Hande Erçel, son dönemde peş peşe rol aldığı projelerle hem Türkiye’nin hem de reklam sektörünün en çok kazanan isimlerinden biri haline geldi.
Güneşin Kızları ile yıldızı parlayan, Sen Çal Kapımı ve Halka dizileriyle büyük bir çıkış yakalayan güzel oyuncu, kısa süre önce Barış Arduç ile başrolünü paylaştığı Aşk ve Gözyaşı dizisiyle de çok konuşulmuştu. Bununla da kalmayıp son olarak senaristliğini üstlendiği İki Dünya Bir Dilek filmiyle adından söz ettirdi.
Geçtiğimiz haftalarda trafikte polis çevirmesine takılmış ve muhabirlerin sorularını yanıtsız bıraksa da yeni aracının fiyatıyla magazini sallamıştı.
Erçel, iddialara göre kazancını gayrimenkule yatırmaya devam ediyor.
Gel Konuşalım programında ortaya atılan son bilgiye göre ünlü oyuncu, Riva’dan 2 milyon dolara yeni bir ev satın aldı.


