By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Kabul etmek
Emlak Haber MerkeziEmlak Haber MerkeziEmlak Haber Merkezi
  • Emlak Haberleri
  • Emlak Hukuku
  • Emlak Rehberi
  • Ekonomi
  • Konut Kredileri
  • Sektörden
    • Emlak Televizyonu
    • Dekorasyon
    • Toki Haberleri
    • Bölge Raporları
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Patronlar Dünyası
    • Kiptaş Haberleri
    • Patronlar Klübü
    • Emlak Anketleri
    • Kampanyalı Konut Projeleri
    • Müzayede
    • Satılık Arsa
Arama
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Okuma: Türk Ytong En İyiyle İleriye dedi
Paylaşmak
Kayıt olmak
Bildiri Daha Fazla Göster
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
Emlak Haber MerkeziEmlak Haber Merkezi
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
  • Emlak Haberleri
  • Emlak Hukuku
  • Emlak Rehberi
  • Ekonomi
  • Konut Kredileri
  • Sektörden
Arama
  • Emlak Haberleri
  • Emlak Hukuku
  • Emlak Rehberi
  • Ekonomi
  • Konut Kredileri
  • Sektörden
    • Emlak Televizyonu
    • Dekorasyon
    • Toki Haberleri
    • Bölge Raporları
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Patronlar Dünyası
    • Kiptaş Haberleri
    • Patronlar Klübü
    • Emlak Anketleri
    • Kampanyalı Konut Projeleri
    • Müzayede
    • Satılık Arsa
Mevcut bir hesabınız var mı? Kayıt olmak
Bizi takip edin
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Emlak Haber Merkezi > Blog > Emlak Haberleri > Türk Ytong En İyiyle İleriye dedi
Emlak Haberleri

Türk Ytong En İyiyle İleriye dedi

Emlak Manşet
Son güncelleme: 9 Şubat 2026 10:00
Emlak Manşet
Paylaşmak
5 Min. Okuma
Paylaşmak

Türk Ytong 55’inci Yetkili Satıcılar Toplantısı “En İyiyle İleriye” temasıyla 30 Ocak-01 Şubat 2026 tarihlerinde Antalya’da  Kremlin Palace Otel’de düzenlendi. Etkinlik kapsamında geride bırakılan yılın değerlendirmesi yapılırken 2026 yılı için belirlenen kurumsal hedefler paylaşıldı. Toplantıda Bekir Ağırdır ve Hakan Güldağ konuk konuşmacılar olarak yer alırken, Gözde Atasoy panel moderatörlüğünü ve sunuculuğu üstlendi. Kıdem ve başarı ödülü alan yetkili satıcılara ödülleri verildi.

Yapı malzemesi sektörünün lider kuruluşu Türk Ytong, Türkiye genelinde hizmet sunan yetkili satıcıları ile 55’inci kez bir araya geldi. 2026 yılında ülke ekonomisi başta olmak üzere Ytong ve sektöre ilişkin beklentiler, hedefler üzerinde duruldu.

Türk Ytong Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fethi Hinginar etkinlik kapsamında yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Türk Ytong olarak  100 yılı aşan ve dünyaca bilinen Ytong markasının en başarılı üreticilerinden birisiyiz. Türkiye’de lideriz, dünyada en iyilerden biriyiz ve yılmadan çalışmaya devam ediyoruz. O yüzden bu yıl “EN İYİYLE İLERİYE” diyoruz. Gücümüzü ve büyüklüğümüzü kendimize  olan inancımızdan, sıkı sıkıya bağlı olduğumuz değerlerimizden, vatanımıza olan sevgimizden ve bu ülkenin bize duyduğu güvenden alıyoruz. Çağdaş Türkiye’nin modern yapılaşmasında bu salonda bulunan her bir bireyin emeği ve alın teri var. Türk Ytong olarak hep ileriye baktık, hep daha iyisi için çalıştık.

2026 yılında belirlediğimiz hedeflere ulaşmak için çok çalışacağız

Nakkaş Holding çatısı altında gücümüze güç kattık. Yenilikçi yaklaşımlar, teknolojik gelişmeler ve sürdürülebilirlik ilkeleri doğrultusunda değer üretiyoruz. 2026 yılının zorluklar barındıracağını görüyoruz ama Türkiye büyük ve jeopolitik öneme sahip güçlü bir ülke konumunda. Bu gerçeği göz önünde bulundurarak çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız. Yönetim ekibimizde, işinin başında olan her bir çalışma arkadaşımız engin deneyimi ile sektörün nabzını tutan isimlerden oluşuyor. Sektörü ve gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Büyüme alanlarını, fırsatları ve riskleri görüyor, ona göre stratejilerimizi oluşturuyoruz.

Ekonomimizdeki gelişmelere bağlı olarak, 2026 yılının ikinci yarısından sonra satış potansiyelimiz de artacaktır. Üretim programımızı yine fabrikalarımızda tam kapasite ile üretim yapacak şekilde planlıyoruz.  Müşterilerimiz, sektörümüzün paydaşları Ytong markasına ve bize güveniyor. Bu bizim en büyük gücümüzü ve sorumluluğumuzu oluşturuyor. 2025 yılında belirlediğimiz stratejiler, aldığımız doğru kararlar ile hedeflerimize ulaştık, 2026 yılında da aynı başarıyı göstereceğimize eminim.”

Üretmekten hiç vazgeçmedik

Türk Ytong Genel Müdürü Agah Durukal ise konuşmasında her zaman en iyisini yapmak için çok çalıştıklarını vurgulayarak şunları söyledi: “Her dönem büyüyerek, gelişerek, yeniliklerin peşinden koşarak sektörümüzün öncüsü ve lider markası olduk. Nakkaş Holding birlikteliği ile başarılarımızı daha da güçlendirdiğimiz bir yılı geride bıraktık. Başarılarımızın altındaki önemli etkenlerden biri de her zaman müşterilerimizin ihtiyaçlarını anlamak, en iyi ürün ve hizmetleri sunmak oldu. Sürdürülebilir başarının peşinden gittik. Kurucularımızdan ve büyüklerimizden miras aldığımız iş ahlakını, değerleri günümüzde hep birlikte yaşatıyoruz ve geleceğe taşıyoruz. Ürün ve hizmetlerimize kattığımız değer bize yaklaşmak, bizimle rekabet etmek isteyenlerin önünde olmamızı sağlıyor. Kuruluştan bu yana toplam 46 milyon metreküplük üretime ulaştık. Bu üretim miktarı ise, toplamda 4 milyon konuta eşdeğer.  Bugüne kadar binalarda Ytong malzemesinin sağladığı ısı yalıtımı sayesinde, ülkemize 11,5 milyar doları aşkın döviz tasarrufu sağladık. 2026 yılı başarılarımıza daha çok odaklanacağımız, pazarda daha da başarılı olmayı hedeflediğimiz bir sene olacak.”

Birlikte başardık, yine tüm hedeflerimize birlikte ulaşacağız

Türk Ytong Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Barış Saban, sunumunda inşaat sektörüne dair önemli göstergeleri ve 2025 yılı faaliyetlerini değerlendirerek şirketin 2026 yılı hedeflerini aktardı. Sektör lideri olmanın sorumluluğunun bilinciyle çalışmaya ara vermeden devam ettiklerini vurgulayan Saban, “62 yıl boyunca nasıl birlikte çalışarak başardıysak yine bir bütün olarak çalışıp başarılı olacağız. Türk Ytong olarak tüm iç ve dış paydaşlarımızla birlikte büyük bir sinerji oluşturduk. Her zaman yaptığımız işin en iyisini yapmak için çaba gösteriyoruz ve bunun da sonuçlarını alıyoruz. 2025 yılını hedeflediğimiz bütçenin üzerinde kapattık ve 2026 yılında da tüm belirlediğimiz hedeflere ulaşacağımıza eminim” dedi.

2026 yılı ekonomik göstergeler

Toplantı kapsamında Hakan Güldağ ve Türk Ytong Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fethi Hinginar Gözde Atasoy’un moderatörlüğüyle düzenlenen panelde yer aldılar.  Türkiye ve dünya ekonomisinde yaşanması beklenen gelişmelerin değerlendirildiği panel katılımcılar tarafından ilgiyle takip edildi. Panel sonrası araştırmacı, yazar Bekir Ağırdır, “Zamanın Ruhu Ne Söylüyor?” isimli sunumuyla ilham verdi.

 

Kıdem ve başarı ödülleri verildi

Toplantının ardından 5 ila 35 yıl arasında değişen sürelerde Ytong yetkili satıcısı olarak faaliyet gösteren şirketlere Yetkili Satıcılar Kıdem Ödülleri verildi. 2025 yılında yüksek satış başarısına imza atan yetkili satıcılara ise “Başarı Ödülleri” takdim edildi.

 

Ünlüler geçidi

Türk Ytong 55. Yetkili Satıcılar Toplantısı  iki gün boyunca birbirinden değerli sanatçıları da  ağırladı. Ferda Anıl Yarkın, Eda Özülkü, Metin Özülkü, Sibel Alaş, Jale ile 90’lı yıllara dönen katılımcılar Gala Gecesi’nde Derya Uluğ ile eğlenceli bir gece geçirdiler.

Lapseki’ye talep artıyor
İndirimli elektrik için son fırsat
Faruk Akbal: “Sektöre Can Suyu Olacak PGYF ile Konut Hayalleri Gerçek Oluyor!”
Kira Gelir Vergisi Cezası
Bakan Kurum’dan dikey bahçe paylaşımı
Bu Makaleyi Paylaş
Facebook Bağlantıyı Kopyala Yazdır
Paylaşmak
Önceki Makale Sinpaş YTS’ten finans sektöründe bir ilk: Pazartesi de izin günlerine dahil edildi
Sonraki Makale Saint Kitts & Nevis Vatandaşlığıyla AB ve İngiltere’ye Vizesiz Seyahat
Yorum yapılmamış Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

 

Son Haberler

Emlak Konut’tan Hoş Geldin Evim Kampanyası: 2026’ya özel yüzde 26 indirim imkânı
Emlak Gazetesi
20 Şubat 2026
Konut satışları 2026’ın ilk ayında düştü
Emlak Dünyası
20 Şubat 2026
AFAD duyurdu: Hatay’da 4,2 büyüklüğünde deprem
Emlak Gazetesi
20 Şubat 2026
Meteoroloji uyardı: Batı’da sağanak ve kuvvetli rüzgar etkili olacak
Emlak Gazetesi
20 Şubat 2026
Konutta ve kirada reel düşüş sürüyor! İstanbul ve Ankara ayrıştı, İzmir geriledi
Ekonomi Haberleri
20 Şubat 2026
Bakan Kurum’dan ünlülere ‘Bu Başarı Türkiye’nin’ teşekkürü
Emlak Gazetesi
20 Şubat 2026
Bill Gates göl manzaralı evini 1 haftada sattı
Emlak Haberleri
20 Şubat 2026
Gözde turizm kentinde saat 20.00’den sonra alkol satışı yasaklanıyor
Emlak Turizm
20 Şubat 2026
133 mağaza kapatan lüks marka devi 100 taneyi daha gözden çıkardı
Ekonomi Haberleri
20 Şubat 2026
Yüzde 67’nin Üzerinde Artış Konutta Erişilebilirlik İçin Yeni Adımlar
Emlak Haberleri
19 Şubat 2026

Güncel Emlak Haberleri

Quick Link

  • Emlak Haberleri
  • Gizlilik politikası
  • Privacy & Policy
  • Contact

Top Categories

Abone Merkezi

En yeni yazılarımıza anında ulaşmak için bültenimize abone olun!

 

Emlak Haber MerkeziEmlak Haber Merkezi
Bizi takip edin
© 2005 Emlak Manşet Company. All Rights Reserved.
adbanner
Tekrar hoşgeldiniz!

Hesabınızda oturum açın

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi kaybettiniz?