Banner
By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Kabul etmek
Emlak Haber MerkeziEmlak Haber MerkeziEmlak Haber Merkezi
  • Emlak Haberleri
  • Emlak Hukuku
  • Emlak Rehberi
  • Ekonomi
  • Konut Kredileri
  • Sektörden
    • Emlak Televizyonu
    • Dekorasyon
    • Toki Haberleri
    • Bölge Raporları
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Patronlar Dünyası
    • Kiptaş Haberleri
    • Patronlar Klübü
    • Emlak Anketleri
    • Kampanyalı Konut Projeleri
    • Müzayede
    • Satılık Arsa
Arama
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Okuma: Sign of the City Awards Başvuruları Başladı
Paylaşmak
Kayıt olmak
Bildiri Daha Fazla Göster
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
Emlak Haber MerkeziEmlak Haber Merkezi
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
  • Emlak Haberleri
  • Emlak Hukuku
  • Emlak Rehberi
  • Ekonomi
  • Konut Kredileri
  • Sektörden
Arama
  • Emlak Haberleri
  • Emlak Hukuku
  • Emlak Rehberi
  • Ekonomi
  • Konut Kredileri
  • Sektörden
    • Emlak Televizyonu
    • Dekorasyon
    • Toki Haberleri
    • Bölge Raporları
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Patronlar Dünyası
    • Kiptaş Haberleri
    • Patronlar Klübü
    • Emlak Anketleri
    • Kampanyalı Konut Projeleri
    • Müzayede
    • Satılık Arsa
Mevcut bir hesabınız var mı? Kayıt olmak
Bizi takip edin
  • Advertise
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Emlak Haber Merkezi > Blog > Emlak Haberleri > Sign of the City Awards Başvuruları Başladı
Emlak Haberleri

Sign of the City Awards Başvuruları Başladı

Emlak Manşet
Son güncelleme: 17 Eylül 2019 10:00
Emlak Manşet
Paylaşmak
6 Min. Okuma
Paylaşmak

İş birliği yaptığı kurum ve kuruluşlarla bu yıl gücünü daha da arttıran Sign of the City Awards (SotCA) için başvuru süresi başladı. Gayrimenkul sektörünün en prestijli platformu olan yarışmaya, 4 Ekim’e kadar başvurmak mümkün.

Hürriyet’in öncülüğünde gayrimenkul sektörünün tüm paydaşlarını aynı çatı altında buluşturan Sign of the City Awards için başvurular kabul edilmeye başlandı. Gücüne güç ve prestij katmak isteyen tüm sektör temsilcilerini yarışmaya başvurmaya çağıran SotCA için son katılım tarihi: 4 Ekim. Yapılan jüri çalışma toplantısı sonrası yarışmanın kategorileri güncellendi ve sadeleştirildi. Yeni bir kategori olarak da “En Yeşil Mahalle” eklendi.Gayrimenkul sektörününen kapsamlı buluşma platformu SotCA’da bu yıl da devam eden ve tamamlanmış projeler, “En iyi Konut Projeleri”, “En İyi Ticari Projeler”, “En İyi Hizmet Yapıları”, “Kent ve Mimarlık”, “Etkileşim, İletişim ve Yönetim” olmak üzere, 5 ana kategoride yarışacak. Özel sektörün yanı sıra her yıl olduğu gibi kamu sektöründen de projeler yarışma kapsamında değerlendirilecek.

Akademisyenler, meslek grupları, sektörün söz sahibi dernek ve kurumlarının katılım ve desteği 2013 yılından bu yana düzenlenen SotCA, bu yıl RE360 Gayrimenkul Buluşması ile gücünü birleştirdi. Sign Of The City 2019 ödül töreni, gayrimenkul sektörünü 360° kapsayan, önemli bir platform olarak kabul edilen ve organizasyonunu Alkaş’ın gerçekleştirdiği RE360 Gayrimenkul Buluşması kapsamında 11 Aralık’ta gerçekleştirilecek.

Sektöre Büyük Davet İTO’da Başladı

Sign of the City Awards, gayrimenkul sektörü için son derece değerli olan 3 büyük şehir İstanbul, Ankara ve İzmir’de ticaret odalarının da desteğini alıyor. SOTCA organizasyon komitesinin de katılacağı Ticaret Odası buluşmalarında sektörün yarışmaya katılımı teşvik edilecek. Bu buluşmaların ilki önceki gün İstanbul Ticaret Odası’nda gerçekleşti. SOTCA organizasyon komitesi, İTO Gayrimenkul Başkanlığı ev sahipliğinde yapılan toplantıda yarışmanın yeniliklerini ve gelişmeleri aktardı.

Yakup Köç: SOTCA Gayrimenkul Sektörü İçin Büyük Fırsat

İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Yakup Köç, İTO’nun mevcut 427 bin üyesinin 100 bine yakınının gayrimenkul sektörü ve sektör ve tedarikçilerinden oluştuğunu söyleyerek, “İTO olarak Sign of the City Awards’u önemsiyoruz. Geçtiğimiz bu zor zamanlarda böyle bir ödül töreninin yapılmasını fırsat olarak görüyoruz. Yarışmanın jürisinde yer almak bizi heyecanlandırıyor ve katkı sağlamaya gayret ediyoruz. Özellikle bu dönemde iki konu üzerinde yoğunlaşıyoruz: İlki sektörle ilgili mevzuat ve düzenlemeler. Bunların yapılması konusunda katkı sağlamak bizim için önemli. İkincisi de yurt dışı gayrimenkul satışına katkı sağlamak. 15 yıldır ülkemizde oluşan müşavirlik ve proje birikimlerinin yurt dışına pazarlanması ve yine müteahhitlik alanındaki çalışmaları yurt dışına taşımak konusunda da çabalar veriyoruz. Her yıl Moskova, Cannes, Dubai gibi şehirlerde düzenlenen fuarlara katılıyoruz…” dedi.

Başvurular Online Yapılacak

Lineadecor’un proje ortaklığında, Emlak Konut’un katkılarıyla ve EY Türkiye’nin stratejik ortaklılığıyla gerçekleştirilen Sign of the City Awards’a katılacak projeler, yarışma başvurularını http://www.signofthecity.com/ web sitesinden yapabilecekler. Katılım koşulları, bu yılki kategorilerin detayları ve duyurularını başvuru tarihinden itibaren siteden takip edebilecekler.

SotCA 2019 Kategorileri

• En iyi Konut Projeleri Kategorisi

En İyi Konut

En İyi Müstakil Konut

En İyi Rezidans

• En İyi Ticari Projeler Kategorisi

En İyi Ofis

En İyi AVM

En İyi Endüstriyel / Lojistik Yapı

En İyi Karma Kullanımlı Proje

• En İyi Hizmet Yapıları Kategorisi

En İyi Sağlık Binası

En İyi Eğitim Binası / Kampüsü

En İyi Sosyo-Kültürel Yapı

En İyi Turizm Hizmet Yapıları

En İyi Ulaştırma ve Altyapı Hizmetleri

• Kent ve Mimarlık Kategorisi

En İyi Mimari Tasarım ( Kamu )

En İyi Mimari Tasarım (Özel Sektör)

Genç Mimar Teşvik

En İyi Kentsel Tasarım

En İyi Kültürel Mirası Koruma ve Yaşatma

En İyi Kentsel Dönüşüm Projesi

En Yeşil Yapı

En Yeşil Mahalle

• Etkileşim, İletişim ve Yönetim

En İyi Pazarlama Kampanyası

En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi

En İyi Gayrimenkul Tesis Yönetimi

•Yılın Fark Yaratanı

SotCA 2019 Jürisi

Jüri Eş Başkanları

Yüksek Mimar ve Kent Tasarımcısı Prof. Dr. Güzin Konuk ve World Architecture Community Kurucu Başkanı Prof. Dr. Suha Özkan

Jüri Üyeleri

Ali Faruk Göksu (Kentsel Strateji Kurucu Ortağı), Ali Pamir (Pamir & Soyuer Yönetim Kurulu Başkanı), Altan Elmas (KONUTDER Başkanı), Avi Alkaş (JLL Ülke Başkanı), Aytek İtez (Türk Serbest Mimarlar Derneği Üyesi), Ayşe Hasol Erktin (Mimar, MDS), Ferdi Erdoğan (Türkiye İMSAD Başkanı), Feyzullah Yetgin (GYODER Yönetim Kurulu Başkanı) Füsun Yılmaz Phillipson (GYODER Yönetim Kurulu Üyesi), Haluk Sur(Forum İstanbul 2023 Düşünce Platformu İcra Kurulu Başkanı), Hüseyin Arslan (Türkiye Müteahhitler Birliği Başkan Vekili), Doç. Dr. Lale Özgenel (ODTÜ Mimarlık Bölümü Öğretim Görevlisi), Makbule Yönel Maya (TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş Genel Müdürü), Nazmi Durbakayım (İNDER Başkanı), Neşet Birlik (İzmir Ticaret Odası Emlak Komite Başkanı), Nuh Acar (Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi), Önder Kaya (Türk Serbest Mimarlar Derneği Başkanı), Yakup Köç (İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi) Zafer Baysal (ULI Türkiye Başkanı)

29 Mayıs 2023 hava durumu raporu
Marmara’da 5.9’luk deprem korkuttu
7/24 IBAN’sız Para Transferi Emlak Katılım’da
Ticarethane Hadımköy ve Başakşehir Görücüye Çıkıyor
Baharyaka Eyüpsultan satışa çıkıyor
ETİKETLENEN:Sign of the City Awards
Bu Makaleyi Paylaş
Facebook Bağlantıyı Kopyala Yazdır
Paylaşmak
Önceki Makale Regus, yeni franchise programını Türkiye’de başlatıyor
Sonraki Makale Yıkım Sırası İstanbul’a Geldi
Yorum yapılmamış Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

 

Son Haberler

Sivas depremi sonrası Naci Görür’den açıklama! ‘Maksimum 6 büyüklüğünde deprem üretebilir’
Sektörden
13 Haziran 2025
İnşaat maliyetleri 54 ayın en düşük seviyesinde!
Ekonomi Haberleri
13 Haziran 2025
Nisan ayında turizmde yeni rekor: Yabancı ziyaretçi ve doluluk oranı arttı
Emlak Turizm
13 Haziran 2025
İsrail-İran gerilimi havacılığı felç etti: Uçuşlar peş peşe iptal ediliyor
Ekonomi Haberleri
13 Haziran 2025
İMSAD: İnşaat malzemesi ihracatı Nisan’da geriledi
Ekonomi Haberleri
13 Haziran 2025
Nisan ayı otel doluluklarında 2025 zirvede
Ekonomi Haberleri
13 Haziran 2025
Beykoz Riva’da Yeni Bir Hayat: Düşler Vadisi Riva Projesiyle Doğanın Kucağında Huzur!
Emlak Haberleri
13 Haziran 2025
Mount Anvil’den Çifte Zafer: The Verdean ve Chelsea Botanica Projelerinde İlk Anahtar Teslimleri Başladı!
Emlak Haberleri
13 Haziran 2025
Babalar Günü İçin Novo’da Yatırım Zamanı
Sektörden
13 Haziran 2025
arsaVev, Sadece 500 Bin TL’den Başlayan Peşinatla Ev Sahibi Yapıyor
Emlak Haberleri
13 Haziran 2025

Güncel Emlak Haberleri

Quick Link

  • Emlak Haberleri
  • Gizlilik politikası
  • Privacy & Policy
  • Contact

Top Categories

Abone Merkezi

En yeni yazılarımıza anında ulaşmak için bültenimize abone olun!

 

Emlak Haber MerkeziEmlak Haber Merkezi
Bizi takip edin
© 2005 Emlak Manşet Company. All Rights Reserved.
adbanner
Tekrar hoşgeldiniz!

Hesabınızda oturum açın

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi kaybettiniz?