Banner
By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Kabul etmek
Emlak Haber MerkeziEmlak Haber MerkeziEmlak Haber Merkezi
  • Emlak Haberleri
  • Emlak Hukuku
  • Emlak Rehberi
  • Ekonomi
  • Konut Kredileri
  • Sektörden
    • Emlak Televizyonu
    • Dekorasyon
    • Toki Haberleri
    • Bölge Raporları
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Patronlar Dünyası
    • Kiptaş Haberleri
    • Patronlar Klübü
    • Emlak Anketleri
    • Kampanyalı Konut Projeleri
    • Müzayede
    • Satılık Arsa
Arama
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Okuma: Çorlu’ya 800 milyon TL’lik dev yatırım
Paylaşmak
Kayıt olmak
Bildiri Daha Fazla Göster
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
Emlak Haber MerkeziEmlak Haber Merkezi
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
  • Emlak Haberleri
  • Emlak Hukuku
  • Emlak Rehberi
  • Ekonomi
  • Konut Kredileri
  • Sektörden
Arama
  • Emlak Haberleri
  • Emlak Hukuku
  • Emlak Rehberi
  • Ekonomi
  • Konut Kredileri
  • Sektörden
    • Emlak Televizyonu
    • Dekorasyon
    • Toki Haberleri
    • Bölge Raporları
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Patronlar Dünyası
    • Kiptaş Haberleri
    • Patronlar Klübü
    • Emlak Anketleri
    • Kampanyalı Konut Projeleri
    • Müzayede
    • Satılık Arsa
Mevcut bir hesabınız var mı? Kayıt olmak
Bizi takip edin
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Emlak Haber Merkezi > Blog > Ekonomi Haberleri > Çorlu’ya 800 milyon TL’lik dev yatırım
Ekonomi Haberleri

Çorlu’ya 800 milyon TL’lik dev yatırım

Emlak Manşet
Son güncelleme: 26 Şubat 2021 15:12
Emlak Manşet
Paylaşmak
5 Min. Okuma
Paylaşmak

Demir Eko- San Sanayi Sitesi’nin, Trakya’da ticaretin kalbinin attığı Çorlu 1’inci Organize Sanayi Bölgesi’nin üretim ve lojistik merkezi olarak faaliyete başladığını vurgulayan Demir Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir: “İnşaatta elde ettiğimiz 37 yıllık köklü tecrübeyi enerji sektöründeki üstün gücümüzle birleştirerek ekolojiyi merkezine alan bir organize sanayi bölgesi yatırımına imza atıyoruz. 800 milyon TL’lik yatırımla Çorlu 1’inci Organize Sanayi Bölgesi’ne, kendi suyunu ve enerjisini üreten, atık su arıtma tesisiyle çevreci ve sürdürülebilir bir proje kazandıracağız 242,400 metrekarelik alan üzerinde, 6 blok halinde yükselecek, 362 adet ruhsatlı imalathane, 65 dükkân, 3000 kişilik fuar, kongre, balo, toplantı salonları, sosyalleşme imkânı sunan kafe ve restoranlardan oluşan, yaşamı ve ticareti içinde barındıran bir çekim merkezi yaratacağız. Projemiz, Kanal İstanbul’un hayata geçmesiyle İstanbul’un Avrupa’ya açılan kapısı olacak.” dedi.

Gayrimenkul ve inşaat sektöründe 37 yılın getirdiği köklü tecrübeyle ezber bozan projelerin mimarı Demir Grup, inşaattaki köklü tecrübesini enerji sektöründeki üstün gücüyle birleştirerek ekolojik bir açılım başlattı. Ticari faaliyetlerini “Geleceğe Yatırım” misyonuyla sürdüren şirket, enerjisini ve suyunu kendi öz kaynaklarıyla üreten, sürdürülebilir ekolojik yatırım stratejisi oluşturdu. Bu kapsamda, 800 milyon TL’lik yatırımla Trakya’da ticaretin kalbinin attığı Çorlu 1’inci Organize Sanayi Bölgesi’nde “Geleceğin Kazandıran Projesi” olarak tanımlanan Demir EkoSan Sanayi Sitesi’nin inşaat faaliyetlerine başladı. Ekolojiyi merkezine alan tasarımıyla organize sanayi bölgelerine yeni bir boyut kazandırmaya hazırlanan proje, yarattığı katma değerle yatırımcı dostu, işveren maliyetlerini düşüren donanımıyla da üretici dostu bir yaklaşım sunuyor.

Demir Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, yeni yatırımın detaylarını aktardığı basın toplantısında şu açıklamalarda bulundu:

“ROTAMIZ ‘GELECEĞİ ŞEKİLLENDİRMEK”

“Demir Grup olarak 37 yıldan bu yana sürdürdüğümüz faaliyetler kapsamında her zaman üst düzey teknolojilerle şekillendirdiğimiz, fark yaratan, sektöre liderlik eden projelere imzamızı attık. Bu süre içinde gayrimenkul ve inşaat sektöründe edindiğimiz tecrübeye ek olarak enerji sektörüne kazandırdığımız çok önemli projelerle yeni başarı hikayeleri yarattık. Buradan hareketle inşaat ve enerjideki tecrübemizi birleştirerek “Geleceği şekillendirmek” üzere rotamızı sürdürülebilir ekolojik site yatırımlarına çevirdik. Pandemi ile geçen zorlu bir yılın ardından yeni umutlar biriktirdiğimiz 2021 yılının başlangıcında, Çorlu 1 Organize Sanayi Bölgesi’nde 800 milyon TL’lik yatırımla 242,400 metrekarelik alanda, Demir Eko- San Sanayi Sitesi’nin inşaatına başladık. Enerjisini ve suyunu kendisi üreten yaklaşımıyla “Geleceğin Kazandıran Projesi” olarak tanımlanan projemizi, bölgenin yeni üretim ve lojistik merkezi yapmakta iddialıyız. Güneş panelli ve su arıtma tesisli sürdürülebilir ekolojik site projemizin üstün donanımı, fark yaratan teknolojisi bu iddiamızı zorunlu kılıyor.

YENİ İLHAMLAR YARATACAK

Demir Eko- San Sanayi Sitesi ile basit bir sanayi sitesi projesi hayata geçirmiyoruz. Bölgenin ticari hayatına yeni bir soluk getireceğiz. Bir nevi bölge ticaretine ışık tutacağız, vizyoner bakış açısıyla geleceğin sanayi siteleri için yeni ilhamlar yaratacağız. Projemizde 242,400 metrekarelik alanda, 6 blok halinde yükselecek 362 adet ruhsatlı imalathane, 65 dükkân, 3000 kişilik fuar, kongre, balo, toplantı salonları, sosyalleşme imkânı sunan kafe ve restoranlardan oluşan bir çekim merkezine imzamızı atacağız. En yeni teknolojilerle donatacağımız projemiz tasarımıyla da fark yaratacak. Ekolojiyi merkeze alarak tasarladığımız projemiz, çevre kirliliğini azaltıp yarınlara tertemiz bir dünya bırakacak.

İSTANBUL’UN AVRUPA’YA AÇILAN KAPISI

Projemizde yer alan tüm imalathane ve dükkanları üreticilerin ihtiyaçlarına uygun olarak tasarladık. Sürdürülebilir faaliyet esasına dayalı olan tesisimiz, üreticilerin de faaliyetlerini sürdürülebilir kılacak. Projemiz, bloklar arası 30 metre genişliği ve imalathanelerde 12 metre tavan yüksekliği ile de üretici nin faaliyetlerini kolaylaştıracak. Kullanıcılar bu boyutları istediği gibi kullanabilecek. Projemiz, donanımının yanı sıra merkezi konumuyla bölge ticaretinde bir kaldıraç etkisi yaratacak. İstanbul’a 30 dakika, Tekirdağ Limanı’na 25 dakika, İstanbul Havalimanı’na 45 dakika, Çorlu Havalimanı’na 2 dakika, Avrupa Serbest Bölgesi’ne yakın mesafede yer alan projemiz, kazancın ve yaşamın yeni adresi olacak. Kanal İstanbul’un hayata geçmesiyle de üretim ve lojistik merkezi haline gelerek İstanbul’un Avrupa’ya açılan kapısı olacak.”

Demir Eko- San projesini hayata geçirmeden önce oldukça kapsamlı bir saha araştırması gerçekleştirdiklerine değinen Hamit Demir, projenin yatırımcılar için yarattığı ayrıcalıkları şöyle sıraladı:

  • Yatırımcılara çevre, temizlik, emlak ve gümrük vergisinden muafiyet
  • Lansman öncesi avantajlı ödeme seçenekleri

İnşaat çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğü projede lansman öncesi satışların da başladığını kaydeden Hamit Demir, “Üst düzey donanımı ve merkezi lokasyonu ile katma değerli bir yatırım fırsatı sunduğumuz projemizde, yatırımcılarımızı peşinatsız yüzde 0 faizli, 24 ay ödeme ve yüzde 30 peşinata yüzde 0 faizli 36 ay ödeme seçenekleriyle buluşturuyoruz. Projeye şimdiden çok ciddi bir talep almaya başladık. Demir Grup’un köklü tecrübesine inanan kemikleşmiş hedef kitlemizin yanı sıra, bizimle yeni tanışmaya hazırlanan yatırımcılar da projemizi markajına aldı. Üretim yerini yenilemek isteyenler, Avrupa standartlarında üretim yapmak isteyenlerden ciddi bir talep alıyoruz” diye sözlerine ekledi.

DAP ile Levent’te; Sağlıklı-Lüks-Country yaşamı bir araya geliyor
Bakan açıkladı! İstanbul’a yeni liman yapılacak
Konutlarda doğal gaz tüketimi 2020’de yaklaşık yüzde 7 arttı
Kira indirimi yapmayana mahkeme yolu göründü
Yağmur Suyu, Türkiye’nin Su Sıkıntısını Yüzde 30 Çözebilir
ETİKETLENEN:İnşaatYatırımAlanProjeİstanbul
Bu Makaleyi Paylaş
Facebook Bağlantıyı Kopyala Yazdır
Paylaşmak
Önceki Makale DASK’tan deprem sigortası çağrısı
Sonraki Makale Polisan Holding TEİD üyesi oldu
Yorum yapılmamış Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

 

Son Haberler

Deprem bölgesinde istihdam tüm sektörlerde afet öncesindeki seviyeyi aştı
Ekonomi Haberleri
17 Haziran 2025
İnşaatlarda kalifiye eleman eksikliği maliyetleri artırıyor
Emlak Haberleri
17 Haziran 2025
Erdal Albayrak: “Güvenli binalar için beton mikserlerine trafikte geçiş üstünlüğü tanınmalı”
Emlak Haberleri
17 Haziran 2025
Dilovası ve Gebze Hattı, Sanayi Gayrimenkul Piyasasında Stratejik Bir Kırılma Yaşıyor
Emlak Haberleri
17 Haziran 2025
Albayrak Beton: Güvenli binalar için beton mikserlerine trafikte geçiş üstünlüğü tanınmalı.
Emlak Haberleri
17 Haziran 2025
Konut Kredisi Kullanırken Dikkat Edilmesi Gerekenler
Emlak Haberleri
17 Haziran 2025
Tiny House Ev Yaparken Nelere Dikkat Edilmeli?
Emlak Haberleri
17 Haziran 2025
Emlak Değerlemesi Nasıl Yapılır?
Emlak Haberleri
17 Haziran 2025
Ekonomi ve siyaset gündemi – 17 Haziran 2025
Ekonomi Haberleri
17 Haziran 2025
Resmi Gazete’de bugün (17.06.2025)
Ekonomi Haberleri
17 Haziran 2025

Güncel Emlak Haberleri

Quick Link

  • Emlak Haberleri
  • Gizlilik politikası
  • Privacy & Policy
  • Contact

Top Categories

Abone Merkezi

En yeni yazılarımıza anında ulaşmak için bültenimize abone olun!

 

Emlak Haber MerkeziEmlak Haber Merkezi
Bizi takip edin
© 2005 Emlak Manşet Company. All Rights Reserved.
adbanner
Tekrar hoşgeldiniz!

Hesabınızda oturum açın

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi kaybettiniz?