Emlak Konut Kuzey Şehir Reklamı
By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Kabul etmek
Emlak Haber MerkeziEmlak Haber MerkeziEmlak Haber Merkezi
  • Emlak Haberleri
  • Emlak Hukuku
  • Emlak Rehberi
  • Ekonomi
  • Konut Kredileri
  • Sektörden
    • Emlak Televizyonu
    • Dekorasyon
    • Toki Haberleri
    • Bölge Raporları
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Patronlar Dünyası
    • Kiptaş Haberleri
    • Patronlar Klübü
    • Emlak Anketleri
    • Kampanyalı Konut Projeleri
    • Müzayede
    • Satılık Arsa
Arama
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Okuma: Hilal Hill Büyükçekmece Kentsel Dönüşüm Projesi 3’üncü ve 4’üncü etap yıkımları tamamlandı
Paylaşmak
Kayıt olmak
Bildiri Daha Fazla Göster
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
Emlak Haber MerkeziEmlak Haber Merkezi
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
  • Emlak Haberleri
  • Emlak Hukuku
  • Emlak Rehberi
  • Ekonomi
  • Konut Kredileri
  • Sektörden
Arama
  • Emlak Haberleri
  • Emlak Hukuku
  • Emlak Rehberi
  • Ekonomi
  • Konut Kredileri
  • Sektörden
    • Emlak Televizyonu
    • Dekorasyon
    • Toki Haberleri
    • Bölge Raporları
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Patronlar Dünyası
    • Kiptaş Haberleri
    • Patronlar Klübü
    • Emlak Anketleri
    • Kampanyalı Konut Projeleri
    • Müzayede
    • Satılık Arsa
Mevcut bir hesabınız var mı? Kayıt olmak
Bizi takip edin
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Emlak Haber Merkezi > Blog > Emlak Haberleri > Hilal Hill Büyükçekmece Kentsel Dönüşüm Projesi 3’üncü ve 4’üncü etap yıkımları tamamlandı
Emlak Haberleri

Hilal Hill Büyükçekmece Kentsel Dönüşüm Projesi 3’üncü ve 4’üncü etap yıkımları tamamlandı

Emlak Manşet
Son güncelleme: 1 Nisan 2022 17:28
Emlak Manşet
Paylaşmak
4 Min. Okuma
Abdüssamet Bahadır - Bahaş Holding YKB Yrd.
Paylaşmak

Başlattığı kentsel dönüşüm atağına hız kesmeden devam eden Bahaş Holding, Büyükçekmece’de riskli binaları dönüştürmeye devam ediyor. Kentsel dönüşüm alanındaki uzmanlığı ile tanınan Bahaş Holding, FKG İnşaat ve STTA İnşaat Ortaklığı ile birlikte dün de Büyükçekmece Hilal Hill Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında iki alanın daha yıkımını gerçekleştirdi.

Büyükçekmece Hilal Hill Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 3’üncü ve 4’üncü etabın yıkımı, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Bahaş Holding-FKG İnşaat-STTA İnşaat yöneticileri ve basının katılımıyla dün tamamlandı. Büyükçekmece Hilal Hill Kentsel Dönüşüm Projesi 3’üncü etapta 56 daireden oluşan alan dönüştürülmek üzere yıkıldı. Toplam 5 bin 897 metrekare arsada dönüşüm tamamlandığında 120 daire inşa edilmiş olacak. 4’üncü etapta ise 206 dairenin yıkımı sağlandı. Proje bittiğinde bu 18 bin 269 metrekarelik arsada konut ve ticari birimler dahil toplam 450 adet ünite inşa edilecek. Bahaş Holding her iki etapta toplam 262 daireyi dönüştürerek 570 yeni konut ve ticari birim inşa etmiş olacak.

Toplam 800 riskli daire dönüşecek

Hilal Hill Büyükçekmece Kentsel Dönüşüm Projesi tamamlandığında 65 bin metrekarelik alanda toplam 800 riskli dairenin dönüşümüne imza atmış olacaklarını söyleyen Bahaş Holding CEO’su Abdüssamet Bahadır, kentsel dönüşüm alanındaki yatırımlarına hız kesmeden devam ettiklerini ve birçok yeni proje üzerinde çalıştıklarını belirtti.  Büyükçekmece Hilal Hill Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili bilgi veren Bahadır “Büyük bir depremin beklendiği İstanbul’da riskli konutları dönüştürmeyi kendimize görev edindik. Bu doğrultuda Büyükçekmece Belediye Başkanımız Dr. Hasan Akgün önderliğinde başlatılan toplu kentsel dönüşüm hareketiyle de bu bölgede güzel işler yapmak üzere yola çıktık. FKG İnşaat ve STTA İnşaat ile birlikte hareket ettiğimiz Hilal Hill Büyükçekmece Kentsel Dönüşüm Projesi bittiğinde, sekiz etap, bin 450 konut ve 50 ticari alandan oluşacak ve tüm Türkiye’ye rol model olabilecek modern bir yapılaşma örneği sunacak. Geçtiğimiz yıl projemizin 1’inci ve 2’nci etaplarının yıkımını gerçekleştirdik. 1’inci etapta 110 daire ve 800 metrekarelik ticari alanın dönüşümü sağlanmış oldu. Yüzde 60’ını tamamladığımız projeyi eylülde teslim edeceğiz. 2’nci etapta ise 50 daire dönüştürülerek yerine 120 daire inşa edilmiş olacak” dedi.

Yatay mimarinin en güzel örneği…

Bölgenin mimari özelliklerini yansıtan dokusuyla Büyükçekmece’nin ruhunu yaşatan proje, bölgedeki yapılarla uyumlu dış cephesi beyaz ve çatı renkleri yeşil veya mavi olacak konutlardan meydana geliyor. Büyükçekmece’de yatay mimarinin en güzel örneğini sunan proje, üst düzey yaşam olanakları sunan en yeni teknolojilere sahip, yaşanabilir, ferah, balkonlu, teraslı, bahçeli daireleriyle izole yaşam konseptini yeniden tanımlıyor.

Proje, Bahaş Holding’in İstanbul Büyükşehir Belediyesi için planladığı taahhüt projesi olan, Avrupa’nın düzenlenmiş en uzun sahili olma unvanına sahip olacak, 16 kilometrelik Büyükçekmece sahiline yakın bir konumda yer alıyor. Okullar bölgesinde yer alan proje ayrıca; Kıyı İstanbul marinaya, Beykent Üniversitesi’ne, civardaki özel ve devlet hastaneleri ile alışveriş merkezlerine yakın mesafede yer alıyor.

Ankara Sitesi’nin yıkımı da gerçekleşti

Hilal Hill Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 3’üncü ve 4’üncü etaplarının yıkımının yanı sıra dün Büyükçekmece Ankara Sitesi’nin yıkımı da gerçekleşti. Bahaş Holding, FKG İnşaat ve STTA İnşaat Ortak Girişim Grubu’nun Büyükçekmece’deki kentsel dönüşüm çalışmalarının bir parçası olan Ankara Sitesi’nde dört blokta 40 dairenin yıkımı tamamlandı. Belediye binasının karşısında çok merkezi bir konumda yer alan 2 bin 975 metrekarelik dönüşüm alanında, çalışmaların tamamlanmasıyla 60 yeni daire ve 20 cadde dükkanı inşa edilmiş olacak.

Depremin etkilediği 11 ilde yapılacak 21 bin 444 konutun ödeme koşulları belli oldu
Tatildeyken evinizi koruma altına alın!
Kira fiyatları şişti, iş çirkinleşti
Kiraların artış hızı yükseldi
Mudanya’nın batısı ‘Sit’ alanı ilan edildi
ETİKETLENEN:Bahaş HoldingHilal Hill Büyükçekmece
Bu Makaleyi Paylaş
Facebook Bağlantıyı Kopyala Yazdır
Paylaşmak
Önceki Makale Blue Garden Projeleri Görücüye Çıktı!
Sonraki Makale Güneş’teki patlamaların yayılma anı NASA tarafından görüntülendi
Yorum yapılmamış Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

 

Son Haberler

FCR GYO Otel Projesinin Temelini Attı
Emlak Haberleri
31 Temmuz 2025
Dünya Şehir Maltepe, HOMEEXTENSION konseptiyle konutta standartları yükseltiyor
Emlak Haberleri
31 Temmuz 2025
Ramada Hotel & Suites by Wyndham Istanbul Sabiha Gökçen Airport iş ve sağlık turizminin yeni merkezi olacak
Emlak Haberleri
31 Temmuz 2025
Konaklama Sektöründe Check-In Devrimi
Emlak Haberleri
31 Temmuz 2025
ABD’de bekleyen konut satışları Haziran’da geriledi
Ekonomi Haberleri
31 Temmuz 2025
Büyük depremler ekonomileri nasıl sarsıyor?
Ekonomi Haberleri
31 Temmuz 2025
İstanbul’da 3,5 büyüklüğünde deprem
Emlak Gazetesi
31 Temmuz 2025
9 bin 500 metrede hayat: Bilim insanları okyanusun en derin yaşamını görüntüledi
Emlak Dünyası
31 Temmuz 2025
E-Devlete yeni özellik geldi: Ev ve arsa alacaklar, dijital harita üzerinden inceleme yapabilecek
Emlak Gazetesi
31 Temmuz 2025
DiCaprio’ya İsrail yatırımı tepkisi: ‘Doğaya değil, işgale ortak’
Emlak Gazetesi
31 Temmuz 2025

Güncel Emlak Haberleri

Quick Link

  • Emlak Haberleri
  • Gizlilik politikası
  • Privacy & Policy
  • Contact

Top Categories

Abone Merkezi

En yeni yazılarımıza anında ulaşmak için bültenimize abone olun!

 

Emlak Haber MerkeziEmlak Haber Merkezi
Bizi takip edin
© 2005 Emlak Manşet Company. All Rights Reserved.
adbanner
Tekrar hoşgeldiniz!

Hesabınızda oturum açın

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi kaybettiniz?