Emlak Konut Kuzey Şehir Reklamı
By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Kabul etmek
Emlak Haber MerkeziEmlak Haber MerkeziEmlak Haber Merkezi
  • Emlak Haberleri
  • Emlak Hukuku
  • Emlak Rehberi
  • Ekonomi
  • Konut Kredileri
  • Sektörden
    • Emlak Televizyonu
    • Dekorasyon
    • Toki Haberleri
    • Bölge Raporları
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Patronlar Dünyası
    • Kiptaş Haberleri
    • Patronlar Klübü
    • Emlak Anketleri
    • Kampanyalı Konut Projeleri
    • Müzayede
    • Satılık Arsa
Arama
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Okuma: “Gayrimenkulün Yıldızları” ödül törenininana sponsoru belli oldu
Paylaşmak
Kayıt olmak
Bildiri Daha Fazla Göster
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
Emlak Haber MerkeziEmlak Haber Merkezi
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
  • Emlak Haberleri
  • Emlak Hukuku
  • Emlak Rehberi
  • Ekonomi
  • Konut Kredileri
  • Sektörden
Arama
  • Emlak Haberleri
  • Emlak Hukuku
  • Emlak Rehberi
  • Ekonomi
  • Konut Kredileri
  • Sektörden
    • Emlak Televizyonu
    • Dekorasyon
    • Toki Haberleri
    • Bölge Raporları
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Patronlar Dünyası
    • Kiptaş Haberleri
    • Patronlar Klübü
    • Emlak Anketleri
    • Kampanyalı Konut Projeleri
    • Müzayede
    • Satılık Arsa
Mevcut bir hesabınız var mı? Kayıt olmak
Bizi takip edin
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Emlak Haber Merkezi > Blog > Emlak Haberleri > “Gayrimenkulün Yıldızları” ödül törenininana sponsoru belli oldu
Emlak Haberleri

“Gayrimenkulün Yıldızları” ödül törenininana sponsoru belli oldu

Emlak Manşet
Son güncelleme: 13 Şubat 2020 17:49
Emlak Manşet
Paylaşmak
4 Min. Okuma
Paylaşmak

Geliştirdiği özgün ve sürdürülebilir “Birlikte Tasarruf Finansmanı” modeliyle, 3,5 yıl gibi kısa bir sürede sektörüne yön verip, vizyon kazandıran “BİREVİM” markasının bir girişimi olan, alıcısı hazır ticaret platformu “BİRTEP”; Capital ve Ekonomist dergileri tarafından düzenlenen “Gayrimenkulün Yıldızları (Real Estate Stars) Ödülleri”nin ana sponsoru oldu.

Gayrimenkul sektörüne yön veren şirketleri, sektörde güç ve çözüm birliği bağlamında teşvik etmeyi ve desteklemeyi hedefleyen, “Real Estate Stars Ödülleri”, 17 Şubat 2020 Pazartesi günü Shangri La İstanbul’da gerçekleşecek etkinlikte sahiplerini bulacak.

4 ayrı kategoride, ilk 5’e giren markalı gayrimenkul üreticisinin ödül alacağı ve gayrimenkul sektörünün zirvesini bir araya getirecek etkinlik, BİRTEP’in ana sponsorluğu ve FRANKE firmasının destek sponsorluğunda gerçekleşiyor.

Etkinlikle ilgili açıklama yapan BİREVİM ve BİRTEP Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, Real Estate Stars’ın sektöre getirdiği yenilikçiliğin ve birleştiriciliğin önemine dikkat çekip, etkinliğe dâhil ve destek olmaktan duydukları memnuniyeti belirterek, “Son yıllar, hepimiz için çok zorlu geçti. 2019 yılı da, daha akılcı çözümlerin beklendiği bir yıl oldu. Ancak biz biliyoruz ki, fark yaratanlar, akıl ve güç birliği yaparak imkânsızı başaranlardır. Türkiye, ticaret potansiyeli ve ekonomisi güçlü, köklü bir ülkedir. Giderek güçlenen birlikte tasarruf finansmanı ve paylaşım ekonomisinin model ülkelerinden birisi olma potansiyeli yüksektir.” dedi.

“Real Estate Stars” buluşması ile, tüm sektöre vermek istedikleri önemli bir mesaj olduğunu ifade eden Çiftçi, sözlerini şöyle tamamladı: “Ekonomide moralite önemlidir. BİREVİM ve BİRTEP olarak, özgün ve sürdürülebilir “Birlikte Tasarruf Finansmanı” modelimizle, sektörün moralini artırmayı, ekonomiye köklü pozitif katkılar sunmayı hedefliyoruz. Konut sektörüne, tasarruf finansmanı yöntemiyle, güçlü ve sürdürülebilir bir çözüm öneriyoruz. Özgün iş modelimizden kaynaklı, neredeyse her gün etkileşim içinde olduğumuz, konut satın almaya hazır yüzbinlerce, hatta milyonlarca alıcı söz konusu. Ancak, onların koşullarına uygun çözümler olmamasından dolayı, gayrimenkul sektörü bu hazır kitleye maalesef yeterince erişemiyor. İşte BİRTEP olarak, tam da bu noktada, alıcıların beklentilerini, ihtiyaçlarını bilerek ve onların koşullarına uygun yenilikçi konut pazarı oluşturduğumuz mesajını vermek için buradayız. Ayrıca konut pazarının, duran, yarım kalan, sorunlu projelerine de çözüm üreterek, pazarı büyüten, yönlendiren lider bir kuruluş olmayı hedeflemekteyiz.”

BİRTEP Genel Müdürü Kürşat Köz de, yeni ticaret modeli BİRTEP ile ilgili olarak şunları kaydetti: “BİRTEP, tasarruf finansmanı yöntemiyle konut almayı seçen milyonlarca alıcıyı, konut satıcılarıyla ‘’hemen al hemen sat’’ çözümüyle buluşturan ticari platformdur. Biz bu çözümle, satılmayı bekleyen tüm konutlara, maliyetsiz satış kanalı sunarak, ticarete dinamizm getirmek için çalışıyoruz. Konut stokunu, 3 yılda 375 bin adet ve hemen satış avantajıyla yüzde 20 eritmeyi; konut pazarını ise, getirdiğimiz yeni finansal çözümlerle yüzde 20 büyütmeyi hedefliyoruz.”

Etkinliği düzenleyen Ekonomist Dergisi’nin Genel Yayın Yönetmeni Talat Yeşiloğlu ise, bu buluşmayla sektörün kritik açmazlarına çözümler sunduklarını belirterek, “Real Estate Stars’a ilgi artarak devam ediyor. Her sektörde, performans takibi, kıyaslama ve eğilimleri gözlemek çok önemlidir. Bu ödüllerde hem kıyaslama hem de başarıları ortaya koyma olanağını sunuyoruz. Sektörün, ortak akıl ve birlikte çözümler üretmeyi gözeten katkıları ve önerileriyle her yıl geliştirerek yolumuza devam edeceğiz. Projenin ana sponsoru BİRTEP’e, etkinliğe hem içerik hem kurgusu bağlamında sundukları katkılar için teşekkür ediyoruz.” dedi.

 

Yabancılar, Türkiye’de “Öğrenci Evine” Çıkacak!
Sektör temsilcileri Ticaret Bakanlığı’nın düzenlemesinden memnun: Konuttaki spekülatif fiyat artışları önlenecek
Yazlık Ev Kiralama Rehberi: Güvenli ve Sorunsuz Tatil İçin İpuçları
42. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul,18-22 Haziran 2019’da Kapılarını Açmaya Hazırlanıyor!
Akzirve Strada ile Bahçeşehir’e yeni bir yaşam şekli sunacak
ETİKETLENEN:ödül töreniGayrimenkulün YıldızlarıGayrimenkulün Yıldızları ödül töreni
Bu Makaleyi Paylaş
Facebook Bağlantıyı Kopyala Yazdır
Paylaşmak
Önceki Makale 2020 Yılında da Hem Yatırımcıların Hem Öğrencilerin Gözdesi Olacak!
Sonraki Makale Son 141 yılın en sıcak ocak ayı bu yıl oldu
Yorum yapılmamış Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

 

Son Haberler

BETAM: Türkiye’nin ikinci çeyrekte yüzde 5,2 büyümesini bekliyoruz
Ekonomi Haberleri
1 Ağustos 2025
Kütahya Simav’da 2 dakika arayla 2 deprem!
Emlak Gazetesi
1 Ağustos 2025
Turist sayısı ve harcama arttı 6 aylık gelirde rekor kırıldı
Sektörden
1 Ağustos 2025
2026’da emlak vergisine büyük artış: Rayiç bedeller 6-7 kat yükselecek
Emlak Gazetesi
1 Ağustos 2025
Tatlı su iflası kapıda
Emlak Gazetesi
1 Ağustos 2025
20 dönüm araziye 10 milyon dolarlık yatırım yapacak 
Emlak Dünyası
1 Ağustos 2025
 Tarihin en yüksek seviyesi: İstanbul’daki en yüksek kiralar bu semtte
Emlak Gazetesi
1 Ağustos 2025
FCR GYO Otel Projesinin Temelini Attı
Emlak Haberleri
31 Temmuz 2025
Dünya Şehir Maltepe, HOMEEXTENSION konseptiyle konutta standartları yükseltiyor
Emlak Haberleri
31 Temmuz 2025
Ramada Hotel & Suites by Wyndham Istanbul Sabiha Gökçen Airport iş ve sağlık turizminin yeni merkezi olacak
Emlak Haberleri
31 Temmuz 2025

Güncel Emlak Haberleri

Quick Link

  • Emlak Haberleri
  • Gizlilik politikası
  • Privacy & Policy
  • Contact

Top Categories

Abone Merkezi

En yeni yazılarımıza anında ulaşmak için bültenimize abone olun!

 

Emlak Haber MerkeziEmlak Haber Merkezi
Bizi takip edin
© 2005 Emlak Manşet Company. All Rights Reserved.
adbanner
Tekrar hoşgeldiniz!

Hesabınızda oturum açın

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi kaybettiniz?