By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Kabul etmek
Emlak Haber MerkeziEmlak Haber MerkeziEmlak Haber Merkezi
  • Emlak Haberleri
  • Emlak Hukuku
  • Emlak Rehberi
  • Ekonomi
  • Konut Kredileri
  • Sektörden
    • Emlak Televizyonu
    • Dekorasyon
    • Toki Haberleri
    • Bölge Raporları
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Patronlar Dünyası
    • Kiptaş Haberleri
    • Patronlar Klübü
    • Emlak Anketleri
    • Kampanyalı Konut Projeleri
    • Müzayede
    • Satılık Arsa
Arama
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Okuma: Türk Hava Yolları uçak seferlerini artırıyor
Paylaşmak
Kayıt olmak
Bildiri Daha Fazla Göster
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
Emlak Haber MerkeziEmlak Haber Merkezi
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
  • Emlak Haberleri
  • Emlak Hukuku
  • Emlak Rehberi
  • Ekonomi
  • Konut Kredileri
  • Sektörden
Arama
  • Emlak Haberleri
  • Emlak Hukuku
  • Emlak Rehberi
  • Ekonomi
  • Konut Kredileri
  • Sektörden
    • Emlak Televizyonu
    • Dekorasyon
    • Toki Haberleri
    • Bölge Raporları
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Patronlar Dünyası
    • Kiptaş Haberleri
    • Patronlar Klübü
    • Emlak Anketleri
    • Kampanyalı Konut Projeleri
    • Müzayede
    • Satılık Arsa
Mevcut bir hesabınız var mı? Kayıt olmak
Bizi takip edin
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Emlak Haber Merkezi > Blog > Ekonomi Haberleri > Türk Hava Yolları uçak seferlerini artırıyor
Ekonomi Haberleri

Türk Hava Yolları uçak seferlerini artırıyor

Emlak Manşet
Son güncelleme: 22 Ağustos 2022 17:49
Emlak Manşet
Paylaşmak
3 Min. Okuma
Paylaşmak

Van Valiliği koordinasyonuyla kente gelen Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, “Eylül ayı itibarıyla İstanbul ve Ankara’dan Van’a gerçekleştirdiğimiz uçuşlarımızı kademeli olarak artırarak, bu iki şehirden gerçekleştirdiğimiz uçuşları haftalık 41 frekanstan 56 frekansa yükselteceğiz” dedi.

Türk Hava Yolları yönetimi Turizm potansiyeline dikkat çekmek üzere Van’da buluştu. Burada konuşan Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı, Van’ın ufkunun çok açık olduğunu ifade ederek, “Van’ı gelecek nesiller için hazırlamaya çalışıyoruz. İnşallah Türk Hava Yollarının uçuş sayılarının artmasıyla belli destinasyonlara şehrimizin turizm başta olmak üzere ekonomisine, eğitimine, kültürüne, sağlığına çok büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum. Bu anlamda Türk Hava Yollarının bugünkü toplantısı ve yönetim kurulunun buraya gelmesini, Van’ın ilerlemesi, gelişmesi, ekonomisi, kültürü ve turizmi için çok çok önemli buluyor, toplantının hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.

“VAN UÇUŞLARIMIZI ARTIRIYORUZ”

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat ise Türk Hava Yollarının, Anadolu’nun turizm potansiyeli yüksek şehirlerine dikkat çekmek amacıyla bir tanıtım faaliyeti başlattığını belirtti. Türkiye’nin deniz, kum ve güneşten ibaret olmadığını ortaya koymayı hedefleyen bayrak taşıyıcının üst yönetimi ile birlikte ilk defa İstanbul dışında bir ilde toplantı yaptıklarının altını çizen Bolat, “İstanbul, Antalya, İzmir gibi şehirlerimiz hem bilinirliği hem de aldıkları talep ile ülkemiz turizmine büyük katkı sağlıyor. Oysa ülkemizde fazlası var. Van, Diyarbakır, Gaziantep, Mardin, Erzurum gibi şehirlerimiz turizmde büyük potansiyele sahipler, biz de bu potansiyeli ortaya çıkarmak için çaba harcıyoruz. Bugün buraya müjdeyi vermek için geldik. Van’ı dünyaya tanıtmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Beklediğimiz talep artışına yanıt vermek amacıyla da eylül ayı itibarıyla İstanbul ve Ankara’dan Van’a gerçekleştirdiğimiz uçuşlarımızı kademeli olarak artıracağız. Bu iki şehirden gerçekleştirdiğimiz uçuşları haftalık 41 frekanstan 56 frekansa yükseltecek ve 2023 yazında da bu planla devam edeceğiz” dedi.

“YENİ NESİL UÇAKLAR VAN İÇİN UÇACAK”

Türk Hava Yollarının dünyanın 129 ülkesinden gezginleri Van’ın keşfedilmeyi bekleyen değerleri ile buluşturmayı amaçladığını vurgulayan Bolat, “Eylül ayı itibarıyla kademeli olarak artacak Van uçuşlarını filosuna yeni katılan modern uçaklar ile gerçekleştirmeyi planlıyor. Bu uçaklar ve yeni kapasite ile Vanlı vatandaşlar da daha esnek bir seyahat planıyla konforlu uçuşlar gerçekleştirebilecek. Yeni dönem için planlanan kapasite artışıyla Türk Hava Yolları, İstanbul Havalimanı – Van seferlerini haftalık 21 frekans olarak gerçekleştirecek. Bayrak taşıyıcının başarılı markası AnadoluJet ise İstanbul Sabiha Gökçen – Van seferlerini haftalık 6 frekanstan 14 frekansa, Ankara Esenboğa – Van seferlerini ise haftalık 14 frekanstan 21 frekansa yükseltecek. Tarihi, doğası, kültürel varlıkları ve kış turizmi ile önemli bir potansiyele sahip olan Van’da hem şehir turu gerçekleştiren hem de şehrin iş insanları ile buluşan Türk Hava Yolları liderleri yönetim koordinasyon toplantılarını da ilk kez İstanbul dışında bir şehirde, Van’da gerçekleştirdi” şeklinde konuştu.

Türkiye’de örneği yok! Bu yol süreyi 40 dakika azaltıyor
Konutta yılın en yüksek aylık satışı
Resmi Gazete’de bugün (30.09.2023)
Dolarda son durum
Mülk sahipleri evden çıkarmanın yeni yöntemini buldu! ‘Ödemelerde problem yaşatabilir’
Bu Makaleyi Paylaş
Facebook Bağlantıyı Kopyala Yazdır
Paylaşmak
Önceki Makale NASA yayınladı, herkes şaşkına döndü…
Sonraki Makale Pakistan’da 2 aydır etkili olan muson yağmurlarında 777 kişi öldü
Yorum yapılmamış Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

 

Son Haberler

Pasifik Next Level Kemer İle Göktürk’te
Emlak Haberleri
4 Kasım 2025
İstanbullular güne yoğun sisle uyandı
Emlak Dünyası
4 Kasım 2025
Meteoroloji açıkladı: 4 Kasım 2025 hava durumu raporu… Bugün hava nasıl olacak?
Emlak Dünyası
4 Kasım 2025
Bolu’da 18 köy ve 4 mahalle karantinaya alındı
Emlak Dünyası
4 Kasım 2025
İstanbul’da da hissedildi! Balıkesir Sındırgı’daki 4.9’luk deprem sonrası Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan’dan kritik açıklama: ‘Önemle uyarıyorum…’
Emlak Dünyası
4 Kasım 2025
Endişelendiren görüntü… Van Gölü seviyesi düşüyor: Bu sefer de asırlık iskelenin ayakları çıktı!
Emlak Dünyası
4 Kasım 2025
Murat Kurum: Yıl sonunda deprem bölgesinde 453 bin konutun tamamı teslim edilecek
Ekonomi Haberleri
4 Kasım 2025
Murat Kurum: İstanbul depremi, bizim milli güvenlik meselemiz
Emlak Gazetesi
4 Kasım 2025
Ölüler üzerinden 100 milyon liralık tapu vurgunu
Sektörden
3 Kasım 2025
Seyhan Baraj Gölü’nde sular çekilince eski köprü gün yüzüne çıktı
Emlak Gazetesi
3 Kasım 2025

Güncel Emlak Haberleri

Quick Link

  • Emlak Haberleri
  • Gizlilik politikası
  • Privacy & Policy
  • Contact

Top Categories

Abone Merkezi

En yeni yazılarımıza anında ulaşmak için bültenimize abone olun!

 

Emlak Haber MerkeziEmlak Haber Merkezi
Bizi takip edin
© 2005 Emlak Manşet Company. All Rights Reserved.
adbanner
Tekrar hoşgeldiniz!

Hesabınızda oturum açın

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi kaybettiniz?