Banner
By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Kabul etmek
Emlak Haber MerkeziEmlak Haber MerkeziEmlak Haber Merkezi
  • Emlak Haberleri
  • Emlak Hukuku
  • Emlak Rehberi
  • Ekonomi
  • Konut Kredileri
  • Sektörden
    • Emlak Televizyonu
    • Dekorasyon
    • Toki Haberleri
    • Bölge Raporları
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Patronlar Dünyası
    • Kiptaş Haberleri
    • Patronlar Klübü
    • Emlak Anketleri
    • Kampanyalı Konut Projeleri
    • Müzayede
    • Satılık Arsa
Arama
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Okuma: Alya Onist’ten yüzde 35 peşinata 36 ay taksit fırsatı
Paylaşmak
Kayıt olmak
Bildiri Daha Fazla Göster
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
Emlak Haber MerkeziEmlak Haber Merkezi
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
  • Emlak Haberleri
  • Emlak Hukuku
  • Emlak Rehberi
  • Ekonomi
  • Konut Kredileri
  • Sektörden
Arama
  • Emlak Haberleri
  • Emlak Hukuku
  • Emlak Rehberi
  • Ekonomi
  • Konut Kredileri
  • Sektörden
    • Emlak Televizyonu
    • Dekorasyon
    • Toki Haberleri
    • Bölge Raporları
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Patronlar Dünyası
    • Kiptaş Haberleri
    • Patronlar Klübü
    • Emlak Anketleri
    • Kampanyalı Konut Projeleri
    • Müzayede
    • Satılık Arsa
Mevcut bir hesabınız var mı? Kayıt olmak
Bizi takip edin
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Emlak Haber Merkezi > Blog > Kampanyalı Konut Projeleri > Alya Onist’ten yüzde 35 peşinata 36 ay taksit fırsatı
Kampanyalı Konut Projeleri

Alya Onist’ten yüzde 35 peşinata 36 ay taksit fırsatı

Emlak Manşet
Son güncelleme: 30 Aralık 2019 16:25
Emlak Manşet
Paylaşmak
4 Min. Okuma
Paylaşmak

Geçtiğimiz günlerde örnek dairesi yatırımcılarla buluşturulan projede, kişiye özel ödeme seçenekleri de bulunuyor. Beylikdüzü- Kavaklı bölgesinin en prestij projesi olarak gösterilen, 1+1’den 6+2 büyüklüğe kadar uzanan farklı daire seçeneklerini içeren projede fiyatlar, 375 bin TL’den başlıyor.

Beylikdüzü’nün en çok değerlenen bölgesi, Yakuplu- Gürpınar hattında hayata geçirilen Alya Onist, Alya Marin olarak inşa edilen projelerin yapımı tüm hızıyla sürüyor. Akkuş Grup’un Lübnanlı ortağıyla kurduğu BOSS4 Gayrimenkul İnşaat’ın olgunluk dönemi eseri olan proje, sahip olduğu yatay mimari konsepti ve yatırımcıya sunduğu katma değer ile bölgedeki diğer projelerden ayrışıyor. Projenin devamı niteliğinde olan AlyaMarin’in de kaba inşaatı bitmek üzere.

Akkuş Gayrimenkul olarak, 2017 yılında Lübnanlı El KhatipGroup ortaklığıyla kurdukları BOSS4 Gayrimenkul çatısı altında Alya Grandis’i teslim ettikten sonra, Alya Onist projesinin inşaat çalışmalarına hız verdi. Beylikdüzü bölgesinin gelişimine liderlik ettiklerini vurgulayan Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, Beylikdüzü’nde edindiğimiz tecrübe ile uzmanlaştı “Beylikdüzü,İstanbul’un hızla gelişen bölgelerinden biri. Akkuş Grup olarak Beylikdüzü’nde geliştirdiğimiz projelerimiz aracılığıyla edindiğimiz tecrübe, bölgede uzmanlaşmamızı olanaklı kıldı. Lübnanlı El Khatip Group ile 2017’de kurduğumuz ortaklığımızla da hem inşaat sektöründeki, hem de bölgedeki tecrübemizi birleştirdik. Geçtiğimiz günlerde örnek dairesini yatırımcılarımızla buluşturduğumuz Alya Onist, bölgedeki uzmanlığımızın bir göstergesini oluşturuyor. Örnek dairemizin yatırımcılarımız tarafından büyük bir talep görmesi, projemizin konumu, donanımı, konsepti ve sağladığı yüksek katma değerle ne kadar doğru planlanmış bir proje olduğunu kanıtlıyor.” dedi.

Çekirdek ailelere de kalabalık ailelere de yer var

Proje hakkında bilgi veren Abdülkadir Akkuş,  şunları söyledi:

“Beylikdüzü’nün en çok değerlenen bölgesi olan Yakuplu- Gürpınar hattınınKavaklı bölgesinde yer alan projemiz, sunduğu yatay mimari konsept ve yüksek katma değer ile bölgedeki diğer projelerden ayrışıyor. 63 metrekare ile 311 metrekare arasında değişen, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1,  4+2, 5+2, 6+2 büyüklükte,8 blokta toplam 106 konut olarak tasarladığımız projemiz, bu donanımıyla çekirdek ailelerin de kalabalık ailelerin de beklentisini tek başına karşılıyor. 2020 yılı eylül ayında teslim edeceğimiz projemizde daire fiyatlarımız, 375 bin TL’den başlıyor. Kişiye özel ödeme seçenekleri sunduğumuz projemizde, yatırımcılarımızı yüzde 35 peşinata, 36 ay taksitlendirme fırsatı bekliyor. İlerleyen dönemlerde de yatırımcılarımızı farklı ödeme seçenekleriyle buluşturmayı sürdüreceğiz.”

Beylikdüzü’nün merkezinde

Beylikdüzü’nün en çok değerlenen bölgesi Kavaklı’da yer alan Alya Onist, merkezi lokasyonuyla da yatırımcıları cezbediyor. 600 yat bağlama kapasitesine sahip West İstanbul Marina’ya yürüme mesafesinde bulunan proje; okullar bölgesine 2 dakika, İDO iskelesine 2 dakika, Yaşam Vadisi’ne 2 dakika, toplu taşıma alternatiflerine 7 dakika, TEM bağlantı yoluna 7 dakika, E-5bağlantı yoluna 5 dakika, Büyükçekmece’ye 2 dakika, Ambarlı Limanı’na 4 dakika, en yakın eğitim kurumlarına 1 dakika, hastanelere 5 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Modern şehircilik anlayışını yansıtıyor

Yatay mimarinin en modern örneğini sunan Alya Onist, az katlı yatay mimari konseptinde yer alan bahçeli daireleriyle geleneksel mahalle konseptinden izler içeriyor. En modern yapım teknikleri kullanılarak tasarlanan proje; içerisinde yer alan fitnesscenter, çocuk oyun alanı sauna, yüzme havuzu, basketbol ve futbol sahası gibi sosyal donatı alanlarının yanı sıra, sahip olduğu özel çevre düzenlemesi ve peyzajıylada da bu konsepti tamamlıyor. Sunduğu 7/24 güvenlik hizmetiyle de ayrıcalıklı yaşam alanlarının vazgeçilmesi olan kusursuz bir güvenlik donanımı sunuyor.

 

Validebağ Konakları’nda yüzde 0,99 oranla 180 ay vade fırsatı sunuyor.
Elisa Villaları Mayıs ayı sonunda teslim ediliyor
Alya Onist’ten, ödemede çifte avantaj!
Alya Onist’te daire teslimleri başlıyor
Elite Concept’ten 8 Mart Kadınlar günü kampanyası
ETİKETLENEN:Alya OnistAlya Onist satılıkAlya Onist fiyat listesiAlya Onist indirimAlya Onist kampanya
Bu Makaleyi Paylaş
Facebook Bağlantıyı Kopyala Yazdır
Paylaşmak
Önceki Makale Konut Kredisi Konutta 52 bin TL’lik avantaj için son iki gün
Sonraki Makale Milyonlarca tüketici daha ucuza elektrik kullanabilecek
Yorum yapılmamış Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

 

Son Haberler

Sinpaş Sefaköy Boulevard’da Teslim Heyecanı Başladı
Emlak Haberleri
19 Haziran 2025
Filli Boya, Dow Türkiye ve Ahbap’tan, Deprem Bölgesinde İstihdama Katkı İçin Seferberlik
Sektörden
19 Haziran 2025
İzocam’dan Endüstriyel Yalıtıma Güçlü Bir Katkı Daha
Emlak Haberleri
18 Haziran 2025
Bakan Kurum’dan Kahramanmaraş paylaşımı
Ekonomi Haberleri
18 Haziran 2025
Müteahhit ‘İflas ettim’ dedi! Şok gerçek ortaya çıktı
Emlak Gazetesi
18 Haziran 2025
Kentsel Dönüşümde Yeni Fırsat; Şehir Otelleri
Emlak Haberleri
18 Haziran 2025
Doğanın kalbinde lüks ve konfor: Mesa Doğa Ömerli
Emlak Haberleri
18 Haziran 2025
Deprem bölgesinde istihdam tüm sektörlerde afet öncesindeki seviyeyi aştı
Ekonomi Haberleri
17 Haziran 2025
İnşaatlarda kalifiye eleman eksikliği maliyetleri artırıyor
Emlak Haberleri
17 Haziran 2025
Erdal Albayrak: “Güvenli binalar için beton mikserlerine trafikte geçiş üstünlüğü tanınmalı”
Emlak Haberleri
17 Haziran 2025

Güncel Emlak Haberleri

Quick Link

  • Emlak Haberleri
  • Gizlilik politikası
  • Privacy & Policy
  • Contact

Top Categories

Abone Merkezi

En yeni yazılarımıza anında ulaşmak için bültenimize abone olun!

 

Emlak Haber MerkeziEmlak Haber Merkezi
Bizi takip edin
© 2005 Emlak Manşet Company. All Rights Reserved.
adbanner
Tekrar hoşgeldiniz!

Hesabınızda oturum açın

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi kaybettiniz?