By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Kabul etmek
Emlak Haber MerkeziEmlak Haber MerkeziEmlak Haber Merkezi
  • Emlak Haberleri
  • Emlak Hukuku
  • Emlak Rehberi
  • Ekonomi
  • Konut Kredileri
  • Sektörden
    • Emlak Televizyonu
    • Dekorasyon
    • Toki Haberleri
    • Bölge Raporları
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Patronlar Dünyası
    • Kiptaş Haberleri
    • Patronlar Klübü
    • Emlak Anketleri
    • Kampanyalı Konut Projeleri
    • Müzayede
    • Satılık Arsa
Arama
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Okuma: Piyalepaşa İstanbul’da Tapu Teslimatı Başladı
Paylaşmak
Kayıt olmak
Bildiri Daha Fazla Göster
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
Emlak Haber MerkeziEmlak Haber Merkezi
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
  • Emlak Haberleri
  • Emlak Hukuku
  • Emlak Rehberi
  • Ekonomi
  • Konut Kredileri
  • Sektörden
Arama
  • Emlak Haberleri
  • Emlak Hukuku
  • Emlak Rehberi
  • Ekonomi
  • Konut Kredileri
  • Sektörden
    • Emlak Televizyonu
    • Dekorasyon
    • Toki Haberleri
    • Bölge Raporları
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Patronlar Dünyası
    • Kiptaş Haberleri
    • Patronlar Klübü
    • Emlak Anketleri
    • Kampanyalı Konut Projeleri
    • Müzayede
    • Satılık Arsa
Mevcut bir hesabınız var mı? Kayıt olmak
Bizi takip edin
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Emlak Haber Merkezi > Blog > Emlak Haberleri > Piyalepaşa İstanbul’da Tapu Teslimatı Başladı
Emlak Haberleri

Piyalepaşa İstanbul’da Tapu Teslimatı Başladı

Emlak Manşet
Son güncelleme: 1 Haziran 2019 17:05
Emlak Manşet
Paylaşmak
4 Min. Okuma
Paylaşmak

Türkiye’nin özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul’da tapular teslim ediliyor.

Türkiye’nin en köklü markalarından Polat güvencesiyle İstanbul’un merkezi Beyoğlu’nda hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul, tüm paydaşlarını ilk kez bir iftarda bir araya getirdi.

İstanbul’un en eski ve değerli semtlerinden Piyalepaşa’da, 60 yılı aşkın köklü Polat tecrübesiyle hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul; tüm paydaşlarını 30 Mayıs 2019 Perşembe günü gerçekleştirilen iftarda buluşturdu. İftar daveti kapsamında, geçtiğimiz haziran ayından itibaren yaşamın başladığı Piyalepaşa İstanbul’da ev sahiplerine tapular teslim edilmeye başlandı. Projede satışlar da devam ediyor.

Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat ve İbrahim Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Polat’ın ev sahipliğinde gerçekleşen davete; Beyoğlu Kaymakamı Mustafa Demirelli, Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Beyoğlu’nun önceki dönem belediye başkanı Ahmet Misbah Demircan, Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel, projenin yatırımcıları, semt sakinleri ve basın mensuplarının da aralarında bulunduğu bini aşkın davetli katıldı.

İftar davetinde bir konuşma yapan Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, Piyalepaşa İstanbul’un tüm paydaşlarını ilk kez bir iftarda buluşturmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşadıklarını belirtti. Polat, “Ülkemizin özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi olan ve yaşamın başladığı Piyalepaşa İstanbul’da tapuları teslim etmenin sevincini yaşıyoruz. Temmuz ayı sonuna kadar tüm tapuları teslim edeceğiz. Piyalepaşa İstanbul, İstanbul’un merkezi Beyoğlu’nda, şehrin en önemli merkezlerine birkaç dakikalık ulaşım mesafesinde yer alıyor.  Projemizde semt duygusunu yaşatmak adına bakkalı, simitçisi, manavıyla gündelik hayatın aktığı, İstanbulluların özlemini duyduğu sadelik ve huzuru insanlarla buluşturuyoruz. İstanbulluları şehre ve sokağa geri çağırdığımız projemizde ‘yaşayan’ bir mahalle dokusu sunuyoruz” dedi.

Polat, “Türkiye’nin özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul’da yepyeni bir yaşama ‘merhaba’ dedik. Projeyi hayata geçirmemizde büyük katkıları olan Beyoğlu’nun önceki dönem belediye başkanı Ahmet Misbah Demircan’a bir kez daha huzurlarınızda teşekkür ediyoruz. Bugün bu güzel ortama sahne olan Piyalepaşa İstanbul önümüzdeki dönemde yeni güzelliklere, iyiliklere sahne olmaya devam edecek” diye konuştu.

Piyalepaşa İstanbul’da satışlar devam ediyor

Piyalepaşa İstanbul, İstanbul’un merkezi Beyoğlu’nda, şehrin en önemli merkezlerine birkaç dakikalık ulaşım mesafesinde yer alıyor. Bu durum projenin yatırım ve oturum açısından iki türlü de tercih edilmesinin en önemli sebeplerinden. Geçtiğimiz haziran ayından itibaren yaşamın başladığı projede, 989 adet konut ve 140 mağaza yer alırken, projede satılan konut sayısı yüzde 50’yi aştı.

Bugüne kadar 425 konutun teslim edildiği Piyalepaşa İstanbul’da yılsonuna kadar 250 daire daha teslim edilecek. Temmuz ayı sonuna kadar tüm tapuların teslim edileceği projede yatırımcılar, dairelerinde ister oturabiliyor isterlerse kiraya verebiliyorlar. Halen satışların sürdüğü Piyalepaşa İstanbul’da konut fiyatları ortalama 1.000.000 TL’den başlıyor.

Gül Baba Sokağı adı verildi

İş kimliğinin yanı sıra Budapeşte’de iki ülkenin ortak katkılarıyla restore edilen ve Avrupa’nın en kuzeyindeki Osmanlı dönemi eseri olma özelliği taşıyan Gül Baba Türbesi Vakfı’na da başkanlık eden Adnan Polat, yaptığı konuşmada Gül Baba’nın manevi mirasının önemine değindi. Gül Baba’nın taşıdığı değerlere sahip çıkarak, Türkiye ve Macaristan’ın tarihine, kültürüne ve sosyal yaşamlarına katkıda bulunmak amacıyla kurulan Gül Baba Vakfı’nın yakın dönemde Türkiye’de de faaliyetlerine başlayacağını belirtti.

Polat, “Geçtiğimiz ekim ayında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Macaristan Başbakanı Sayın Viktor Orban’ın katılımıyla Macaristan’ın Başkenti Budapeşte’de Gül Baba Türbesi’nin açılışını yaptık. Gül Baba Türbesi’ni açılışından bu yana, ayda yaklaşık 10 bini aşkın kişi ziyaret ediyor. Macaristan, Gül Baba’ya olan sevgi ve saygısından Gül Baba’nın ismini bir sokağa vermiş. Biz de Gül Baba’nın muhterem ve aziz hatırası adına Piyalepaşa İstanbul’daki Alışveriş Sokağı’mıza Gül Baba Sokağı adını vermek istiyoruz” dedi. Adnan Polat’ın bu önerisi davetlilerin oylamasına sunuldu ve oy birliğiyle Alışveriş Sokağı’nın isminin Gül Baba Sokağı olmasına karar verildi.

Faiz artışı ve talepteki daralma konut piyasasını vurdu
Faizlerin düşmesiyle konut satışları arttı
Fethiye’nin 30 yıllık altyapı sorunu çözülüyor
e-Devlet Tapu Kilitleme Ekranı | Yapmayanların evi satışa çıkarılabilir!
Parkede dijitalleşme, satışları yüzde 55 artırdı
ETİKETLENEN:tapuPolat HoldingPiyalepaşa İstanbul
Bu Makaleyi Paylaş
Facebook Bağlantıyı Kopyala Yazdır
Paylaşmak
Önceki Makale Ev kiralarken bu konulara dikkat edin!
Sonraki Makale Sakarya’da 4,6 büyüklüğünde deprem
Yorum yapılmamış Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

 

Son Haberler

Ekim yağışları İstanbul’a yetmedi: Barajlardaki su seviyesi düştü
Emlak Gazetesi
1 Aralık 2025
Kuvvetli yağış ve kar geliyor: Sıcaklıklar 4 derece düşecek
Emlak Gazetesi
1 Aralık 2025
Bakan Kurum: Doğuş Sitesi sakinleri artık korkuyla uyumayacak
Emlak Gazetesi
1 Aralık 2025
Kütahya’daki deprem sonrası Naci Görür’den uyarı! ‘Kabuk inceliyor, magma yükseliyor’
Emlak Gazetesi
1 Aralık 2025
Restoran ve kafelere yeni düzenleme: Masa ve servis ücreti yasaklanıyor!
Emlak Gazetesi
1 Aralık 2025
Tapu sahipleri dikkat: Emlak vergisi ödemesini bugün yapmayan gecikme zammı ödeyecek!
Ekonomi Haberleri
1 Aralık 2025
İSKİ açıkladı: 1 Aralık İstanbul baraj doluluk oranı yüzde kaç?
Emlak Dünyası
1 Aralık 2025
1 Aralık 2025 nerede, ne zaman deprem oldu?
Emlak Dünyası
1 Aralık 2025
“İnşaat Zirvesi Türkiye” ile inşaat sektörü bir araya gelecek
Emlak Haberleri
1 Aralık 2025
Türkiye’nin Afet Yönetimi Buluşması NADMEX 2025 Bu Hafta Başlıyor
Emlak Haberleri
1 Aralık 2025

Güncel Emlak Haberleri

Quick Link

  • Emlak Haberleri
  • Gizlilik politikası
  • Privacy & Policy
  • Contact

Top Categories

Abone Merkezi

En yeni yazılarımıza anında ulaşmak için bültenimize abone olun!

 

Emlak Haber MerkeziEmlak Haber Merkezi
Bizi takip edin
© 2005 Emlak Manşet Company. All Rights Reserved.
adbanner
Tekrar hoşgeldiniz!

Hesabınızda oturum açın

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi kaybettiniz?