By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Kabul etmek
Emlak Haber MerkeziEmlak Haber MerkeziEmlak Haber Merkezi
  • Emlak Haberleri
  • Emlak Hukuku
  • Emlak Rehberi
  • Ekonomi
  • Konut Kredileri
  • Sektörden
    • Emlak Televizyonu
    • Dekorasyon
    • Toki Haberleri
    • Bölge Raporları
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Patronlar Dünyası
    • Kiptaş Haberleri
    • Patronlar Klübü
    • Emlak Anketleri
    • Kampanyalı Konut Projeleri
    • Müzayede
    • Satılık Arsa
Arama
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Okuma: Akiş GYO, 20’nci yılını sürdürülebilir sanatla kutluyor
Paylaşmak
Kayıt olmak
Bildiri Daha Fazla Göster
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
Emlak Haber MerkeziEmlak Haber Merkezi
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
  • Emlak Haberleri
  • Emlak Hukuku
  • Emlak Rehberi
  • Ekonomi
  • Konut Kredileri
  • Sektörden
Arama
  • Emlak Haberleri
  • Emlak Hukuku
  • Emlak Rehberi
  • Ekonomi
  • Konut Kredileri
  • Sektörden
    • Emlak Televizyonu
    • Dekorasyon
    • Toki Haberleri
    • Bölge Raporları
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Patronlar Dünyası
    • Kiptaş Haberleri
    • Patronlar Klübü
    • Emlak Anketleri
    • Kampanyalı Konut Projeleri
    • Müzayede
    • Satılık Arsa
Mevcut bir hesabınız var mı? Kayıt olmak
Bizi takip edin
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Emlak Haber Merkezi > Blog > Sektörden > Akiş GYO, 20’nci yılını sürdürülebilir sanatla kutluyor
Sektörden

Akiş GYO, 20’nci yılını sürdürülebilir sanatla kutluyor

Emlak Manşet
Son güncelleme: 1 Eylül 2025 12:30
Emlak Manşet
Paylaşmak
4 Min. Okuma
Paylaşmak

Akiş GYO, 20’nci yılında İyilik İçin Sanat Derneği iş birliğiyle, özel bir sergiye ev sahipliği yapıyor. Deniz Sağdıç’ın farklı malzemeleri dönüştürerek yeniden yorumladığı 9 eseri, 1–14 Eylül tarihleri arasında Akasya’da, 15–30 Eylül tarihleri arasında ise Akbatı’da ziyaretçilerle buluşacak. Serginin en dikkat çekici parçası ise Plastik Avcısı Kaplumbağa projesiyle toplanan renkli plastiklerden hazırlanan Atatürk Portresi olacak.

Akkök Holding’in gayrimenkul sektöründeki iştiraki Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (Akiş GYO), 20’nci yılında iş dünyasındaki başarılarının yanı sıra kültür ve sanat alanında da kalıcı değerler üretmeyi hedefliyor.

Bu vizyon doğrultusunda Akiş GYO, İyilik İçin Sanat Derneği ile iş birliği yaparak yeni bir sanat yolculuğuna adım atıyor. Daha önce hayata geçirilen “Alenen Sanat” projesinin devamı niteliğindeki bu özel sergi, farklı malzemeleri sanata dönüştürerek özgün eserler üreten ve uluslararası alanda tanınan Deniz Sağdıç’ın çalışmalarını sanatseverlerle buluşturacak.

Farklı malzemelerden üretilmiş toplam 9 eser

Sanatçının “Ready-Remade” serisinden 8 özel seçki, 1–14 Eylül 2025 tarihleri arasında Akasya’da, 15–30 Eylül 2025 tarihleri arasında ise Akbatı’da sergilenecek. Karton, tekstil, alüminyum, ahşap ve elektronik devre parçaları gibi malzemelerin yeniden yorumlanmasıyla ortaya çıkan eserler, sanatın yaratıcı gücünü gözler önüne serecek.

Serginin en özel parçası ise, Akasya’da yürütülen Plastik Avcısı Kaplumbağa projesiyle toplanan renkli plastiklerden hazırlanacak Atatürk Portresi olacak.

Sergi kapsamında, 9 Eylül’de Akasya’da düzenlenecek “Sürdürülebilirlik ve Sanat” başlıklı söyleşide Deniz Sağdıç, sanatın dönüştürücü gücünü ve toplumsal sorumluluk boyutunu izleyicilerle paylaşacak.

“İlham veren ve simgesel bir çalışma oldu”

Deniz Sağdıç sergiye ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Sanat, dünyaya karşı sorumluluğumuzun en güçlü dillerinden biri. Farklı malzemelerle ürettiğim eserlerde, hem sürdürülebilirliğin hem de yeniden kullanımın yaratıcı gücünü ortaya koymaya çalışıyorum. Sanatın bu yönüyle çevresel sorunlara dikkat çekerken aynı zamanda umut ve yeni bir başlangıç mesajı verebildiğine inanıyorum. Akiş GYO’nun 20’nci yılına özel hazırlanan Atatürk Portresi ise sürdürülebilir bir gelecek vizyonunu Cumhuriyetimizin kurucusunun ilhamıyla buluşturan simgesel bir çalışma oldu.”

“Bizim için asıl önemli olan şehir ve topluma kalıcı katkı sunabilmek”

Akiş GYO Satış, Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü Didem Hiçyorulmazlar ise şu değerlendirmeyi yaptı: “20’nci yılımız bizim için geçmişe bakmak kadar geleceğe dair iddiamızı da ortaya koyduğumuz bir dönem. Gayrimenkul sektöründe değer yaratırken, toplumsal fayda, sanat ve sürdürülebilirliği iş modelimizin ayrılmaz parçaları olarak görüyoruz. Deniz Sağdıç’ın eserleriyle hayata geçen sergimiz, plastiklerin yeniden değer kazanabileceğini gösterirken sanatın birleştirici gücüyle toplumsal farkındalık yaratıyor. Bizim için asıl önemli olan, mekan inşa etmenin ötesinde; kültür, çevresel bilinç ve estetik değerleri bütünleştirerek şehre ve topluma kalıcı katkı sunabilmek.”

“Sanatla çevresel farkındalığı büyütüyoruz”

İyilik İçin Sanat Derneği Başkanı Kamuran Selin Bozkurt ise, “Derneğimizin bugün 500’ü aşan ‘Sanat Buluşmaları’ kapsamında ziyaret ettiği ilk atölyelerden biri Deniz Sağdıç’a aitti. Onunla yıllar önce kurduğumuz bu bağ, bugün çok anlamlı bir noktaya erişti. Sağdıç’ın plastik malzemeleri kullanarak onları sanat eserlerine dönüştürme yaklaşımı ve çevreye duyarlı üretim biçimi, bizim için çok kıymetli. 10. yılımızı kutladığımız bu dönemde, Akiş GYO ile gerçekleştirdiğimiz bu sergiyi daha önce yine birlikte hayata geçirdiğimiz ‘Alenen Sanat’ projesinin bir devamı olarak görüyoruz. O projede sanatı kamusal alanda toplumla buluşturmuştuk; şimdi ise sürdürülebilirlik odağıyla bu iş birliğini daha ileriye taşıyoruz. Akiş GYO ile süregelen ortaklığımızın, sanat aracılığıyla çevresel farkındalığı güçlendireceğine inanıyoruz.”

Salgın sonrası inşaat malzemecilerinin siparişleri iptal
Çiftçiler dikkat! Tarımda izinsiz üretim bitti
İller Bankası’ndan taşınmaz satış ihalesi düzenlenecek
Meteoroloji’den gök gürültülü sağanak uyarısı
Beşiktaş’ta istinat duvarı evin üstüne çöktü
Bu Makaleyi Paylaş
Facebook Bağlantıyı Kopyala Yazdır
Paylaşmak
Önceki Makale 81 ilde sığınak projesi: İnşaatlar 120 günde bitecek
Sonraki Makale Algün’den sıfır faiz ve 60 ay vadeyle ev sahibi yapan kampanya.
Yorum yapılmamış Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

 

Son Haberler

TÜİK enflasyon verilerini açıkladı: Kira artış oranı belli oldu
Ekonomi Haberleri
3 Eylül 2025
Apartmanlarda yeni dönem: Cezası binlerce lira! Faturası pahalıya patlayacak
Emlak Haberleri
3 Eylül 2025
Trump dünyanın en tehlikeli şehrini açıkladı
Sektörden
3 Eylül 2025
Kira artış oranı belli oldu
Ekonomi Haberleri
3 Eylül 2025
İhracat Ağustos’ta 21,8 milyar dolar oldu
Ekonomi Haberleri
3 Eylül 2025
İzocam’dan Bir İlk: Sürdürülebilirlik Raporu Yayınlandı
Emlak Haberleri
3 Eylül 2025
İstanbul barajları alarm veriyor: ‘Yüzyılın en kurak ikinci yazı’
Sektörden
2 Eylül 2025
Dünyanın en huzurlu ülkeleri listesi açıklandı
Sektörden
2 Eylül 2025
Resmi Gazete’de bugün (02.09.2025)
Ekonomi Haberleri
2 Eylül 2025
Sinpaş Kızılbük’den 9,08 milyar TL’lik satış
Ekonomi Haberleri
2 Eylül 2025

Güncel Emlak Haberleri

Quick Link

  • Emlak Haberleri
  • Gizlilik politikası
  • Privacy & Policy
  • Contact

Top Categories

Abone Merkezi

En yeni yazılarımıza anında ulaşmak için bültenimize abone olun!

 

Emlak Haber MerkeziEmlak Haber Merkezi
Bizi takip edin
© 2005 Emlak Manşet Company. All Rights Reserved.
adbanner
Tekrar hoşgeldiniz!

Hesabınızda oturum açın

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi kaybettiniz?