Banner
By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Kabul etmek
Emlak Haber MerkeziEmlak Haber MerkeziEmlak Haber Merkezi
  • Emlak Haberleri
  • Emlak Hukuku
  • Emlak Rehberi
  • Ekonomi
  • Konut Kredileri
  • Sektörden
    • Emlak Televizyonu
    • Dekorasyon
    • Toki Haberleri
    • Bölge Raporları
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Patronlar Dünyası
    • Kiptaş Haberleri
    • Patronlar Klübü
    • Emlak Anketleri
    • Kampanyalı Konut Projeleri
    • Müzayede
    • Satılık Arsa
Arama
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Okuma: Burası Türkiye: Hayat durdu!
Paylaşmak
Kayıt olmak
Bildiri Daha Fazla Göster
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
Emlak Haber MerkeziEmlak Haber Merkezi
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
  • Emlak Haberleri
  • Emlak Hukuku
  • Emlak Rehberi
  • Ekonomi
  • Konut Kredileri
  • Sektörden
Arama
  • Emlak Haberleri
  • Emlak Hukuku
  • Emlak Rehberi
  • Ekonomi
  • Konut Kredileri
  • Sektörden
    • Emlak Televizyonu
    • Dekorasyon
    • Toki Haberleri
    • Bölge Raporları
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Patronlar Dünyası
    • Kiptaş Haberleri
    • Patronlar Klübü
    • Emlak Anketleri
    • Kampanyalı Konut Projeleri
    • Müzayede
    • Satılık Arsa
Mevcut bir hesabınız var mı? Kayıt olmak
Bizi takip edin
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Emlak Haber Merkezi > Blog > Sektörden > Burası Türkiye: Hayat durdu!
Sektörden

Burası Türkiye: Hayat durdu!

Emlak Manşet
Son güncelleme: 12 Mart 2021 16:53
Emlak Manşet
Paylaşmak
8 Min. Okuma
Paylaşmak

Bu güzergahtaki Taşlıçay ve Diyadin ilçelerinin yollarında da çok sayıda hasarlı trafik kazası meydana geldi.Sağlık, itfaiye, jandarma, polis ve AFAD ekipleri bölgeye yönlendirildi.

Uzun araç kuyruklarının oluştuğu güzergahta mahsur mahsur kalan vatandaşlar ile sürücüler, Taşlıçay İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından misafir edildi.Öte yandan, Ağrı-Van ve Ağrı-Bitlis çevre yolunda da fırtına nedeniyle sürücüler ilerlemekte güçlük çekti.

KAR DURMAYACAK

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, bir süredir kar yağışının etkili olduğu bölgede havanın çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı geçmesi bekleniyor. Kar yağışı, Erzurum, Ağrı ve Kars çevrelerinde kuvvetli, yüksek kesimlerde ise yer yer yoğun olacak.

Rüzgarın güneyden hafif, zaman zaman orta kuvvette eseceği bölgede, sıcaklıklar mevsim normallerinde seyredecek.Gece en düşük sıcaklık Iğdır’da 3, sıfırın altında olmak üzere Ardahan ve Erzurum’da 6, Kars ve Ağrı’da 5, Erzincan’da 1 derece ölçüldü.

Gün içinde en yüksek sıcaklığın Iğdır’da 3, Erzincan’da 2, sıfırın altında olmak üzere Ardahan’da 3, Erzurum ve Kars’ta 2, Ağrı’da 1 derece olması bekleniyor.Bölgede vatandaşların, kuvvetli buzlanma, don olayı, sis ve pus ile dik ve eğimli alanlarda çığ tehlikesine, kuvvetli fırtına nedeniyle çatı uçması ve ulaşımda aksamalara karşı tedbirli olması gerekiyor.

YURTTA HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından hava durumu 12 Mart tahminleri yayınlandı. Özellikle bugün dışarıda işi olanlar “Bugün hava durumu nasıl?” sorusunun cevabını merak edip araştırıyor. Doğudaki illerimiz için kar ve fırtına uyarısı yapılırken batı illerimizde ise sıcaklıkların 2 ila 4 derece arasında artması bekleniyor. Peki, bugün hava durumu nasıl? İşte 12 Mart hava durumu raporunun detayları…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin çok bulutlu, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusu, Güneydoğu Anadolu’nun doğusu ile Ordu, Elazığ ve Şanlıurfa çevrelerinin yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusu Elazığ çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar, diğer yerlerde yağmur ve sağanak şeklinde olması beklenen yağışların, Siirt ve Şırnak çevrelerinde kuvvetli yağmur ve sağanak, Van, Hakkari, Muş ve Bitlis çevrelerinde kuvvetli karla karışık yağmur ve yoğun kar şeklinde olması bekleniyor.

Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis bekleniyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun güneydoğusunda çığ oluşma tehlikesi bulunmaktadır.

BATIDA SICAKLIKLAR ARTIYOR!

Hava durumu batı kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde hissedilir derecede (5 ila 12 derece) azalacağı tahmin ediliyor.

YOĞUN KAR YAĞIŞI UYARISI

Yağışların; Van, Hakkari, Muş ve Bitlis çevrelerinde kuvvetli karla karışık yağmur ve yoğun kar şeklinde olması beklendiğinden ulaşımda aksamalar, buzlanma gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

KUVVETLİ YAĞMUR UYARISI

Yağışların, Siirt ve Şırnak çevrelerinde kuvvetli yağmur ve sağanak şeklinde olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı( sel, su baskını, Ulaşımda aksamalar) dikkatli ve tedbirli ulunmalıdır.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI

Akdeniz, İç Anadolu’nun güney ve doğusu, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu ile Güneydoğu Anadolu’nun kuzeyinde kuzeyli yönlerden kuvvetli ve zaman zaman kısa süreli fırtına (60-100 km/sa) şeklinde esmesi beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, çatı uçması, direk devrilmesi vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

ÇIĞ UYARISI

Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun güneydoğusunda yüksek kar örtüsü bulunan dik yamaçlarda çığ oluşma tehlikesine karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

MARMARA

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer buzlanma ve don olayı bekleniyor.

ÇANAKKALE °C, 11°CParçalı ve az bulutlu

İSTANBUL °C, 9°CParçalı ve az bulutlu

KIRKLARELİ °C, 10°CParçalı ve az bulutlu

KOCAELİ °C, 10°CParçalı ve az bulutlu

EGE

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. İç kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde yer yer buzlanma ve don olayı bekleniyor.

A.KARAHİSAR °C, 8°CParçalı ve az bulutlu

DENİZLİ °C, 15°CParçalı ve az bulutlu

İZMİR °C, 13°CParçalı ve az bulutlu

MANİSA °C, 15°CParçalı ve az bulutlu

AKDENİZ

Parçalı ve az bulutlu, doğu kesimlerinin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli ve zaman zaman kısa süreli fırtına (70-90 km/s) şeklinde esmesi bekleniyor. İç kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde yer yer buzlanma ve don olayı bekleniyor.

ADANA °C, 18°CParçalı, yer yer çok bulutlu

ANTALYA °C, 20°CParçalı ve az bulutlu

HATAY °C, 15°CParçalı, yer yer çok bulutlu

ISPARTA °C, 11°CParçalı ve az bulutlu

İÇ ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın güney ve doğu kesimlerinde kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli ve zaman zaman kısa süreli fırtına (70-90 km/s) şeklinde esmesi bekleniyor. Sabah ve sabah saatlerinde yer yer buzlanma ve don olayı bekleniyor.

ANKARA °C, 7°CParçalı bulutlu

ÇANKIRI °C, 8°CParçalı bulutlu

ESKİŞEHİR °C, 9°CParçalı bulutlu

NEVŞEHİR °C, 3°CParçalı ve çok bulutlu

BATI KARADENİZ

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer buzlanma ve don olayı bekleniyor.

BOLU °C, 7°CParçalı ve az bulutlu

DÜZCE °C, 12°CParçalı ve az bulutlu

KASTAMONU °C, 6°CParçalı ve az bulutlu

ZONGULDAK °C, 7°CParçalı ve az bulutlu

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları ile Ordu çevrelerinin yağmurlu, Doğu Karadeniz’in iç ve yüksek kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın batı ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli ve fırtına (70-90 km/s) şeklinde esmesi bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin yüksek kar örtüsü bulunan dik yamaçlarda çığ tehlikesi bulunmaktadır.

GÜMÜŞHANE °C, 1°CParçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde kar yağışlı

RİZE °C, 7°CParçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu

SAMSUN °C, 7°CParçalı ve çok bulutlu

TRABZON °C, 7°CParçalı çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde yağmurlu

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin kuzey ve doğusu ile Elazığ çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Bitlis, Muş, Van ve Hakkari çevrelerinde yoğun kar Şırnak çevrelerinde kuvvetli yağmur şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli ve fırtına (60-90 km/s) şeklinde esmesi bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Bölgenin güneydoğusunda yüksek kar örtüsü bulunan dik yamaçlarda çığ tehlikesi bulunmaktadır.

ERZURUM °C, -2°CÇok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde kar yağışlı

HAKKARİ °C, 7°CParçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde yoğun olmak üzere aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı

KARS °C, -2°CÇok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde kar yağışlı

VAN °C, 6°CParçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde yoğun olmak üzere aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin doğu kesimleri ile Şanlıurfa çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların sabah saatlerinde Siirt çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın kuzey kesimlerinde kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli ve fırtına (60-90 km/s) şeklinde esmesi bekleniyor.

DİYARBAKIR °C, 10°CParçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde yağmurlu

GAZİANTEP °C, 9°CParçalı ve çok bulutlu

SİİRT °C, 9°CParçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde kuvvetli olmak üzere aralıklı yağmurlu

ŞANLIURFA °C, 13°CParçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde yağmur ve sağanak yağışlı

Dünyanın En Kötü Hapishanesindeki Korkunç Şartlar
31 Mart 2023 hava durumu raporu
Ayasofya Camii ile ilgili bilenmesi gerekenler
İstanbul’da havuz patladı! ‘Tsunami gibiydi’
Sağlık turizmi yüzde 40 küçüldü
Bu Makaleyi Paylaş
Facebook Bağlantıyı Kopyala Yazdır
Paylaşmak
Önceki Makale İstanbul’da 201 bin liraya konut
Sonraki Makale Yunanistan’da şiddetli deprem
Yorum yapılmamış Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

 

Son Haberler

KONUTDER’den Yeni Döneme İki Stratejik Öncelik: Uygun Arsa ve Erişilebilir Finansman
Emlak Haberleri
16 Haziran 2025
Aden Değerleme GYODER Gayrimenkul Zirvesi’nin Sürdürülebilir Gelecek Sponsoru oldu
Sektörden
16 Haziran 2025
Hayfa nerede? Hayfa limanı nereye bağlı?
Emlak Dünyası
16 Haziran 2025
Meteoroloji açıkladı: 16 Haziran 2025 hava durumu raporu
Sektörden
16 Haziran 2025
16 Haziran 2025 nerede, ne zaman deprem oldu?
Sektörden
16 Haziran 2025
Galata Kulesi’nden düşen kişi hayatını kaybetti
Sektörden Emlak Dünyası
16 Haziran 2025
Perakende satışlarda yeniden çift haneli artış
Ekonomi Haberleri
16 Haziran 2025
Müstakil Tapu Nedir?
Ekonomi Haberleri
16 Haziran 2025
Sivas depremi sonrası Naci Görür’den açıklama! ‘Maksimum 6 büyüklüğünde deprem üretebilir’
Sektörden
13 Haziran 2025
İnşaat maliyetleri 54 ayın en düşük seviyesinde!
Ekonomi Haberleri
13 Haziran 2025

Güncel Emlak Haberleri

Quick Link

  • Emlak Haberleri
  • Gizlilik politikası
  • Privacy & Policy
  • Contact

Top Categories

Abone Merkezi

En yeni yazılarımıza anında ulaşmak için bültenimize abone olun!

 

Emlak Haber MerkeziEmlak Haber Merkezi
Bizi takip edin
© 2005 Emlak Manşet Company. All Rights Reserved.
adbanner
Tekrar hoşgeldiniz!

Hesabınızda oturum açın

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi kaybettiniz?