Emlak Manşet
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

HABER ARA


Gelişmiş Arama

EN ÇOK OKUNANLAR

"Ada Seni Çağırıyor"!

Tarih 25 Kasım 2011, 10:03 Editör Seda

57.500 TL'ye ev sahibi olun...

Gökçeada'nın ilk konut projesi olan Zephyros-Batı Rüzgarları'nda daire fiyatları 57 bin 500 TL'den başlıyor.

Çorak topraklarda bereket” tanrısı olarak adlandırılan Imbrasos’ un bolluk diyarı İmroz, bugünkü adıyla Gökçeada, Homeros’un İlyada destanında deniz tanrısı Poseidon’ un adası olarak geçer. Halen eski dokusunu koruyan Rum köylerinin Arnavut kaldırımlı taş sokaklarına ve kekik kokusu ciğerlerinize kadar işleyen tepelerinde muazzam bir deniz manzarasına sahip. Hemen yakınındaki Yunan Adalarıyla bir gerdanlık gibi Ege Denizi’ nin kuzeyini süsleyen ada,  Tamamen organik ürünleri, Zeytini, Keçi Peyniri, Efibadem Kurabiyesi, Sakızlı Muhallebisi ve Dibek Kahvesi ile damağa hitap ediyor.
Her köşe başında karşınıza çıkan manastırları, muhteşem manzaraya sahip dağları, asırlık zeytin ağaçları, hemen her noktasından denize girilebilecek tertemiz koyları ile Gökçeada; şimdi de, DTRK İnşaat’ın ZEPHYROS-Batı Rüzgarları projesine ev sahipliği yapıyor.
 
“ Ada seni çağırıyor” sloganı ile Gökçeada’nın girişindeki Kaleköy yol ayrımında yepyeni bir proje inşa ediyor. Zephyros-Batı Rüzgarları ismiyle lansmanı yapılan konut projesi, yıllar sonra GÖKÇEADA’ da gerçekleştirilen ilk proje olma özelliğini taşıyor. 5 faz olarak yapılması planlanan projenin ilk fazı, 42 adet bağımsız bölümden oluşuyor ve 4500 m2 alan üzerine oturuyor. Bu alanın yaklaşık % 80 lik kısmı yeşil alan ve sosyal mekanlara ayrılmış. Konutlar 8 adet kütle üzerine ada genel imarına uygun şekilde 2 kat olarak projelendirilmiş. Her bloğa ustaca gizlenmiş 5 özel yaşam alanı, hem dostane bir komşuluğu hem de kişiye özel sınırları tarifliyor.
 
Bu bağımsız bölümleri ayrıştıran ve GÖKÇEADA’ nın dillere destan taş sokaklarını ve bu sokaklara bakan evlerden sarkan mor salkımlı çiçeklerle bezeli koridorlarını betimleyen kat ortak alanları, sanki bir köy yolunda yürüyormuş izlenimi veriyor.
Her zevke ve ihtiyaca yanıt verecek şekilde tasarlanan Zephyros’ ta 1+1,2+1 ve 2+1 dublex konutlar mevcut.  ZEPHYROS, kolay ulaşılabilir fiyatları ile de cezbediyor. Oldukça cazip lansman fiyatlarıyla satışa sunulan projede, 1+1 daireler 57.500 TL den, 2+1 daireler 73.000 TL’ den, 2+1 dubleks daireler ise 95.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.
Konu ile ilgili olarak görüşlerine başvurduğumuz Satış Müdürü Sn. Suzan ELMAS KINCAK;
“Zephyros projemizde, özellikle büyük şehirlerin karmaşasından, stresinden, trafiğinden bunalanların, CİTTASLOW (Sakin Şehir) ilan edilen Gökçeada’ da hafta sonlarında günübirlik gelip kalabilecekleri, tüm stres ve yorgunluklarını atabilecekleri, Adada huzurlu vakit geçirebilecekleri özel yaşam alanları tasarladık. “ADA’ lı OLMAK” ayrıcalığına sahip olmayı isteyenler için çok çok cazip lansman fiyatlarıyla satışa sunulan proje de teslimler 2012 sonbaharda yapılacak.”  

Bu haber 876 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Konut Projeleri

Sümerpark Evlerinde Peşin Fiyatına Taksitle Kampanyası devam ediyor!

Sümerpark Evlerinde Peşin Fiyatına Taksitle Kampanyası devam ediyor! Sümerpark Evlerinde Peşin Fiyatına Taksitle Kampanyası devam ediyor!

Dumankaya'nın yeni adresi Adres Kampus

Dumankaya'nın yeni adresi Adres Kampus Dumankaya, üniversitelere olan yakınlığı ile de dikkat çeken Tuzla-Aydınlı'da yepyeni “Adres&#822...


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi