By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Kabul etmek
Emlak Haber MerkeziEmlak Haber MerkeziEmlak Haber Merkezi
  • Emlak Haberleri
  • Emlak Hukuku
  • Emlak Rehberi
  • Ekonomi
  • Konut Kredileri
  • Sektörden
    • Emlak Televizyonu
    • Dekorasyon
    • Toki Haberleri
    • Bölge Raporları
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Patronlar Dünyası
    • Kiptaş Haberleri
    • Patronlar Klübü
    • Emlak Anketleri
    • Kampanyalı Konut Projeleri
    • Müzayede
    • Satılık Arsa
Arama
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Okuma: Luxera Topkapı’nın örnek daireleri ziyarete açıldı
Paylaşmak
Kayıt olmak
Bildiri Daha Fazla Göster
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
Emlak Haber MerkeziEmlak Haber Merkezi
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
  • Emlak Haberleri
  • Emlak Hukuku
  • Emlak Rehberi
  • Ekonomi
  • Konut Kredileri
  • Sektörden
Arama
  • Emlak Haberleri
  • Emlak Hukuku
  • Emlak Rehberi
  • Ekonomi
  • Konut Kredileri
  • Sektörden
    • Emlak Televizyonu
    • Dekorasyon
    • Toki Haberleri
    • Bölge Raporları
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Patronlar Dünyası
    • Kiptaş Haberleri
    • Patronlar Klübü
    • Emlak Anketleri
    • Kampanyalı Konut Projeleri
    • Müzayede
    • Satılık Arsa
Mevcut bir hesabınız var mı? Kayıt olmak
Bizi takip edin
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Emlak Haber Merkezi > Blog > Emlak Haberleri > Luxera Topkapı’nın örnek daireleri ziyarete açıldı
Emlak Haberleri

Luxera Topkapı’nın örnek daireleri ziyarete açıldı

Emlak Manşet
Son güncelleme: 13 Şubat 2026 16:25
Emlak Manşet
Paylaşmak
6 Min. Okuma
Paylaşmak

Luxera GYO’nun en yeni projesi Luxera Topkapı’da örnek daireler ziyarete açıldı. Maksimum verimlilik prensibiyle kurgulanan 1+1 ve 2+1 dairelerde; doğadan ilham alan renk paleti ve doğal dokular, fonksiyonel metrekare çözümleriyle birleşerek ferah ve dengeli bir atmosfer yaratıldı. Luxera GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Taş, akıllı iç mekân çözümleriyle kayıp alanların en aza indirildiği ve kullanım kapasitesinin maksimum seviyeye çıkarıldığı örnek dairelerde, genç ve yenilikçi stilin yalın bir şıklıkla desteklendiğini söyledi.

 

Luxera GYO’nun İstanbul’un tarihi merkezlerinden Topkapı’da yapımına başladığı Luxera Topkapı’nın alıcıların beğenisine sunulan 1+1 ve 2+1 örnek daireleri, modern şehir yaşamında aranan konforu, estetiği ve yatırım değerini tek bir yaşam deneyiminde buluşturuyor. Maksimum verimlilik prensibiyle kurgulanan dairelerde; doğadan ilham alan renk paleti ve doğal dokular, fonksiyonel metrekare çözümleriyle birleşerek ferah ve dengeli bir atmosfer yaratıyor. Her alanın bilinçli biçimde planlandığı bu yaklaşım, alıcılara standart bir konutun ötesinde; taşındığı anda yaşamaya hazır, zamansız ve uzun vadede değerini koruyan bir ev alternatifi sunuyor.

Kullanım kapasitesi maksimum seviyeye taşındı

Luxera GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Taş, Luxera Topkapı’daki dairelerin kullanıcı ihtiyaçlarını merkeze alan bir yerleşim planıyla tasarlandığını belirterek, “Örnek dairelerimizde ise akıllı iç mekân çözümleri sayesinde kayıp alanlar minimuma indirilerek kullanım kapasitesi maksimum seviyeye taşınıyor. Genç ve yenilikçi stil, yalın bir şıklıkla desteklenirken; doğru aydınlatma kurgusu ve işlevsel detaylar yaşam kalitesini belirgin şekilde artırıyor” dedi. Tasarımın mutfak ve banyolarda tercih edilen modern ve dayanıklı malzemelerle tamamlandığını kaydeden Taş, “Luxera Topkapı örnek daireleri; hem oturum hem de yatırım amacıyla konut arayanlar için yüksek fonksiyonellik, güçlü mimari dil ve sürdürülebilir değer anlayışını bir araya getiren ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor” diye konuştu.

Konut, ofis ve cadde mağazaları bir arada

Bugüne kadar geliştirdikleri tüm projelerin yaşam kalitesini artıran, trendlere yön veren ve yatırımcılarına yüksek kâr getirme potansiyeline sahip projeler olduğunu dile getiren Ramazan Taş,  “Luxera Topkapı’da da bu ilkeyle hareket ediyoruz. Tüm projelerimizde sunduğumuz hayatı kolaylaştıran çözümleri bu kez bir adım ileri taşıyarak modern yaşamın tüm ihtiyaçlarına cevap veren üç farklı fonksiyonu, merkezi lokasyonla birleştirerek benzersiz bir proje ortaya koyuyoruz” açıklamasında bulundu. Günümüz şehir hayatında zamanın en kıymetli değerlerden biri olduğuna dikkat çeken Ramazan Taş, “Biz de bunu düşünerek, yaşamı tek bir noktada bütünleştiren bir yapı kurmayı amaçladık. Konut, ofis ve cadde mağazalarından oluşan Luxera Topkapı’nın karma kullanım konseptiyle yaşam, çalışma ve sosyalleşme alanlarını tek bir çatı altında sunan entegre bir yapı sağlamayı hedefliyoruz” dedi.

Luxera Topkapı’yı klasik kalıpların dışına çıkarak, sadece bir yaşam alanı değil, aynı zamanda bir iş ve sosyal yaşam merkezi olarak tasarladıklarını anlatan Taş, şunları söyledi:

“Home-office yaşamına da uygun”

“Modern mimari yaklaşımımızla tasarımda fark yaratıyor, estetikle fonksiyonelliği buluşturuyoruz. Luxera Topkapı’da her detayda zarafeti, ferahlığı ve kullanıcı deneyimini ön plana çıkarmayı amaçlıyoruz. Projemiz, modern tasarımlı evlerinin yanı sıra merkezi konumu ve geniş sosyal olanaklarıyla da şehir yaşamının tüm ihtiyaçlarına cevap verecek. Bölgedeki üniversitelere, hastanelere, parklara, alışveriş merkezlerine yürüme mesafesinde yer alan Luxera Topkapı’nın bu özelliğiyle bölgede çalışan genç beyaz yaka çalışanlar ile sağlık sektörü profesyonelleri, üniversite öğrencileri ve akademisyenler tarafından ilgi göreceğine inanıyoruz. Bununla birlikte 2+1 daire seçenekleriyle yeni evli ve çekirdek aileler için ideal yaşam alanı sunan Luxera Topkapı, ofis katları ve home-office yaşam tarzına uygun daireleriyle reklam, medya, yazılım, mimarlık gibi alanlarda çalışanların hem yaşam hem de çalışma ortamı olacak.”

“Kazançlı bir yatırım yapmak isteyenler için de ideal”

Luxera Topkapı’nın şehrin merkezinde, modern bir yaşam tarzı isteyenler kadar kazançlı bir yatırım yapmak isteyenler için de ideal bir seçenek olduğuna dikkat çeken Ramazan Taş, “Topkapı ve çevresinde yer alan iş merkezleri, üniversiteler ve hastanelerde çalışanlar, aynı zamanda bölgede ciddi bir kiralık ev talebi oluşturuyor. Bu da 1+1, 2+1 gibi dairelerle yüksek ve sürdürülebilir kira geliri elde etme imkânı sağlıyor. Fonksiyonel metrekareli evler, kısa ve uzun dönemli kiralamalar için çok yönlü yatırım modeli sunuyor” açıklamasında bulundu.

1+1 ve 2+1 daire seçenekleri

Luxera Topkapı, 5 bin 396 metrekare arsa üzerinde 13 katlı iki blok halinde tasarlandı. 238 konutun yanı sıra ofisler ve cadde mağazalarının yer aldığı projedeki dairelerin 2027 yılı sonunda sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor. 53,5 metrekarelik 1+1 ile 80 ve 105 metrekarelik 2+1 daireler yer alıyor.

Toplam 31 bin metrekare inşaat alanına sahip olacak Luxera Topkapı’da, 2 bin 500 metrekarelik peyzaj alanı bulunuyor. Projenin 400 metrekarelik kapalı sosyal tesisleri içinde ise kapalı havuz, fitness salonu, sauna, Türk hamamı ve buhar odası gibi donatılara yer veriliyor.

İstanbul’un her yanına kolay ulaşım avantajı

Zeytinburnu, Davutpaşa Caddesi üzerindeki merkezi konumuyla İstanbul’un her noktasına kolay ulaşım imkanı sunan Luxera Topkapı, E-5 otoyoluna 500 metre, Davutpaşa Metro İstasyonu’na ve Cevizlibağ Metrobüs Durağı’na 5 dakika mesafede yer alıyor. Proje, Atatürk Havalimanı-Yenikapı Metro Hattı ve Avrasya Tüneli’ne yakınlığıyla da dikkat çekiyor.

THBB Başkanı Yavuz Işık: Geçmişten aldığımız derslerle geleceği daha güvenli inşa etmeliyiz
‘Kısa çalışma devam etsin kapalıyken kira alınmasın’
Şantiyelerdeki çalışmalar durdurulsun
Ege’nin Kırılgan Fay Hattı: Yunan Adalarındaki Volkanik Patlamaların Türkiye’ye Etkileri
317 bin 121 personel yılbaşında alanlarda
Bu Makaleyi Paylaş
Facebook Bağlantıyı Kopyala Yazdır
Paylaşmak
Önceki Makale Avrupa Yakası’nda ‘şehirden kopmadan nefes almak isteyenler’ için yeni bir yaşam standardı sunuluyor!
Sonraki Makale Boğaz Çamlıca Projesi ile İstanbul’da “Hasarsız Kullanım” Devri Başlıyor
Yorum yapılmamış Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

 

Son Haberler

Mavi Arya’da 3+1 Daireler Özel Bahçeleriyle Ayrıcalıklı Yaşam Sunuyor
Ekonomi Haberleri
23 Şubat 2026
AKOM tarih verdi: İstanbul’a yeniden kar geliyor
Emlak Dünyası
23 Şubat 2026
TOKİ Adana 12 bin 400 konut kura sonuçları isim listesi nasıl öğrenilir? 2026 TOKİ Adana kura sonuçları sorgulama
Emlak Dünyası
23 Şubat 2026
Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı: Konut üretimi bütüncül bir perspektifle ele alınmalı
Ekonomi Haberleri
23 Şubat 2026
Antalya’da korkutan deprem
Emlak Dünyası
23 Şubat 2026
Meteoroloji bölge bölge uyardı: Yurtta yağmur ve kar alarmı
Emlak Gazetesi
23 Şubat 2026
İstanbul’da haftaya yoğun trafikle başlandı
Sektörden
23 Şubat 2026
Mavi Arya’da 3+1 Daireler Özel Bahçeleriyle Ayrıcalıklı Yaşam Sunuyor
Emlak Haberleri
23 Şubat 2026
İnşaat Yeni Yıla Yavaş Başladı
Sektörden
23 Şubat 2026
Emlak Konut’tan Hoş Geldin Evim Kampanyası: 2026’ya özel yüzde 26 indirim imkânı
Emlak Gazetesi
20 Şubat 2026

Güncel Emlak Haberleri

Quick Link

  • Emlak Haberleri
  • Gizlilik politikası
  • Privacy & Policy
  • Contact

Top Categories

Abone Merkezi

En yeni yazılarımıza anında ulaşmak için bültenimize abone olun!

 

Emlak Haber MerkeziEmlak Haber Merkezi
Bizi takip edin
© 2005 Emlak Manşet Company. All Rights Reserved.
adbanner
Tekrar hoşgeldiniz!

Hesabınızda oturum açın

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi kaybettiniz?