By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Kabul etmek
Emlak Haber MerkeziEmlak Haber MerkeziEmlak Haber Merkezi
  • Emlak Haberleri
  • Emlak Hukuku
  • Emlak Rehberi
  • Ekonomi
  • Konut Kredileri
  • Sektörden
    • Emlak Televizyonu
    • Dekorasyon
    • Toki Haberleri
    • Bölge Raporları
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Patronlar Dünyası
    • Kiptaş Haberleri
    • Patronlar Klübü
    • Emlak Anketleri
    • Kampanyalı Konut Projeleri
    • Müzayede
    • Satılık Arsa
Arama
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Okuma: Beyaz Group İnşaat, yeni projesi ‘Finance Center’ için düğmeye bastı.
Paylaşmak
Kayıt olmak
Bildiri Daha Fazla Göster
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
Emlak Haber MerkeziEmlak Haber Merkezi
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
  • Emlak Haberleri
  • Emlak Hukuku
  • Emlak Rehberi
  • Ekonomi
  • Konut Kredileri
  • Sektörden
Arama
  • Emlak Haberleri
  • Emlak Hukuku
  • Emlak Rehberi
  • Ekonomi
  • Konut Kredileri
  • Sektörden
    • Emlak Televizyonu
    • Dekorasyon
    • Toki Haberleri
    • Bölge Raporları
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Patronlar Dünyası
    • Kiptaş Haberleri
    • Patronlar Klübü
    • Emlak Anketleri
    • Kampanyalı Konut Projeleri
    • Müzayede
    • Satılık Arsa
Mevcut bir hesabınız var mı? Kayıt olmak
Bizi takip edin
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Emlak Haber Merkezi > Blog > Emlak Haberleri > Beyaz Group İnşaat, yeni projesi ‘Finance Center’ için düğmeye bastı.
Emlak Haberleri

Beyaz Group İnşaat, yeni projesi ‘Finance Center’ için düğmeye bastı.

Emlak Manşet
Son güncelleme: 9 Aralık 2025 16:43
Emlak Manşet
Paylaşmak
4 Min. Okuma
Paylaşmak

Büyükçekmece’de konumlanan ‘Finance Center’, finans ve danışmanlık ofislerinden avukatlık bürolarına, teknoloji şirketlerinden kurumsal eğitim merkezlerine kadar pek çok iş koluna ev sahipliği yapacak.

Beyaz Group İnşaat, yeni projesi ‘Finance Center’ için düğmeye bastı

İnşaat sektörünün köklü markalarından Beyaz Group İnşaat, yeni yılı yeni projelerle karşılamaya hazırlanıyor. Bugüne kadar yapımını sürdürdüğü projelerini zamanında tamamlayarak teslim eden Beyaz Group İnşaat, yeni projesi ‘Finance Center’ için düğmeye bastı. Hafriyat çalışmaları başlayan proje tamamlandığında kurumsal markalar için stratejik bir merkez olarak hizmet verecek.

İnşaat sektörünün güvenilir ve yenilikçi markası Beyaz Group İnşaat, yeni yılı yeni projelerle karşılamaya hazırlanıyor. Bugüne kadar yapımını sürdürdüğü projelerini zamanında tamamlayarak teslim eden ve devam eden projelerinin inşasını aralıksız sürdüren Beyaz Group İnşaat, şimdi de yeni projesi ‘Finance Center’ için düğmeye bastı.

Büyükçekmece’nin ana arterlerinden Mimaroba’da E-5 karayolu üzerinde konumlanan ‘Finance Center’ iş dünyasının ihtiyaçlarını, kullanıcı beklentilerini ve yatırım trendlerini tek bir konsept altında buluşturan yeni nesil iş ve yaşam alanı olarak tasarlandı. Beyaz Group İnşaat’ın yeni projesi ile ilgili bilgi veren Beyaz Group İnşaat Yönetim Kurulu Eş Başkanı Emrah Beyaz ‘Finance Center’da hafriyat çalışmalarına başlandığını ve projenin 2027 yılı haziran ayında tamamlanmasını planladıklarını ifade etti.

Emrah Beyaz “Şirketimiz, Büyükçekmece’de en çok kentsel dönüşüm projesi yürüten şirketler arasında yer alıyor. Bölgenin sosyal dokusunu şekillendiren, bçlgeye değer katan projelere imza attık. Şimdi de yine aynı kalitede ancak bu kez ticari tarafta yepyeni bir proje için kazmayı vurduk.

Hafriyat çalışmalarına başladığımız ‘Finance Center’, adından da anlaşıldığı gibi kurumsal markalar için görünürlük, erişilebilirlik ve değer kazandıran stratejik bir merkez olarak hayata geçiyor” dedi.

Güneş panelleri ile enerji tasarrufu sağlıyor

‘Finance Center’ projesinin geniş cephe etkisi, yatay mimari yaklaşımı, deniz manzarasına açılan cam cepheli ofisleri ile de dikkat çektiğini söyleyen Beyaz Group İnşaat Eş Başkanı Samet Beyaz ise “Projemiz, finans ve danışmanlık ofislerinden avukatlık bürolarına, teknoloji şirketlerinden kurumsal eğitim merkezlerine, e-ticaret operasyon merkezlerinden mimarlık ofislerine kadar çok farklı iş kollarına ev sahipliği yapabilecek şekilde geniş bir yelpaze sunuyor. Ayrıca; projemiz bina çatısına ve uygun cephelere yerleştirilen güneş panelleri ile ortak alanların ve genel enerji ihtiyacının önemli bir kısmını karşılıyor. Bu sayede sakinlerine daha düşük aidat ve işletme gideri avantajı da sağlıyor” diye konuştu.

‘Finance Center’, 25 bin metrekare inşaat alanı üzerinde, dokuz katlı iki bloklu yatay mimaride bir yapı olarak yükseliyor. İki otopark katı, bir ticari alan katı, yedi ofis katı olmak üzere 13 ticari ünite ve 98 ofis ünitesinden oluşan projede, 47 m2’den 222 m2’ye kadar ofis seçenekleri modüler sistem olarak sunuluyor. Yatay mimari, A+ ofis standartları, geniş cam cephelerle doğal ışık ve manzara imkanı sunan ‘Finance Center’ E-5 üzerinde bulunması ve ulaşım kolaylığı ile de dikkat çekiyor.

‘Finance Center’ E-5’e cephe, TEM’e 10 dk, İstanbul Havalimanı’na 25 dk, Mimarsinan Devlet Hastanesi’ne 5 dk, TÜYAP Fuar Merkezi’ne 8 dk, özel eğitim kurumlarına 1 dk ve alışveriş merkezlerine 15 dk mesafede bulunuyor.

Anasayfa

0212 880 29 29

GYODER 18. Gayrimenkul Zirvesi 25-26 Ekim’de “Şehrini Vicdanla Tamamla” temasıyla gerçekleşecek
Merkez Bankası’na göre 3 büyükşehirdeki fiyat artışları
Yılın ilk 10 ayında 2,2 milyonu aşkın gayrimenkul satıldı
DSİ, 4 ilde 30 bin hektar alanda arazi toplulaştırması yaptı
Hobi bahçeleri için yeni çalışma yapılacak
ETİKETLENEN:ProjeYeni̇Bir‘Finance Center’Ofis
Bu Makaleyi Paylaş
Facebook Bağlantıyı Kopyala Yazdır
Paylaşmak
Önceki Makale TÜİK, yeni yılda enflasyon hesaplama sisteminde değişikliğe gidiyor
Sonraki Makale Vize Almadan Gidebileceğiniz Yılbaşı Pazarları Vizesiz Yılbaşı: Üsküp’ten Tiflis’e Yılbaşı Pazarları
Yorum yapılmamış Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

 

Son Haberler

Resmi Gazete’de yayımlandı: Otellerde artık kimlik fotokopisi alınmayacak
Emlak Dünyası
10 Aralık 2025
Zeray GYO halka arzında talep toplama başladı
Ekonomi Haberleri
10 Aralık 2025
Meteoroloji şehir şehir saydı: 9 ilde kuvvetli kar yağışı var!
Emlak Gazetesi
10 Aralık 2025
Ofisler ‘sessiz alan’ olunca mobilyalar akıllandı
Sektörden
10 Aralık 2025
Adana’da korkutan deprem!
Emlak Gazetesi
10 Aralık 2025
Kurum: Deprem bölgesinde dünyanın en hızlı konut seferberliği tamamlandı
Emlak Gazetesi
10 Aralık 2025
TOKİ KURA NE ZAMAN? 500 bin sosyal konut projesi kura çekimi ne zaman, başvuru sonuçları hangi tarihte açıklanacak?
Emlak Gazetesi
10 Aralık 2025
İstanbul’a ne zaman kar yağacak?
Emlak Gazetesi
10 Aralık 2025
Tunceli’de korkutan deprem: AFAD ve Kandilli’den peş peşe açıklama geldi
Emlak Gazetesi
10 Aralık 2025
Meteoroloji: Bu kış Türkiye genelinde kar yağışı geçmiş yıllara göre daha az olacak
Emlak Gazetesi
10 Aralık 2025

Güncel Emlak Haberleri

Quick Link

  • Emlak Haberleri
  • Gizlilik politikası
  • Privacy & Policy
  • Contact

Top Categories

Abone Merkezi

En yeni yazılarımıza anında ulaşmak için bültenimize abone olun!

 

Emlak Haber MerkeziEmlak Haber Merkezi
Bizi takip edin
© 2005 Emlak Manşet Company. All Rights Reserved.
adbanner
Tekrar hoşgeldiniz!

Hesabınızda oturum açın

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi kaybettiniz?