Banner
By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Kabul etmek
Emlak Haber MerkeziEmlak Haber MerkeziEmlak Haber Merkezi
  • Emlak Haberleri
  • Emlak Hukuku
  • Emlak Rehberi
  • Ekonomi
  • Konut Kredileri
  • Sektörden
    • Emlak Televizyonu
    • Dekorasyon
    • Toki Haberleri
    • Bölge Raporları
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Patronlar Dünyası
    • Kiptaş Haberleri
    • Patronlar Klübü
    • Emlak Anketleri
    • Kampanyalı Konut Projeleri
    • Müzayede
    • Satılık Arsa
Arama
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Okuma: Yatak endüstrisi, IBIA EXPO 2022 ile bir araya geliyor
Paylaşmak
Kayıt olmak
Bildiri Daha Fazla Göster
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
Emlak Haber MerkeziEmlak Haber Merkezi
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
  • Emlak Haberleri
  • Emlak Hukuku
  • Emlak Rehberi
  • Ekonomi
  • Konut Kredileri
  • Sektörden
Arama
  • Emlak Haberleri
  • Emlak Hukuku
  • Emlak Rehberi
  • Ekonomi
  • Konut Kredileri
  • Sektörden
    • Emlak Televizyonu
    • Dekorasyon
    • Toki Haberleri
    • Bölge Raporları
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Patronlar Dünyası
    • Kiptaş Haberleri
    • Patronlar Klübü
    • Emlak Anketleri
    • Kampanyalı Konut Projeleri
    • Müzayede
    • Satılık Arsa
Mevcut bir hesabınız var mı? Kayıt olmak
Bizi takip edin
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Emlak Haber Merkezi > Blog > Emlak Haberleri > Yatak endüstrisi, IBIA EXPO 2022 ile bir araya geliyor
Emlak Haberleri

Yatak endüstrisi, IBIA EXPO 2022 ile bir araya geliyor

Emlak Manşet
Son güncelleme: 6 Ekim 2021 14:31
Emlak Manşet
Paylaşmak
4 Min. Okuma
Paylaşmak

Yatak endüstrisinin tek fuarı olan IBIA EXPO – Yatak Yan Sanayi ve Teknolojileri Fuarı, 06-09 Ekim 2022 tarihinde İstanbul Fuar Merkezi’nde sektöre dair tüm yenilikleri ile 2 milyar dolarlık yatak yan sanayisini ve teknolojilerini bir çatı altında toplayacak.

BİFAŞ – Birleşik Fuar Yapım A.Ş. organizatörlüğü ve IBIA – Uluslararası Yatak Endüstrisi Derneği işbirliği ile kapılarını açacak olan IBIA EXPO, yatak yan sanayi ve teknolojilerinin devlerini buluşturuyor.

Türkiye’de yatak endüstrisi alanında faaliyet gösteren büyük ihracatçı firmaların bir araya gelerek oluşturduğu, şu an 83 firmaya ulaşan ve sektörün gelişmesine katkı sağlamak amacıyla kurulan Uluslararası Yatak Endüstrisi Derneği (IBIA), fuarın da ivmesiyle 2020 yılındaki 2 milyar dolarlık ihracatını 2023’te 3 milyar dolara taşımayı hedefliyor.

Türkiye yatak yan sanayi üreticilerinin globalde rekabet gücünü artırmak, iş olanaklarında fırsat eşitliği sağlamak amacını taşıyan fuar IBIA EXPO, yatak üretimine tedarik sağlayan makine, kumaş, yay, sünger, iplik, kimya, elyaf ve diğer yardımcı ürünlerle yaklaşık 10 farklı alt kategoriden katılımcısıyla yurtiçi ve yurtdışı ziyaretçileri buluşturacak.

Dünya Genelindeki 31 Milyar Dolarlık İhracatta Türkiye Yatak Endüstrisi 14. Sırada

Sektörün dinamiklerine hakim ve dernek kurulmasında öncülük eden IBIA Yönetim Kurulu Başkanı Osman Güler, “Türkiye’de sayıca çok fazla miktarda yan sanayi ve teknoloji firması yok, ama yaklaşık160 firmayla ihracat rakamlarında önemli bir yer teşkil ediyor. Ülke ekonomisine önemli katkı sağlayan sektörümüzü yurtiçi-yurtdışı her platformda derneğimiz çatısı altında temsil edeceğiz. Sektörümüz, potansiyeli yüksek hedeflerle ilerliyor. Şu an sayısı 160’ın üzerinde olan firmalar, global pazara açılmaya hazır” dedi.

Sektörün ihracat rakamları yanı sıra istihdama sağladıkları katkıdan ve Türkiye’nin bu segmentteki dünya sıralamasından bahseden Güler, “Sektörümüzün rakamsal büyüklüğüne gelince, çok parlak bir tablo ortaya çıkıyor. Sektör firmalarının üretimleri 3 milyar dolar, ihracatları ise 2 milyar dolar civarında ve 25.000 kişilik bir istihdama sahip. Yakın gelecekte bu konuda önde olan ilk 3 ülke arasına girebileceğimizi düşünüyorum. Dünya genelinde 31 milyar dolarlık ihracat hacmi olan yatak üretiminin içerisinde de Türkiye 14. sırada yer alıyor” dedi.

Yatak Endüstrisi Bu Toplantıda Buluştu

Türkiye’nin yatak üretiminde önde gelen markalarından, Bellona Genel Müdürü Mustafa Karamemiş ve Bambi Yatak Yönetim Kurulu Üyesi Emre Gökmen’in de bulunduğu IBIA Expo basın toplantısında yatak sanayisinin ticari hacmi gündeme geldi.

İstanbul, Bursa ve Kayseri başta olmak üzere Türkiye’nin pek çok ilinden katılım sağlayan sektör temsilcileri iş ağının geliştirilmesi ve dünya pazarında markalarının duyurulması için önemli fırsat sağlayacak IBIA EXPO için oldukça heyecanlı bir bekleyiş içindeler.

Fuarcılık Sektörü 2022’de Altın Yılını Yaşayacak

Ülkemizin önde gelen fuarlarının organizasyonlarını gerçekleştiren ve sektörde büyük başarılara imza atan BİFAŞ (Birleşik Fuar Yapım A.Ş.) Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Vural, “IBIA Expo, 15.000 m2 net kapalı alanda 6-9 Ekim 2022 tarihinde İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek ve bu fuar daha ilkinde uluslararası olacak. Yatak Yan Sanayi ve Teknolojileri Fuarı’nın sektöre önemli katkı sağlayacağına inanıyoruz. Yurtiçi ve yurtdışından yüzlerce firmaya ev sahipliği yapacağız. Uluslararası Yatak Endüstrisi Derneği Başkanı Sayın Osman Güler’in de ifade ettiği gibi, hedefimiz, firmalarımızın dünyadaki yatak yan sanayi firmalarıyla rekabet etme güçlerini artırmak ve yeni pazarlar bulmalarına yardımcı olmaktır”

Pandeminin izlerinin hizmet sektöründen yavaş yavaş kalkmasıyla fuar sektörü de eski günlerine geri dönmeye hazırlanıyor. Fuarların ticarete olan katkısı ilgili konuşan Vural, IBIA EXPO’nun 2022 hedeflerinden şöyle bahsetti, “Fuarda, Türkiye’den ve yaklaşık 70 ülkeden 20.000 ziyaretçiyi ağırlamayı hedefliyoruz. 200’ün üzerinde sektöründe lider firma ve üreticinin katılımıyla İstanbul Fuar Merkezi’nde IBIA EXPO ismiyle ilk defa kapılarımızı açacağız. Fuarda alıcı ülkelerden binlerce ziyaretçi, iş insanları, özel alıcılar, yatırımcılar ve önde gelen üretici markaları ağırlamanın yanı sıra B2B toplantılarıyla da iş ağı geliştirilmesi için hazırlıklarımıza başladık.”

IBIA Expo, 6-9 Ekim 2022’de İstanbul Fuar Merkezi’nde tüm profesyonel ziyaretçilerine kapılarını açacak.

Fuarla ilgili bilgileri www.ibiaexpo.com adresinden edinebilirsiniz.

Pasif İnşaat’ın Hedefi Yüzde 40 Büyümek
Tahincioğlu’ndan Emlak Konut kampanyasına destek!
Iğdır’da 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi
Türk müteahhitler dünya ikinciliğini geri aldı
Yurtdışı müteahhitlik gelirleri azaldı
ETİKETLENEN:BİFAŞIBIA EXPO 2022
Bu Makaleyi Paylaş
Facebook Bağlantıyı Kopyala Yazdır
Paylaşmak
Önceki Makale Kömür fiyatları rekor kırdı: Ton fiyatı 275 dolara yükseldi
Sonraki Makale “TIR şoförü Türkiye’de de ciddi sorun olacak”
Yorum yapılmamış Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

 

Son Haberler

Deprem bölgesinde istihdam tüm sektörlerde afet öncesindeki seviyeyi aştı
Ekonomi Haberleri
17 Haziran 2025
İnşaatlarda kalifiye eleman eksikliği maliyetleri artırıyor
Emlak Haberleri
17 Haziran 2025
Erdal Albayrak: “Güvenli binalar için beton mikserlerine trafikte geçiş üstünlüğü tanınmalı”
Emlak Haberleri
17 Haziran 2025
Dilovası ve Gebze Hattı, Sanayi Gayrimenkul Piyasasında Stratejik Bir Kırılma Yaşıyor
Emlak Haberleri
17 Haziran 2025
Albayrak Beton: Güvenli binalar için beton mikserlerine trafikte geçiş üstünlüğü tanınmalı.
Emlak Haberleri
17 Haziran 2025
Konut Kredisi Kullanırken Dikkat Edilmesi Gerekenler
Emlak Haberleri
17 Haziran 2025
Tiny House Ev Yaparken Nelere Dikkat Edilmeli?
Emlak Haberleri
17 Haziran 2025
Emlak Değerlemesi Nasıl Yapılır?
Emlak Haberleri
17 Haziran 2025
Ekonomi ve siyaset gündemi – 17 Haziran 2025
Ekonomi Haberleri
17 Haziran 2025
Resmi Gazete’de bugün (17.06.2025)
Ekonomi Haberleri
17 Haziran 2025

Güncel Emlak Haberleri

Quick Link

  • Emlak Haberleri
  • Gizlilik politikası
  • Privacy & Policy
  • Contact

Top Categories

Abone Merkezi

En yeni yazılarımıza anında ulaşmak için bültenimize abone olun!

 

Emlak Haber MerkeziEmlak Haber Merkezi
Bizi takip edin
© 2005 Emlak Manşet Company. All Rights Reserved.
adbanner
Tekrar hoşgeldiniz!

Hesabınızda oturum açın

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi kaybettiniz?