By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Kabul etmek
Emlak Haber MerkeziEmlak Haber MerkeziEmlak Haber Merkezi
  • Emlak Haberleri
  • Emlak Hukuku
  • Emlak Rehberi
  • Ekonomi
  • Konut Kredileri
  • Sektörden
    • Emlak Televizyonu
    • Dekorasyon
    • Toki Haberleri
    • Bölge Raporları
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Patronlar Dünyası
    • Kiptaş Haberleri
    • Patronlar Klübü
    • Emlak Anketleri
    • Kampanyalı Konut Projeleri
    • Müzayede
    • Satılık Arsa
Arama
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Okuma: Düşler Vadisi’nin ilk etabında villa teslimleri başladı
Paylaşmak
Kayıt olmak
Bildiri Daha Fazla Göster
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
Emlak Haber MerkeziEmlak Haber Merkezi
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
  • Emlak Haberleri
  • Emlak Hukuku
  • Emlak Rehberi
  • Ekonomi
  • Konut Kredileri
  • Sektörden
Arama
  • Emlak Haberleri
  • Emlak Hukuku
  • Emlak Rehberi
  • Ekonomi
  • Konut Kredileri
  • Sektörden
    • Emlak Televizyonu
    • Dekorasyon
    • Toki Haberleri
    • Bölge Raporları
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Patronlar Dünyası
    • Kiptaş Haberleri
    • Patronlar Klübü
    • Emlak Anketleri
    • Kampanyalı Konut Projeleri
    • Müzayede
    • Satılık Arsa
Mevcut bir hesabınız var mı? Kayıt olmak
Bizi takip edin
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Emlak Haber Merkezi > Blog > Emlak Haberleri > Düşler Vadisi’nin ilk etabında villa teslimleri başladı
Emlak Haberleri

Düşler Vadisi’nin ilk etabında villa teslimleri başladı

Emlak Manşet
Son güncelleme: 25 Kasım 2021 17:02
Emlak Manşet
Paylaşmak
4 Min. Okuma
Paylaşmak

Emlak Konut GYO güvencesiyle Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde Yılmaz İnşaat & FBA Yapı tarafından hayata geçirilen Düşler Vadisi’nin ilk etabında villa teslimlerine başlandı. Yılmaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yılmaz, FBA Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Aksöz ve Düşler Vadisi’nden villa satın alanların hazır bulunduğu anahtar teslim töreninde Düşler Vadisi’nin yeni sakinleri villalarına kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.

HAKAN YILMAZ: “SÖZ VERDİĞİMİZ GİBİ”

Düşler Vadisi Riva’da ilk etap teslimlerine başlandığını belirten Yılmaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yılmaz; “Düşler Vadisi sakinlerini şehir karmaşasından uzak, bir o kadar da şehre yakın, zemini sağlam, az katlı, ekolojik yapısı bozulmamış, geniş bahçeli, doğa ile iç içe, orman, deniz ve nehir manzaralı villalarında ağırlayacak olmanın mutluluğu içindeyiz. Söz verdiğimiz gibi “Düşler Vadisi” markamızın ilk etapta yer alan villa teslimlerine başladık. Düşler Vadisi Riva; İstanbullular başta olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanından gelen yatırımcıların öncelikli tercihi oldu. Projemiz yaklaşık 20 aydır devam eden pandemi döneminde de alıcılardan büyük ilgi gördü, görmeye de devam ediyor. “Düşler Vadisi” markamıza güvenen, ilgi duyan tüm villa alıcılarına ve yatırımcılarımıza teşekkür ediyorum. Projemizin ikinci etap inşa çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor. Şehrin gürültüsünden, trafiğinden, stresinden kurtulmak isteyen, doğaya ilgi duyan herkesi Düşler Vadisi Riva’ya örnek villalarımızı görmeye bekliyoruz” dedi.

Anahtar teslim törenine eşi ile birlikte katılan ve villasına kavuşma heyecanını basınla paylaşan Dilek Kemahlıgil, “Eşimle ev almaya karar verdiğimizde en büyük önceliğimizin doğayla iç içe kaliteli bir yaşam olduğu konusunda hemfikirdik. Evimiz, şehrin stresinden uzak ama bir o kadar da şehre yakın olsun istedik. Uzun uzun araştırdık, sonunda Düşler Vadisi Riva’yı keşfettik. Bugün kurduğumuz hayalin gerçek olduğunu görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Umarım herkes bizler gibi hayalindeki yaşama kavuşur. Projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Anahtarına kavuşan Düşler Vadisi Riva sakinlerinden Gökhan Dandin de “Bugün hayalini kurduğumuz mutlu yuvaya kavuşuyoruz. Söz verdikleri gibi evimiz zamanında teslim ediliyor. Deniziyle, ormanıyla, tarım alanlarıyla Düşler Vadisi Riva’nın biz yeni sakinlerine mükemmel bir yaşam alanı sunacağını düşünüyorum. Burayı tercih ederek hem doğal bir yaşama adım attık hem de çocuklarımızın geleceği için büyük bir yatırım yaptık. Biz attığımız adımdan dolayı çok mutluyuz. Umarım kaliteli bir yaşamı düşleyen herkes bu ayrıcalıktan yararlanma fırsatı bulur” dedi.

RİVA’NIN DOĞASIYLA UYUMLU

1. Etabında 509, 2. Etabında ise 200 dubleks – tripleks villaların yer aldığı Düşler Vadisi Riva, Türkiye’nin nitelikli villa projesi olarak öne çıkarken ekolojik donatılarıyla da örnek gösteriliyor.

1 milyon 157 bin metrekare büyüklüğündeki arazide yer alan yaklaşık 4.5 km uzunluğundaki vadide biyolojik gölet, lagün alanı, cami ve okul alanları, kapalı-açık spor tesisleri, cafe-restoranlar, ticari alanlar, yürüyüş alanları, park alanları ve sağlık birimi gibi ortak donatı alanları yer alıyor. 72 bin metrekare büyüklüğündeki park alanında bir biyolojik gölet ve yaşam alanlarının içerisinde 4 bin metrekare büyüklüğünde yüzülebilir lagün oluşturuluyor.

Düşler Vadisi Riva sakinleri için hayata geçirilen ve iyi tarım yapılabilecek tarım alanının büyüklüğü ise 10 bin metrekarenin üstünde olacak. Atık dönüşümü için de büyük yatırımlar yapılan projede tüketim atıklarını yeniden ekosisteme kazandırmayı amaçlayan kompost sistemi ve yüzey sularının değerlendirilmesi gibi donatılar mevcut.

İSTANBUL’UN YENİ ULAŞIM AKSINDA

İstanbul’un yeni ulaşım aksında yer alan Düşler Vadisi, sakinlerine şehrin merkezi noktalarına kolay ve hızlı ulaşım açısından büyük avantaja sahip. Proje, İstanbul Havalimanı, Sabiha Gökçen Havalimanı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, Kuzey Marmara Otoyolu, TEM Otoban ve çevreyollarıyla kolay ulaşım imkanına sahip bir noktada yer alıyor.

Can kaybı 70’e yükseldi
Konut fiyatları yükselince ilgi arsalara yöneldi
Mutluluk araştırmasına göre Türkiye’de oran yüzde 53.4
A Grubundaki Yapı Müteahhitleri Açıklanmaya Başlandı
Konutta kampanya rüzgarı erken başladı
Bu Makaleyi Paylaş
Facebook Bağlantıyı Kopyala Yazdır
Paylaşmak
Önceki Makale Hababam Sınıfı Müzesi nerede? (Adile Sultan Kasrı’na nasıl gidilir?)
Sonraki Makale DEİK’ten kur açıklaması
Yorum yapılmamış Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

 

Son Haberler

Yiğit Group’un odağında İstanbul’un merkezindeki kentsel dönüşüm projeleri var
Emlak Haberleri
29 Ekim 2025
Türkiye Yapay Zeka Zirvesi bu yıl da katılım rekoru kırdı
Sektörden
27 Ekim 2025
Gayrimenkul Değerlemede ESG Dönemi Başladı
Emlak Gazetesi
27 Ekim 2025
Atlas Real Estate, Barratt London Projelerini Ankara’da Tanıttı
Emlak Haberleri
27 Ekim 2025
Artaş Oteller Grubu’nda Vadistanbul Kadrosuna İki Önemli Terfi
Emlak Gazetesi
27 Ekim 2025
Meteoroloji uyardı: Fırtına etkili olacak
Emlak Gazetesi
27 Ekim 2025
Murat Kurum paylaştı: Yüzyılın Konut Projesi’nin tüm detayları
Emlak Gazetesi
27 Ekim 2025
Dubai’de Yeni Bir Rekor: Dünyanın En Yüksek Saatli Konut Kulesi Geliyor
Emlak Haberleri
27 Ekim 2025
Karadağ, Türk vatandaşlarına vizesiz seyahati askıya alacak
Emlak Dünyası
27 Ekim 2025
Ege Denizi’nde korkutan deprem!
Sektörden
27 Ekim 2025

Güncel Emlak Haberleri

Quick Link

  • Emlak Haberleri
  • Gizlilik politikası
  • Privacy & Policy
  • Contact

Top Categories

Abone Merkezi

En yeni yazılarımıza anında ulaşmak için bültenimize abone olun!

 

Emlak Haber MerkeziEmlak Haber Merkezi
Bizi takip edin
© 2005 Emlak Manşet Company. All Rights Reserved.
adbanner
Tekrar hoşgeldiniz!

Hesabınızda oturum açın

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi kaybettiniz?