Banner
By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Kabul etmek
Emlak Haber MerkeziEmlak Haber MerkeziEmlak Haber Merkezi
  • Emlak Haberleri
  • Emlak Hukuku
  • Emlak Rehberi
  • Ekonomi
  • Konut Kredileri
  • Sektörden
    • Emlak Televizyonu
    • Dekorasyon
    • Toki Haberleri
    • Bölge Raporları
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Patronlar Dünyası
    • Kiptaş Haberleri
    • Patronlar Klübü
    • Emlak Anketleri
    • Kampanyalı Konut Projeleri
    • Müzayede
    • Satılık Arsa
Arama
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Okuma: Halk GYO’dan Dilovası’na modern sanayi sitesi
Paylaşmak
Kayıt olmak
Bildiri Daha Fazla Göster
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
Emlak Haber MerkeziEmlak Haber Merkezi
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
  • Emlak Haberleri
  • Emlak Hukuku
  • Emlak Rehberi
  • Ekonomi
  • Konut Kredileri
  • Sektörden
Arama
  • Emlak Haberleri
  • Emlak Hukuku
  • Emlak Rehberi
  • Ekonomi
  • Konut Kredileri
  • Sektörden
    • Emlak Televizyonu
    • Dekorasyon
    • Toki Haberleri
    • Bölge Raporları
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Patronlar Dünyası
    • Kiptaş Haberleri
    • Patronlar Klübü
    • Emlak Anketleri
    • Kampanyalı Konut Projeleri
    • Müzayede
    • Satılık Arsa
Mevcut bir hesabınız var mı? Kayıt olmak
Bizi takip edin
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Emlak Haber Merkezi > Blog > Emlak Gazetesi > Halk GYO’dan Dilovası’na modern sanayi sitesi
Emlak Gazetesi

Halk GYO’dan Dilovası’na modern sanayi sitesi

Emlak Manşet
Son güncelleme: 4 Kasım 2022 10:34
Emlak Manşet
Paylaşmak
3 Min. Okuma
Paylaşmak

Halk GYO’ya bağlı Halk Yapı Projeleri Geliştirme A.Ş , sanayinin önemli merkezlerinden Dilovası’na yeni nesil bir sanayi sitesi kurmak için kolları sıvadı. “Türk sanayisinin en modern sanayi sitesi” mottosuyla inşaatına başlanan ve 6 milyar TL’ye mal olacak proje 133 bin 500 m2 üzerine kurulacak. Yatay ve dikey birleşmeye uygun modüler yapısıyla farklı iş kollarından sanayicilerin kullanımına sunulacak site, 183 bin m2 kapalı alanlı 350 bağımsız bölümden meydana gelecek. Dilovası Modern Sanayi Sitesi’nin lansman etkinliğinde projeyle ilgili bilgiler paylaşan Halk GYO Genel Mü dü rü ve Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Bekin, sitenin sunduğu imkânlarla uluslararası pazara hitap eden işletmelerin ihracat kapasitesine destek verecek ve dış pazarlara girme hazırlığındaki şirketlere de yeni kapılar açacak bir cazibe merkezi olacağını söyledi. “Türkiye Yüzyılı için önemli bir adım” Projeyi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2023, 2053 ve 2071 hedefleri ve Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusunda, geleceğin büyük ve güçlü Türkiye’si hedeflerine ulaşmak için önemli bir adım olarak değerlendirdiklerinin altını çizen Bekin, “Bu proje sayesinde hem bölgenin hem de ülkemizin üretimine katkı sağlamayı, oluşturulacak istihdam kapasitesiyle gençlerimize umut olmayı ve çocuklarımıza daha güzel bir gelecek hazırlamayı amaçlıyoruz” diye konuştu. Bekin, Dilovası Modern Sanayi Sitesi’ni 2025 yılının ilk yarısında faaliyete geç irmeyi planladıklarını da sözlerine ekledi.

Bölgenin tamamını satmayı planlıyoruz. İlerleyen dönemde bazı bölümler uhdemizde kalırsa kiralamamız söz konusu olabilecek. Ülkemize katma değer yaratacak, müşterilerimize kârlılık getirecek her projede yer almaya hazırız.

Yabancı yatırımcı talebi var ancak öncelikli tercih yerli yatırımcımız olacak.

30 bin/m2’den başlayan lansmana özel fiyatlarla satışa çıktık. Peşin alımlarda yüzde 20 indirim, vadeli alımlarda ise 36 aya kadar vadelendirme yapıyoruz. Projeye özel Halk Bank tarafından bir kredi paketi hazırlandı. Uygun koşullarda 120 aya kadar vade yapılabiliyor.

36 aylık teslim süremiz var ancak tüm imkanlarımızı seferber ederek ülke ekonomimize daha erken kazandırmayı hedefliyoruz. Yakın çevremizde 7 tane OSB var. Zaten projeyi karma sanayi sitesi yapmamızın sebebi bu. Tüm tedarikçi ve imalatçıların yer alacağı bir sanayi sitesi olacak, dolayısıyla tüm sektörlerden talep alıyoruz.

Atölyelerimiz 300 m2’den 1.500 m2’ye kadar değişen büyüklüklerde. Yüzde 60’ı 300-600 m2 aralığında. 75 m2’den 1.500 m2’ye kadar değişen büyüklüklerde ünitelerimiz de var. Atölyeler birleştirilerek tek blokta 20 bin m2’ye kadar çıkarılabiliyor.

Projede çevre duyarlılığımızı ortaya koyduk. Güneş enerjisi sistemimiz işletmelere aidat optimizasyonu sağlayacak. Atık su toplama tesisimiz olacak. Enerji tasarruflu aydınlatma elemanları ve daha az suya ihtiyaç duyan bitkisel peyzajı tercih ettik. Zararlı kimyasal ve atık üretici işletmeler sitemizde yer almayacak.

Toplam 6 milyar TL seviyelerinde bir büyüklüğe sahip olacak sitemiz. Sadece 350 bağımsız bölümden oluşuyor. Yani 350 sanayici ve yatırımcı bu fırsattan yararlanabilecek. 5 bin tane nitelikli ön talebimiz var şu anda. Etaplar halinde satışa sunacağız.

Arazi mülkiyeti Marmara Metal firmasına ait. Firma’yla hasılat paylaşımı sözleşmesi imzaladık. Daha sonra sözleşme kapsamında arsanın mülkiyetini Halk Yapı Projeleri olarak üzerimize aldık.

Antalya’da Phaselis Tüneli hizmete açıldı
YHT ile seyahat eden yolcu sayısı 80 milyona yaklaştı
İstanbul Valiliği’nden yılbaşı açıklaması
MÜSİAD Başkanı Asmalı: MÜSİAD Gaziantep şube binamız tüm depremzedelerimize açıktır
İmamoğlu, ‘Beyoğlu Mekansal Strateji Planı’nı tanıttı
Bu Makaleyi Paylaş
Facebook Bağlantıyı Kopyala Yazdır
Paylaşmak
Önceki Makale İzmir’de 62 artçı sarsıntı meydana geldi
Sonraki Makale Limanı tamamlayan yanına RES endüstri bölgesi kursun
Yorum yapılmamış Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

 

Son Haberler

Kos Manzaralı Yatırım: Mavi Arya’da 2027’ye Kadar Vade!
Emlak Turizm
20 Haziran 2025
Hatay’da korkutan deprem
Emlak Gazetesi
20 Haziran 2025
Hisseli tapularda yeni dönem: Miras paylaşımında anlaşmazlıklar son bulacak
Emlak Gazetesi
20 Haziran 2025
İstanbul Havalimanı Avrupa’nın en yoğun havalimanı oldu
Emlak Gazetesi
20 Haziran 2025
TÜİK mayıs verilerini açıkladı: Konut satışında yılın en yüksek seviyesi!
Emlak Gazetesi
20 Haziran 2025
Konut satışlarında tablo karışık Veriler artış gösterse de nitelik kaybı sürüyor
Emlak Haberleri
19 Haziran 2025
İnşaat sektörü temsilcilerinin TÜİK Mayıs ayı konut satış değerlendirmeleri
Sektörden
19 Haziran 2025
Konut Satış Fiyatları Mayıs Ayında Yüzde 26 Arttı
Sektörden
19 Haziran 2025
Sinpaş Sefaköy Boulevard’da Teslim Heyecanı Başladı
Emlak Haberleri
19 Haziran 2025
Hazır Beton Endeksi Mayıs Ayı Raporu Açıklandı
Sektörden
19 Haziran 2025

Güncel Emlak Haberleri

Quick Link

  • Emlak Haberleri
  • Gizlilik politikası
  • Privacy & Policy
  • Contact

Top Categories

Abone Merkezi

En yeni yazılarımıza anında ulaşmak için bültenimize abone olun!

 

Emlak Haber MerkeziEmlak Haber Merkezi
Bizi takip edin
© 2005 Emlak Manşet Company. All Rights Reserved.
adbanner
Tekrar hoşgeldiniz!

Hesabınızda oturum açın

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi kaybettiniz?