By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Kabul etmek
Emlak Haber MerkeziEmlak Haber MerkeziEmlak Haber Merkezi
  • Emlak Haberleri
  • Ekonomi
  • Konut Kredileri
  • Sektörden
    • Emlak Televizyonu
    • Dekorasyon
    • Toki Haberleri
    • Bölge Raporları
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Patronlar Dünyası
    • Kiptaş Haberleri
    • Patronlar Klübü
    • Emlak Anketleri
    • Kampanyalı Konut Projeleri
    • Müzayede
    • Satılık Arsa
  • Künye
  • İletişim
Arama
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Okuma: Start-up’lar hazır ofisleri tercih ediyor
Paylaşmak
Kayıt olmak
Bildiri Daha Fazla Göster
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
Emlak Haber MerkeziEmlak Haber Merkezi
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
  • Emlak Haberleri
  • Ekonomi
  • Konut Kredileri
  • Sektörden
  • Künye
  • İletişim
Arama
  • Emlak Haberleri
  • Ekonomi
  • Konut Kredileri
  • Sektörden
    • Emlak Televizyonu
    • Dekorasyon
    • Toki Haberleri
    • Bölge Raporları
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Patronlar Dünyası
    • Kiptaş Haberleri
    • Patronlar Klübü
    • Emlak Anketleri
    • Kampanyalı Konut Projeleri
    • Müzayede
    • Satılık Arsa
  • Künye
  • İletişim
Mevcut bir hesabınız var mı? Kayıt olmak
Bizi takip edin
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Emlak Haber Merkezi > Blog > Emlak Haberleri > Start-up’lar hazır ofisleri tercih ediyor
Emlak Haberleri

Start-up’lar hazır ofisleri tercih ediyor

Emlak Manşet
Son güncelleme: 19 Aralık 2019 16:35
Emlak Manşet
Paylaşmak
3 Min. Okuma
Paylaşmak

Girişimcilik ekonominin temel taşlarından biridir. ABD’den başlayarak tüm dünyaya yayılan start-up’lar bugün milyar dolarlık şirketlere dönüştü. Türkiye’de de giderek yaygınlaşan start-up’lar işe başlama maliyetlerini düşük tutmak zorunda.

Girişimcilik ekonominin temel taşlarından biridir. ABD’den başlayarak tüm dünyaya yayılan start-up’lar bugün milyar dolarlık şirketlere dönüştü. Türkiye’de de son yıllarda hızlı çıkış yakalayan start-up’lar, işe başlama maliyetlerini en düşük seviyede tutabilmek ve maksimum kazanç sağlamak için doğru adımlar atmak zorunda. Ortaya atılan fikir ne kadar ilgi çekici olursa olsun, yatırımcı bulma ve başarıya ulaşma sürecine kadar geçen zamanda harcanacak kaynakların verimli ve tasarruflu tüketilmesi gerekiyor. Avustralya’dan dünyaya açılarak 23 ülke, 54 şehir ve 160 lokasyona yayılan hazır ofis fikrinin mucidi Servcorp’un Türkiye Direktörü Damla Özgönül, “Başarıya ulaşan start-up’lar her zaman iyi bir fikre sahip olmalarının yanı sıra başlangıç maliyetlerini düşük tutan ve kaynaklarını iyi kullanan girişimlerden çıkıyor” ifadelerini kullandı. Özgönül’e göre, başlangıç maliyetlerini ortadan kaldıran, internet, telefon bağlantısı, sekretarya, asistan desteği, temizlik ve güvenlik gibi hizmetleri yüksek kalitede ve düşük maliyetli sunan hazır ve paylaşımlı ofisler start’up’ların ihtiyacı olan her şeyi sunuyor.

Girişimcilik günümüz ekonomisinin temel taşlarından birini oluşturuyor. ABD’de başlayan start-up akımı milyar dolarlık şirketler yaratarak bugün Silikon Vadisi olarak bilinen teknoloji şehirlerinin oluşmasını sağladı. Son yıllarda Türkiye’de de başarılı start-up’lar yatırımcı çekerek ekonomimize büyük katkı sağladı. Start-up’ların çoğunluğunu oluşturan dijital ekonomiyi inceleyen OC&C Strateji Danışmanlığı’nın 2018 yılında Google desteğiyle yayınladığı raporunda yer alan verilere göre Türkiye’nin e-ticaret hacmi 2015 yılında yüzde 31, 2016 yılında ise yüzde 24 büyüyerek 10 milyar dolarlık bir hacme ulaştı. Finansal teknoloji sektöründeyse yılda yaklaşık yüzde 14’lük bir büyüme kaydedilerek 15 milyar dolarlık sürekli büyüyen bir sektör elde edildi.

Genç ve eğitimli nüfusu ile Türkiye, pek çok yatırımcı tarafından start-up cenneti olarak ifade ediliyor. 2018 verilerine göre dijital dünyada alışverişi ve yatırımı tercih eden 30 milyonluk bir kitleye sahip olan Türkiye’de ortaya atılan her fikrin akılcı idare ve doğru yatırımcıyla başarıya ulaşması nüfusu yaşlı ve dijitalizasyona uzak pek çok Avrupa ülkesinden daha kolay görünüyor.

‘Start-up’ların ihtiyacı olan her şeyi sunuyoruz’

Kendisi de bir girişimcilik fikri olarak doğan ve bugün 23 ülke, 54 şehir ve 160 lokasyonda faaliyet gösteren hazır ve paylaşımlı ofis sektörünün dünya devi Servcorp’un Türkiye Direktörü Damla Özgönül, “Bugün dünyamıza yön veren pek çok şirket hayatına start-up olarak başladı. Dijitalizasyon çağında sabit ofislere duyulan ihtiyaç giderek azalıyor. Başarıya ulaşan start-up’lar her zaman iyi bir fikre sahip olmalarının yanı sıra başlangıç maliyetlerini düşük tutan ve kaynaklarını iyi kullanan şirketlerden çıkıyor” ifadelerini kullandı. Özgönül, “Başlangıç maliyetlerini ortadan kaldıran, sunulabilecek en hızlı interneti sağlayan, sekretarya, asistan desteği, temizlik ve güvenlik gibi hizmetleri yüksek kalitede ve düşük maliyetli sunan hazır ve paylaşımlı ofisler start-up’ların ihtiyacı olan her şeyi sunuyor” şeklinde konuştu.

Şunları da beğenebilirsiniz

Çin’de konut krizine karşı destek paketi
Kentsel dönüşümde fırsatçı müteahhitlere dikkat!
RAMS Garden Bahçelievler’de Beklenen Kampanya Geldi!
Taşınabilir Evlerin Dönemi Başladı
Bina Güçlendirmede “Salt Çoğunluk” Devrimi: Deprem Hazırlığı Hızlanıyor
ETİKETLENEN:Start-up
Bu Makaleyi Paylaş
Facebook Bağlantıyı Kopyala Yazdır
Paylaşmak
Önceki Makale Dünya’nın En Küçük Kombisi Tanıtıldı
Sonraki Makale Ev sahibi ve kiracılar 1 Ocak 2020 tarihine dikkat!
Yorum yapılmamış Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

 

Son Haberler

1 TL Olan Yerebatan Sarnıcına Rekor Ziyaretçi
Ekonomi Haberleri
18 Nisan 2026
Luxera GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Taş: “Savaş Gündemine Rağmen Konut En Güvenli Liman”
Emlak Haberleri
18 Nisan 2026
Konut satış istatistikleri son durum
Ekonomi Haberleri
17 Nisan 2026
Antalya’da yabancı turist sayısı ilk çeyrekte 1,25 milyonu aştı
Emlak Turizm
17 Nisan 2026
Meteoroloji’den 4 il için sarı kodlu uyarı
Sektörden
17 Nisan 2026
İkinci el konut satışları yıllık bazda azaldı
Ekonomi Haberleri
17 Nisan 2026
Meteoroloji’den kritik uyarı! 2 gün sürecek, Muğla’dan Kastamonu’ya kadar etkili olacak
Sektörden
17 Nisan 2026
Tera’dan 100 bin liraya konuta yatırım fırsatı
Ekonomi Haberleri
17 Nisan 2026
‘Süper El Nino’ Türkiye’yi kavuraca
Sektörden
16 Nisan 2026
Türkiye’de 2 bin 200 yıllık kira sözleşmesi ortaya çıktı
Ekonomi Haberleri
16 Nisan 2026

Güncel Emlak Haberleri

Quick Link

  • Gizlilik politikası
  • Privacy & Policy
  • İletişim
  • Künye

Top Categories

Abone Merkezi

En yeni yazılarımıza anında ulaşmak için bültenimize abone olun!

 

Emlak Haber MerkeziEmlak Haber Merkezi
Bizi takip edin
© 2005 Emlak Manşet Company. All Rights Reserved.
Tekrar hoşgeldiniz!

Hesabınızda oturum açın

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi kaybettiniz?