By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Kabul etmek
Emlak Haber MerkeziEmlak Haber MerkeziEmlak Haber Merkezi
  • Emlak Haberleri
  • Emlak Hukuku
  • Emlak Rehberi
  • Ekonomi
  • Konut Kredileri
  • Sektörden
    • Emlak Televizyonu
    • Dekorasyon
    • Toki Haberleri
    • Bölge Raporları
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Patronlar Dünyası
    • Kiptaş Haberleri
    • Patronlar Klübü
    • Emlak Anketleri
    • Kampanyalı Konut Projeleri
    • Müzayede
    • Satılık Arsa
Arama
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Okuma: Tema İstanbul 2’de ilk etabın yarısı 2 ayda satıldı
Paylaşmak
Kayıt olmak
Bildiri Daha Fazla Göster
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
Emlak Haber MerkeziEmlak Haber Merkezi
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
  • Emlak Haberleri
  • Emlak Hukuku
  • Emlak Rehberi
  • Ekonomi
  • Konut Kredileri
  • Sektörden
Arama
  • Emlak Haberleri
  • Emlak Hukuku
  • Emlak Rehberi
  • Ekonomi
  • Konut Kredileri
  • Sektörden
    • Emlak Televizyonu
    • Dekorasyon
    • Toki Haberleri
    • Bölge Raporları
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Patronlar Dünyası
    • Kiptaş Haberleri
    • Patronlar Klübü
    • Emlak Anketleri
    • Kampanyalı Konut Projeleri
    • Müzayede
    • Satılık Arsa
Mevcut bir hesabınız var mı? Kayıt olmak
Bizi takip edin
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Emlak Haber Merkezi > Blog > Emlak Haberleri > Tema İstanbul 2’de ilk etabın yarısı 2 ayda satıldı
Emlak Haberleri

Tema İstanbul 2’de ilk etabın yarısı 2 ayda satıldı

Emlak Manşet
Son güncelleme: 21 Şubat 2022 17:23
Emlak Manşet
Paylaşmak
4 Min. Okuma
Paylaşmak

Türk inşaat sektörünün önde gelen firmalarının oluşturduğu, Mesa, Artaş, Kantur&Akdaş Ortak Girişimi ile hayata geçirilen Tema İstanbul 2, ön satış sürecinde olduğu gibi lansman sonrasında da konut alıcılarının öncelikli tercihi olmayı sürdürüyor. 2 ay gibi kısa bir süre önce satışa çıkan projede satışa çıkan dairelerin yarısı şimdiden sahiplerini bulurken Tema İstanbul 2, yüksek prim potansiyeline sahip özelliği ile yatırımcıların dikkatini çekiyor.

Atakent bölgesinin en büyük Ortak Girişim yatırımı Tema İstanbul 2 projesi, yoğun geçen ön talep döneminin ardından lansman sonrasında da konut alıcılarından büyük ilgi görüyor.

2 ay gibi kısa bir süre önce satışa çıkan ve toplamda 2.280 konutun yer aldığı projede ilk etapta satışa çıkan konutların yarısı şimdiden sahiplerini bulurken Tema İstanbul 2, yüksek prim potansiyeline sahip özelliği ile yatırımcıların dikkatini çekiyor.

2015 yılında yaşamın başladığı Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük özel sektör ödüllü projesi Tema İstanbul ve Tema İstanbul Bahçe; konut alıcılarının büyük beğenisini kazanmıştı.

Yoğun talep üzerine ilk iki projenin yanı başında hayata geçirilen Tema İstanbul 2 projesi de konut alıcıları tarafından büyük beğeniyle takip ediliyor.

Geniş peyzaj alanları ve düşük yoğunluklu yapılaşma özelliklerinin yanı sıra şehrin içinde doğa ile iç içe huzurlu bir yaşam deneyimi sunacak Tema İstanbul 2’de yatay mimari anlayışı merkeze alındı. Projede yer alan büyük balkonlar, ferah bir ev yaşamı için planlanan yüksek tavanlar, alıcısına benzeri görülmemiş bir yaşam deneyimi sunacak.

MUSTAFA AYDIN AYÇENK, “YENİ PROJEMİZDE YAŞAM KALİTESİNİ EN ÜST SEVİYEYE ÇIKARMAYI HEDEFLİYORUZ”

Tema İstanbul 2 ile ilk iki projede yakalanan kalite ve yaşam deneyimini en üst seviyeye çıkarmayı hedeflediklerini belirten Tema İstanbul Genel Müdürü M. Aydın Ayçenk, “Atakent’te inşa ettiğimiz ilk iki projemizden konut alan sakinlerimizin büyük beğenisini kazanmıştık. Site sakinlerimiz şimdi de sevdiklerini yanlarına alarak yeni projemiz Tema İstanbul 2’ye geldiler. 2015’ten beri kaliteli yaşamın devam ettiği Tema İstanbul ve Bahçe projelerimizin bu derece beğenilmesi ve sevdiklerini şimdiki projemize yönlendirmesi bizlerin ne kadar doğru bir yolda ilerlediğimizin kanıtı niteliğinde. Tema İstanbul 2’de ön talep süreciyle başlayan, lansman ve ardından artarak devam eden yoğun bir taleple karşılaşmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Tamamlandığında bölgenin en prestijli projesi haline geleceğine inancımız sonsuz. Şu anda satışı devam eden 850 dairemiz bu eşsiz fırsattan yararlanacak yeni sahiplerini bekliyor. Önümüzdeki aylarda daha satışa çıkmamış yeni etabımızı da kıymetli müşterilerimizin beğenisine sunacağız” şeklinde konuştu.

4 TİP DAİRE SEÇENEĞİNE YER VERİLİYOR

Bölgenin prestijini artıracak Tema İstanbul 2’de her tercihe uygun daire seçenekleri bulunuyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere 4 tipte 2.280 adet daire yer alıyor. Projede dairelerin yanında 70 villa da alıcıların ilgisine sunulacak. Tema İstanbul 2 için konut teslimlerinin 2023’ün ikinci yarısında yapılması planlanıyor.

ULAŞIM AĞI İLE ÇEVRİLİ BİR LOKASYONDA YÜKSELİYOR

Tema İstanbul 2; Basın Ekspres, TEM Otoyolu, E-5, Kuzey Marmara Otoyolu, İstanbul Havalimanı ile Fatih Sultan Mehmet ve Yavuz Sultan Selim Köprü güzergâhlarının bulunduğu İstanbul’un önemli ulaşım arterlerine yakın noktada konumlanıyor.
Bu güzergahların yanında Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından İstanbul Havalimanı’na entegre edilen ve yakın zamanda açılışı yapılacak Marmaray – Havalimanı metro hattı durağı ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Kabataş – Mahmutbey – Esenyurt hattı üzerinde olacak Tema Park ve Hastane metro durakları da yer alacak.

Gayrimenkul yatırım fonlarına yatırım zamanı!
Rayiç Bedel Nasıl Hesaplanır?
Hazine arazisinde çiftçilik dönemi
Ofis kiralamada salgın etkisi
Öztrak, İstanbul depremi için hükümete çağrıda bulundu: Seferberlik ilan edelim
Bu Makaleyi Paylaş
Facebook Bağlantıyı Kopyala Yazdır
Paylaşmak
Önceki Makale TÜFE’nin üzerindeki kira artışını kabul etmeyin
Sonraki Makale Ocak Ayı Sonu İtibariyle Konut Satışları Bir Önceki Yılın Aynı Dönemine Göre %25,1 Arttı
Yorum yapılmamış Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

 

Son Haberler

Yiğit Group’un odağında İstanbul’un merkezindeki kentsel dönüşüm projeleri var
Emlak Haberleri
29 Ekim 2025
Türkiye Yapay Zeka Zirvesi bu yıl da katılım rekoru kırdı
Sektörden
27 Ekim 2025
Gayrimenkul Değerlemede ESG Dönemi Başladı
Emlak Gazetesi
27 Ekim 2025
Atlas Real Estate, Barratt London Projelerini Ankara’da Tanıttı
Emlak Haberleri
27 Ekim 2025
Artaş Oteller Grubu’nda Vadistanbul Kadrosuna İki Önemli Terfi
Emlak Gazetesi
27 Ekim 2025
Meteoroloji uyardı: Fırtına etkili olacak
Emlak Gazetesi
27 Ekim 2025
Murat Kurum paylaştı: Yüzyılın Konut Projesi’nin tüm detayları
Emlak Gazetesi
27 Ekim 2025
Dubai’de Yeni Bir Rekor: Dünyanın En Yüksek Saatli Konut Kulesi Geliyor
Emlak Haberleri
27 Ekim 2025
Karadağ, Türk vatandaşlarına vizesiz seyahati askıya alacak
Emlak Dünyası
27 Ekim 2025
Ege Denizi’nde korkutan deprem!
Sektörden
27 Ekim 2025

Güncel Emlak Haberleri

Quick Link

  • Emlak Haberleri
  • Gizlilik politikası
  • Privacy & Policy
  • Contact

Top Categories

Abone Merkezi

En yeni yazılarımıza anında ulaşmak için bültenimize abone olun!

 

Emlak Haber MerkeziEmlak Haber Merkezi
Bizi takip edin
© 2005 Emlak Manşet Company. All Rights Reserved.
adbanner
Tekrar hoşgeldiniz!

Hesabınızda oturum açın

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi kaybettiniz?