By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Kabul etmek
Emlak Haber MerkeziEmlak Haber MerkeziEmlak Haber Merkezi
  • Emlak Haberleri
  • Emlak Hukuku
  • Emlak Rehberi
  • Ekonomi
  • Konut Kredileri
  • Sektörden
    • Emlak Televizyonu
    • Dekorasyon
    • Toki Haberleri
    • Bölge Raporları
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Patronlar Dünyası
    • Kiptaş Haberleri
    • Patronlar Klübü
    • Emlak Anketleri
    • Kampanyalı Konut Projeleri
    • Müzayede
    • Satılık Arsa
Arama
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Okuma: Emlak Katılım Gaziantep’te ikinci şubesini açtı
Paylaşmak
Kayıt olmak
Bildiri Daha Fazla Göster
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
Emlak Haber MerkeziEmlak Haber Merkezi
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
  • Emlak Haberleri
  • Emlak Hukuku
  • Emlak Rehberi
  • Ekonomi
  • Konut Kredileri
  • Sektörden
Arama
  • Emlak Haberleri
  • Emlak Hukuku
  • Emlak Rehberi
  • Ekonomi
  • Konut Kredileri
  • Sektörden
    • Emlak Televizyonu
    • Dekorasyon
    • Toki Haberleri
    • Bölge Raporları
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Patronlar Dünyası
    • Kiptaş Haberleri
    • Patronlar Klübü
    • Emlak Anketleri
    • Kampanyalı Konut Projeleri
    • Müzayede
    • Satılık Arsa
Mevcut bir hesabınız var mı? Kayıt olmak
Bizi takip edin
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Emlak Haber Merkezi > Blog > Sektörden > Emlak Katılım Gaziantep’te ikinci şubesini açtı
Sektörden

Emlak Katılım Gaziantep’te ikinci şubesini açtı

Emlak Manşet
Son güncelleme: 9 Şubat 2021 14:26
Emlak Manşet
Paylaşmak
3 Min. Okuma
Emlak Katılım, Sermaye Piyasası Kurulu'ndan (SPK) mart ayında aldığı 2 milyar TL tutarındaki ihraç tavanı onayı akabinde toplamda 2 milyar TL tutarında kira sertifikası ihracı gerçekleştirdi ve hedef büyüterek 5 milyar TL'lik yeni ihraç tavanı onayı aldı. ( Emlak Katılım - Anadolu Ajansı )
Paylaşmak

Katılım finans sektörünün en köklü geçmişe sahip en genç üyesi olan Emlak Katılım, başta gayrimenkul sektörü olmak üzere ekonomik büyüme ve istihdama katkısı yüksek olan stratejik sektörlere, sürdürülebilir ve herkes için erişilebilir finansman modelleri sunmak üzere çalışmalarını sürdürüyor. Türkiye’nin dört bir yanında müşterilerine dijital bankacılık araçlarıyla hizmet sunan Emlak Katılım, açılışını yaptığı yeni şubeleriyle hizmet ağını genişletmeye devam ediyor. Bu kapsamda Gaziantep’te ikinci şubesini hizmete sunan Emlak Katılım, Türkiye genelinde 54 şubeye ulaştı. Banka, 2021 sonu itibarıyla 100 şubeye ulaşmayı hedefliyor.

“2021’e hızlı başladık”

Güneydoğu Anadolu Bölgesinin en büyük, Türkiye’nin ise 6. büyük kenti olan Gaziantep’te ikinci şubelerini açmaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirten Emlak Katılım Genel Müdürü Nevzat Bayraktar, “Ekonomiyi ve reel sektörü desteklerken müşterilerimizin finansal ihtiyaçlarına yanıt veren çözümler sunuyoruz. Bu bağlamda şubelerimiz ülkemizin dört bir yanına götürdüğümüz hizmet noktalarıdır. Bununla birlikte şubelerimizin, yerel ekonomiye ve istihdama katkı sağlayan birer araç niteliğinde olduğuna inanıyoruz. Anadolu’nun ilk yerleşim merkezlerinden biri olan Mezopotamya ile Akdeniz Bölgesi’nin kesişme noktasında yer alan Gaziantep’te müşterilerimize ikinci şubemizle hizmet sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Gaziantep şubemizin ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Ekonomiyi ve reel sektörü desteklemeyi hedefleyen, sanayileşme ve yerli üretime destek olmayı kuruluşlarının temel nedenlerinden biri olarak tanımlayan Bayraktar, şöyle devam etti: “2020 pandemi nedeniyle ezber bozan bir yıl olarak tarihe geçse de bizim için başarılı rakamlara ulaştığımız bir yıl oldu. Emlak Katılım olarak, 2019’da 9,3 milyar TL olan aktif büyüklüğümüzü 2020 sonu itibariyle 20,3 milyar TL’ye taşıyarak yüzde 120 oranında büyüme gerçekleştirdik. Özelikle reel sektörü destekleyen fonlar kullandıran bankamızın bu yönde fon büyüklüğü 16,4 milyar TL’ye ulaşırken, toplanılan fonlar da 11,7 milyar TL civarında gerçekleşti.

2021’e hızlı başladık. Yeni yılda da müşterilerimize hizmet götürmek için aynı heyecan ve kararlılıkla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Hizmete alacağımız yeni şubelerimizin şimdiden hayırlı olmasını temenni ederim.”

Hedef 100 şubeye ulaşmak

2020 yılını başarılı rakamlar ile tamamlayan Emlak Katılım, yeni yıla iddialı hedeflerle başladı. 2021 yılı boyunca Türkiye genelinde 50 yeni şube daha açmayı hedefleyen Emlak Katılım, yılsonunda toplam 100 yeni hizmet noktasına ulaşmayı hedefliyor. Aynı zamanda müşterilerinin farklılaşan ihtiyaçlarına yeni hizmet ve ürünleriyle çözüm üreten Emlak Katılım, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü ile protokol imzalayarak Tapu Güvenilir Hesap ve altın toplama günleriyle müşterilerinin her şartta ihtiyaçlarını karşılıyor.

Şube ağı 54 noktaya ulaştı

Emlak Katılım; Merkez (Ataşehir), Fatih, İkitelli, Ümraniye, Erenköy, Laleli, Sultanbeyli, Bağcılar, Pendik, Altunizade, Beykent, Güneşli, İmes, Merter, Üsküdar, Avcılar, Metrokent, Maslak, Maltepe, Kavacık, Beşyüzevler (Gaziosmanpaşa), Esenyurt, Kaynarca, Mecidiyeköy, Gebze, Ankara, Ankara (Ostim), Kızılay, Sincan, Aksaray, Batman, Bursa, Bursa Yıldırım, Diyarbakır, İzmir, İzmit, Gaziantep, Gaziantep OSB, Kahramanmaraş, Malatya, Mersin, Samsun, Kayseri, Rize, Adana, Adana Küçüksaat, Konya, Konya Büsan, Antalya, Sivas, Şanlıurfa, Adapazarı, Antakya ve Isparta şubeleriyle hizmet veriyor.

Gayrimenkul satışları salgın dinlemedi
Telaş başladı! Türkler burnumuzun dibini kazıyor
Esenyurt, 2020’nin de yıldızı olacak
Yüksekova’nın kuş cenneti 4 gündür alev alev yanıyor
Kira artışı nasıl hesaplanır?
ETİKETLENEN:Emlak Katılım yeni şubeEmlak Katılım GaziantepEmlak Katılım Gaziantep şubeEmlak Katılım Gaziantep yeni şube
Bu Makaleyi Paylaş
Facebook Bağlantıyı Kopyala Yazdır
Paylaşmak
Önceki Makale Milli Emlak’tan İncirliova’da satılık arsa
Sonraki Makale İngilizin cennet koya diktiği o villa yıkılıyor
Yorum yapılmamış Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

 

Son Haberler

Meteoroloji’den don ve buzlanma uyarısı: 2 gün boyunca kar etkili olacak
Emlak Gazetesi
15 Aralık 2025
Science dergisinin ‘İstanbul depremi’ iddiasına Üşümezsoy’dan cevap
Emlak Gazetesi
15 Aralık 2025
Esenboğa metro hattı için tarih verildi: Hat YHT Gar’dan başlayacak
Emlak Gazetesi
15 Aralık 2025
Science uyardı, Prof. Dr. Tüysüz açıkladı: İstanbul depremi yaklaşıyor mu?
Emlak Gazetesi
15 Aralık 2025
Yüzyılın Konut Projesi’nde başvurular sona yaklaşıyor: İlk kura 29 Aralık’ta
Emlak Haberleri
15 Aralık 2025
Meteoroloji’den 5 ile sarı kodlu uyarı: Kar yağışı iç ve doğu kesimlere yayılacak
Emlak Gazetesi
15 Aralık 2025
Naci Görür NYT’nin İstanbul depremi analizini değerlendirdi: Deprem dirençli kentler şart
Emlak Gazetesi
15 Aralık 2025
Kentsel dönüşüm olmasa piyasa çökerdi
Sektörden
15 Aralık 2025
İSKİ açıkladı: 15 Aralık İstanbul baraj doluluk oranı yüzde kaç?
Emlak Dünyası
15 Aralık 2025
Türkiye’de dikkat çeken araştırma: Her 3 kişiden biri bu şehri terk etmek istiyor!
Emlak Dünyası
15 Aralık 2025

Güncel Emlak Haberleri

Quick Link

  • Emlak Haberleri
  • Gizlilik politikası
  • Privacy & Policy
  • Contact

Top Categories

Abone Merkezi

En yeni yazılarımıza anında ulaşmak için bültenimize abone olun!

 

Emlak Haber MerkeziEmlak Haber Merkezi
Bizi takip edin
© 2005 Emlak Manşet Company. All Rights Reserved.
adbanner
Tekrar hoşgeldiniz!

Hesabınızda oturum açın

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi kaybettiniz?