Ay Vade, 890 TL Taksitle Konut! Özyurtlar İnşaat tarafından Esenyurt'ta inşa edilen Nmerkez'den ev almak isteyenlere şirket bünyesinde 60 a...


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi