By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Kabul etmek
Emlak Haber MerkeziEmlak Haber MerkeziEmlak Haber Merkezi
  • Emlak Haberleri
  • Emlak Hukuku
  • Emlak Rehberi
  • Ekonomi
  • Konut Kredileri
  • Sektörden
    • Emlak Televizyonu
    • Dekorasyon
    • Toki Haberleri
    • Bölge Raporları
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Patronlar Dünyası
    • Kiptaş Haberleri
    • Patronlar Klübü
    • Emlak Anketleri
    • Kampanyalı Konut Projeleri
    • Müzayede
    • Satılık Arsa
Arama
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Okuma: İsra Holding’in uyguladığı finansman modeline AVM ve gayrimenkul sektöründen tam not
Paylaşmak
Kayıt olmak
Bildiri Daha Fazla Göster
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
Emlak Haber MerkeziEmlak Haber Merkezi
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
  • Emlak Haberleri
  • Emlak Hukuku
  • Emlak Rehberi
  • Ekonomi
  • Konut Kredileri
  • Sektörden
Arama
  • Emlak Haberleri
  • Emlak Hukuku
  • Emlak Rehberi
  • Ekonomi
  • Konut Kredileri
  • Sektörden
    • Emlak Televizyonu
    • Dekorasyon
    • Toki Haberleri
    • Bölge Raporları
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Patronlar Dünyası
    • Kiptaş Haberleri
    • Patronlar Klübü
    • Emlak Anketleri
    • Kampanyalı Konut Projeleri
    • Müzayede
    • Satılık Arsa
Mevcut bir hesabınız var mı? Kayıt olmak
Bizi takip edin
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Emlak Haber Merkezi > Blog > Emlak Haberleri > İsra Holding’in uyguladığı finansman modeline AVM ve gayrimenkul sektöründen tam not
Emlak Haberleri

İsra Holding’in uyguladığı finansman modeline AVM ve gayrimenkul sektöründen tam not

Emlak Manşet
Son güncelleme: 24 Kasım 2023 12:31
Emlak Manşet
Paylaşmak
3 Min. Okuma
Paylaşmak

Yerli ve yabancı olmak üzere her yıl milyonlarca ziyaretçiyi ağırlayan, ülke ekonomisine büyük katkılar sunan AVM sektörünün nabzı 14. AYD Zirvesi’nde attı. 50 milyar dolar yatırım hacmi sahip alışveriş merkezlerinin konuşulduğu AYD Zirvesi’ne İsra Holding, Fiba Commercial Properties, ECE Türkiye, ISS, Multi, Esas Gayrimenkul, Rönesans Gayrimenkul, Avrupakent GYO, Nata Holding, Akiş GYO, Aqua Florya AVM, Akmerkez, İstinye Park AVM, Securitas ve Tepe gibi üst düzey markalar katıldı. AYD Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Şapkacı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen zirvede Ticaret Bakanı Yardımcısı Mahmut Gürcan da sektöre dair önemli açıklamalarda bulundu.

AVM sektörünün önemli oyuncularından İsra Holding’in, yönetimlerini ECE Türkiye’ye emanet ettiği V Mall İstanbul, V Metroway ve Ağrı İl Özel İdaresi iş birliğinde hayata geçirmekte olduğu V Mall Ağrı projeleri ziyaretçiler tarafından tam not aldı. Alışveriş Ekonomisi Zirvesi’nde konuşan İsra Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Tavlı, AVM Finansman Modelleri ve Sürdürülebilir Yatırım Fırsatları başlıklı panelde sektörün bugünü ve geleceğine dair önemli açıklamalarda bulunurken yeni finansman modellerinin ayrıntılarını ziyaretçilerle paylaştı.

AVM’lerin geleceği için sürdürülebilir finansmanın önemi büyük

AVM sektörünün ülke ekonomisi, kalkınma, istihdam ve sürdürülebilirlik kriterleri açısından Türkiye için büyük önem taşıdığını, bu noktada yenilikçi dünya perspektifine sahip finansman modellerinin devreye girdiğini ifade eden İsra Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Tavlı “Yüzde 100 Türk firması İsra Holding olarak yatırım modellerine baktığımızda Avrupa’yı, Amerika’yı, Orta Asya’yı ciddi manada çok detaylıca inceledik. Bizler, proje bazlı serbest piyasa mevzuatlarına uygun olarak portföy yönetim şirketi esaslarıyla hareket ediyoruz. Ayrıca modellerimizi, banka finansmanıyla değil tamamen proje bazlı ortaklık üzerine kurarak ilerletiyoruz. Başakşehir’de hayata geçirdiğimiz V Mall İstanbul projesi, bu finansman modelinin en önemli örnekleri arasında yer alıyor. Portföy yönetim şirketlerinin genel olarak sektöre çok ciddi bir giriş yaptığını ifade etmemiz mümkün. Şirketler için girişim sermayesi yatırım ortaklıkları, gayrimenkul özelinde olacaksa GYF’lerin incelenmesi ve uygulanması gerektiğini düşünüyorum” dedi.

Portföy yönetim şirketleri 1 trilyon dolar büyüklüğe ulaşacak

Portföy yönetim şirketlerinin son dönemde güçlü bir büyüme kaydettiği ifade edilen etkinlikte İsra Holding’in projelerinde uyguladığı finansman modeli, tüm katılımcılar tarafından tam not aldı. Türkiye’de portföy yönetim şirketlerinin 2022’de 1 trilyon 125 milyar TL, Ekim 2023 itibariyle bu rakamın 2,5 kat büyümeyle 2 trilyon 812 milyar TL’ye ulaştığı açıklandı. Portföyünü genişletmek adına yüksek tempoda çalışan İsra Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Tavlı, bu rakamın 10 yıl içinde trilyon dolar seviyesine ulaşmasını beklediklerini söyledi.

Özel oturumların düzenlendiği etkinlikte Türkiye Otelciler Birliği Başkanı Müberra Eresin, Pegasus Hava Yolları YKB Mehmet Nane, Esas Gayrimenkul COO’su Nevzat Yavan, Alkaş&Han Spaces Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş gibi çok sayıda önemli isim, ekonomik gelişmeler ve piyasalar hakkında önemli açıklamalarda bulundu. 14. AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi’nin sponsorlarından olan İsra Holding’in, çeyrek asra yaklaşan tecrübesiyle gayrimenkul, perakende, turizm, enerji ve finans sektörlerinde hızla büyümeye devam ettiği ve aktif yatırım programlarıyla yeni projeler için düğmeye bastığı açıklandı.

İfraz İşlemi Nedir?
Ormanda Çadır Kurma Rehberi: Doğa Dostu Kamp Deneyimi
Siltaş Yapı’dan isteyenleri ‘ev’lendirecek kampanya
İstanbul’da yağmur bekleniyor
Beyaz yakalılar ve yaş alanların yeni trendi “Tiny House“ olacak
ETİKETLENEN:İsra HoldingAYD Alışveriş Ekonomisi ZirvesiAlışveriş Ekonomisi Zirvesiayd
Bu Makaleyi Paylaş
Facebook Bağlantıyı Kopyala Yazdır
Paylaşmak
Önceki Makale Hazır Ofislere Yeni Bir Boyut Kazandıran Marka: Tioso.co
Sonraki Makale Tioso.co: Hazır Ofislere Yeni Bir Boyut Kazandıran Prestijli Çözüm
Yorum yapılmamış Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

 

Son Haberler

Binghatti Ödülleri’nin Ülke Şampiyonu Türk Şirket “Woven Global” Oldu!
Emlak Haberleri
12 Eylül 2025
Bakan Kurum’dan tasarruf finansmanı açıklaması! ‘Taksitlerle ev veya araba alınabilecek’
Ekonomi Haberleri
12 Eylül 2025
Murat Kurum açıkladı: 10 soruda Emlak Katılım Tasarruf Finansman nedir?
Emlak Haberleri
12 Eylül 2025
Meteoroloji açıkladı: 12 Eylül 2025 hava durumu raporu… Bugün hava nasıl olacak?
Emlak Dünyası
12 Eylül 2025
12 Eylül 2025 nerede, ne zaman deprem oldu?
Sektörden
12 Eylül 2025
Öğrenci olmak lüks oldu: Üniversiteye başlama maliyeti 100 bin TL’yi aştı!
Ekonomi Haberleri
12 Eylül 2025
TMSF Can Holding’e kayyum olarak atandı
Ekonomi Haberleri
12 Eylül 2025
Akven İnşaat, Yeni Projesi “Nexus” İçin Ön Talep Sürecini Başlattı
Emlak Haberleri
12 Eylül 2025
Hükümetten vatandaşa dev proje: Faizsiz ev almada yeni dönem!
Ekonomi Haberleri
11 Eylül 2025
Ankara’da 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi
Sektörden
11 Eylül 2025

Güncel Emlak Haberleri

Quick Link

  • Emlak Haberleri
  • Gizlilik politikası
  • Privacy & Policy
  • Contact

Top Categories

Abone Merkezi

En yeni yazılarımıza anında ulaşmak için bültenimize abone olun!

 

Emlak Haber MerkeziEmlak Haber Merkezi
Bizi takip edin
© 2005 Emlak Manşet Company. All Rights Reserved.
adbanner
Tekrar hoşgeldiniz!

Hesabınızda oturum açın

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi kaybettiniz?