Atatürk Havalimanı’ndaki hastane inşaatındaki son durum

Emlak Manşet
1 Min. Okuma

Atatürk Havalimanı’nda yapımına aralıksız devam edilen bin yataklı salgın hastanesinin kaba inşaatının büyük bir kısmı tamamlandı. Hastanenin peyzaj çalışması ve çevre asfaltlama çalışmalarına başlandığı görülürken, çatı kısmının da neredeyse bittiği görüldü. Hastanedeki çalışmalar havadan görüntülendi.

blank

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 6 Nisan’da gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısının ardından yaptığı açıklamada İstanbul’da Atatürk Havalimanı ve Sancaktepe’de iki salgın hastanesinin oluşturulacağını duyurmuştu.

blank

Atatürk Havalimanı’ndaki bin yataklı salgın hastanesi inşaatında bina yapım çalışmaları aralıksız devam ediyor. Hastane yapımında sona doğru gelinirken, kaba inşaatının büyük bir kısmı bitirildi. Hastanenin peyzaj çalışması ve çevre asfaltlama çalışmalarına başlanırken, çatı kısmının da neredeyse bittiği görüldü.

blank

Öte yandan hastanenin ofis malzemeleri de depolara taşındığı öğrenilirken, kaba inşaatın bitimiyle malzemelerin hastane içerisine yerleştirileceği öğrenildi. Hastanenin yapım çalışmaları da drone ile havadan görüntülendi.

ETİKETLENEN:
Bu Makaleyi Paylaş
Yorum yapılmamış