By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Kabul etmek
Emlak Haber MerkeziEmlak Haber MerkeziEmlak Haber Merkezi
  • Emlak Haberleri
  • Emlak Hukuku
  • Emlak Rehberi
  • Ekonomi
  • Konut Kredileri
  • Sektörden
    • Emlak Televizyonu
    • Dekorasyon
    • Toki Haberleri
    • Bölge Raporları
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Patronlar Dünyası
    • Kiptaş Haberleri
    • Patronlar Klübü
    • Emlak Anketleri
    • Kampanyalı Konut Projeleri
    • Müzayede
    • Satılık Arsa
Arama
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Okuma: Pakdemirli: Orman alanlarını daraltmak mümkün değildir
Paylaşmak
Kayıt olmak
Bildiri Daha Fazla Göster
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
Emlak Haber MerkeziEmlak Haber Merkezi
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
  • Emlak Haberleri
  • Emlak Hukuku
  • Emlak Rehberi
  • Ekonomi
  • Konut Kredileri
  • Sektörden
Arama
  • Emlak Haberleri
  • Emlak Hukuku
  • Emlak Rehberi
  • Ekonomi
  • Konut Kredileri
  • Sektörden
    • Emlak Televizyonu
    • Dekorasyon
    • Toki Haberleri
    • Bölge Raporları
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Patronlar Dünyası
    • Kiptaş Haberleri
    • Patronlar Klübü
    • Emlak Anketleri
    • Kampanyalı Konut Projeleri
    • Müzayede
    • Satılık Arsa
Mevcut bir hesabınız var mı? Kayıt olmak
Bizi takip edin
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Emlak Haber Merkezi > Blog > Pakdemirli: Orman alanlarını daraltmak mümkün değildir

Pakdemirli: Orman alanlarını daraltmak mümkün değildir

Emlak Manşet
Son güncelleme: 3 Temmuz 2021 18:23
Emlak Manşet
Paylaşmak
4 Min. Okuma
Paylaşmak

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Bakan Pakdemirli, AK Parti Kastamonu İl Başkanlığını ziyareti sırasında yaptığı konuşmada, millete hizmet için çalıştıklarını, Cumhur İttifakı dışındaki partilerin ise eksen kaybettiğini söyledi. 

Eksen kaybı nedeniyle gerçek hizmetin adresinin Cumhur İttifakı olduğunu belirten Pakdemirli, “Hatta ileri gidiyorum, sizin olduğunuz yer, hak ile batılın savaşında hakkın yanında olma gayesidir. Sayın Cumhurbaşkanımıza, ‘Bu yüzyılın lideri’ diyoruz. Çünkü 100 yıl sonra da hizmetleriyle konuşulacak. Sayın Cumhurbaşkanımız son 20 yılda Türkiye’yi belli bir noktadan alıp belli bir noktaya getirmiştir.” ifadelerini kullandı. 

Önümüzdeki yılların Türkiye açısından çok daha iyi olacağını dile getiren Pakdemirli, “30 yıllık Karabağ işgalden kurtuldu. Recep Tayyip Erdoğan’ın sağlam duruşu olmasaydı, bir koalisyon hükümeti olsaydı bu olur muydu? Olmazdı elbette. 40 yıllık PKK bitme noktasına geldi. Bir koalisyon hükümeti veya başka bir lider olsaydı bu bitebilir miydi? Asla. Kapalı olan Maraş açıldı. Bakın saydıkça, ‘O da var, o da var’ diyoruz. 50 yıllık FETÖ bitme noktasına geldi. 86 yıl sonra birkaç neslin rüyası olan Ayasofya açıldı. Birkaç neslin rüyası olan Taksim’de cami gerçek oldu. ‘Dünyanın en büyük havalimanını yapacağız’ desek kimse inanmazdı. Türkiye şimdi şaha kalktı. İşte bunu istemiyorlar. İnşallah sıkıntıların da üstesinden hızlı şekilde geleceğiz.” diye konuştu. 

Yalanın ipine sarılanlara cevap vermeleri gerektiğini vurgulayan Pakdemirli, “Dün Sakarya’da Tank Palet Fabrikası’ndaydık. Fabrikanın tapusu devletin üstüne. Fabrikanın işletmesi Türk-Katar ortaklığında. Verilmiş bir bina, çivi ya da arazi yok. Diyorlar ki, ‘Burayı verdiniz’. Öyle büyük yalanlar atılıyor ki, insan bazen, ‘Bunlar doğru mu söylüyor?’ diye şaşırıyor.” değerlendirmesinde bulundu. 

 

“TÜRKİYE’DE EN İYİ KORUNAN TOPRAKLAR, ORMAN ALANIDIR” 

Bakan Pakdemirli, Muğla Marmaris’te bir orman yangını yaşandığını hatırlatarak, şöyle devam etti: 

“Bir orman işçimizi orada şehit verdik. Cenazesine ben de gittim. Ailesiyle birlikte cenaze namazını kıldık. Ailesi son derece vakur. Orman Teşkilatını iyi bilen, düzgün, iyi insanlar. Bu şehidimizin henüz cenazesi yeni toprağa verilmiş, daha yedisi çıkmadan başladılar, ‘Orayı bilerek yaktılar’ demeye. Bu kadar izansızlık, bu kadar yalancılık olamaz. Zamanında bir, ‘kontrollü darbe’ lafı ortaya çıkardılar. Şimdi de ‘akıllı yangın’ diye bir laf ortaya çıkardılar. Yangının akıllısı olur mu? Yangının ancak akılsızı olur. Akılsız bir adam çıkarmıştır. Akılsız bir şekilde çıkmıştır, biz de onu söndürme çabasında olmuşuzdur. Anayasa’nın 169. maddesi, ‘orman alanları daraltılamaz’ diyor. Bir ağacı kes bakalım, adamı ne yaparlar. Ben bazen ileri gidiyorum, ‘Ormandan 2 kozalak al, bakalım ne oluyor’ diyorum. Türkiye’de en iyi korunan topraklar, orman alanıdır. En iyi korunan topraklara dahi böyle bir yalan atabiliyorlar. Şehidimizin henüz yedisi çıkmadan bu yalanları atanları Allah’a havale ediyorum. Orman alanlarını daraltmak mümkün değildir. Yanan alanların hepsi, ilk dikim zamanında tekrar ağaçlandırılır.” 

Yangın alanlarının hepsinin aynı olduğuna işaret eden Pakdemirli, “Geçen sene Taşköprü’de yangın yaşadık. Telafisi için ilk dikime müsait olduğu anda bu dikimleri gerçekleştirdik. Taşköprü Allah’a şükürler olsun tekrar yeşermeye başladı. Bizim için Taşköprü de Antalya da Muğla da Marmaris de Fethiye de aynıdır. Bu, hiçbir yerde değişmez. Orada orman varsa, orman olmaya devam edecektir.” dedi. 

Konuşmanın ardından Bakan Pakdemirli, dün akşam AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü için yazdığı şiiri okudu.

 

Çanakkale Kemel köyü yakınlarında orman yangını çıktı
Yine sahneye çıktılar! Bir günde yüzde 633 zam yapıldı
Kartal’da geri dönüşüm deposunda yangın
Çıra Eken Yangın Biçer
Pakistan’da Tren Faciası 62 Ölü
ETİKETLENEN:yangınOrmanPakdemirliİyi̇Yalan
Bu Makaleyi Paylaş
Facebook Bağlantıyı Kopyala Yazdır
Paylaşmak
Önceki Makale Ne dediler: Çoğunun varlığı yok
Sonraki Makale Fethiye’de tur teknesi battı! Bölgeden ilk görüntüler
Yorum yapılmamış Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

 

Son Haberler

Konut fiyatında reel düşüş serisi 19 aya yükseldi
Ekonomi Haberleri
16 Eylül 2025
Ücretli çalışan sayısı sanayide azalırken inşaatta arttı
Ekonomi Haberleri
16 Eylül 2025
Yapı müteahhitliği ve şantiye şefliği mevzuatlarında değişiklik
Ekonomi Haberleri
16 Eylül 2025
İklim krizinin AB’ye faturası kabarıyor
Ekonomi Haberleri
16 Eylül 2025
Evin fiyatı 2 milyar TL: Vergisi bile 26 milyonu geçiyor! Gören şaşırıyor
Emlak Gazetesi
16 Eylül 2025
Konut Fiyat Endeksi ağustosta aylık yüzde 2,5 arttı
Ekonomi Haberleri
16 Eylül 2025
Bu yılın en fazla konut satışı Ağustos’ta gerçekleşti
Ekonomi Haberleri
16 Eylül 2025
İSKİ açıkladı: 16 Eylül İstanbul baraj doluluk oranı yüzde kaç?
Emlak Gazetesi
16 Eylül 2025
Akiş GYO, 20’nci yılını özel bir sergiyle kutluyor
Emlak Haberleri
16 Eylül 2025
Bu yılın en fazla konut satışı Ağustos’ta gerçekleşti
Ekonomi Haberleri
16 Eylül 2025

Güncel Emlak Haberleri

Quick Link

  • Emlak Haberleri
  • Gizlilik politikası
  • Privacy & Policy
  • Contact

Top Categories

Abone Merkezi

En yeni yazılarımıza anında ulaşmak için bültenimize abone olun!

 

Emlak Haber MerkeziEmlak Haber Merkezi
Bizi takip edin
© 2005 Emlak Manşet Company. All Rights Reserved.
adbanner
Tekrar hoşgeldiniz!

Hesabınızda oturum açın

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi kaybettiniz?